Ταρώ Σαββατοκύριακο 15-16/02

tarot-m

 

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων + 6 των ράβδων .

Ναι, είστε οικονομικά στριμωγμένοι Κριέ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να σταματήσετε να απολαμβάνετε τη ζωή. Απλά πρέπει να είστε λιγάκι πιο έξυπνοι.

Επιπλέον, τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι συνήθως δωρεάν. Όπως όταν σκύβετε κάτω από μια άνετη κουβέρτα μαζί, περπατώντας μέσα από έναν κήπο γεμάτο ανθισμένα λουλούδια ή λέγοντας «γεια» σε ένα παιδί, που σας χαιρετάει!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: βασιλιάς των πεντάκτινων

Tαύρε, θέλετε να φτιάξετε ένα καλό όνομα για τον εαυτό σας και να κερδίσετε χρήματα μέσω των δημιουργικών σας ταλέντων. Δοκιμάσατε την περιορισμένη καθημερινότητα και νιώσατε νεκροί μέσα σας.

Αλλά αν θέλετε να κάνετε το κρυφό σας όνειρο πραγματικότητα, θα πρέπει να βγείτε από το ντουλάπι και να το κυνηγήσετε. Θα πρέπει να μοιραστείτε το ταλέντο σας με τον κόσμο…. και μη φοβάστε ανθρώπους που σας μισούν ή προσπαθούν να σας αποτρέψουν από το να το κάνετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Η ενέργειά σας είναι παντού, Δίδυμοι. Είστε κολλημένοι αυτή τη στιγμή σε ένα σταυροδρόμι και δεν είστε σε θέση να πάρετε μια απόφαση. Αυτό σας προκαλεί πολύ άγχος και αγωνία. Υπάρχει όμως, ένα απλό τέχνασμα για να μάθετε ποια είναι η σωστή πορεία για εσάς.

Πάρτε ένα νόμισμα, κάντε την ευχή σας, διαλέξτε πλευρά…..κλείστε τα μάτια σας και ακούστε την καρδιά σας. Ποια επιλογή ελπίζετε ότι θα αποκαλυφθεί όταν ανοίξετε την παλάμη σας? Κρατήστε αυτό κατά νου και αποκαλύψτε την πλευρά.

Αν η καρδιά σας νιώσει βυθισμένη στη θλίψη από το αποτέλεσμα, δείχνει εσφαλμένη επιλογή. Και αν σκιρτήσει από χαρά, τότε είναι η σωστή.

μελλοντολόγος

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : πριγκίπισσα των ράβδων + 5 των ξιφών

Προσοχή, Καρκίνε. Κάποιος που εμπιστεύεστε πρόκειται να σας προδώσει.

Για μερικούς από εσάς, αυτό είναι σημάδι μιας επικείμενης διάλυσης, που σας καταλαμβάνει εξαπίνης.

Για άλλους, τα χαρτιά μιλάνε για κάποιον που βρίσκεται στη ζωή σας και πραγματικά ζηλεύει τα ταλέντα σας και θέλει να σας καταστρέψει.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Αυτό θα είναι ένα καλό σαββ/κο για σας, Λέοντα. Θα αισθάνεστε αγαπημένοι και θα ζήσετε το παραμύθι, ακριβώς όπως το θέλετε. Επιπλέον, η μουσική θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Θα μπορούσατε να πάτε σε μια συναυλία ή να ακούσετε ένα mixtape που κάποιος έφτιαξε για σας ή ακόμα και να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με τον αγαπημένο σας «Βαλεντίνο».

dream

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Παρθένε, θα συνειδητοποιήσετε κάτι σημαντικό για τους φίλους σας αυτό το σαββ/κο. Κάτι που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πάντα. Και δεν χρειάζεται να είναι μόνο οι φίλοι σας. Θα ανακαλύψετε την αλήθεια για ανθρώπους που βρίσκονται στον εσωτερικό σας κύκλο.

Και, ως επί το πλείστο, η αλήθεια δεν θα είναι καλή. Όπως και μέσα σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κολλήσει σε έναν κύκλο που ενθαρρύνει τη συμπεριφορά του «κοπαδιού» και όχι τις ξεχωριστές προσωπικότητες.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών ανάποδα + 10 των ξιφών ανάποδα + αυτοκράτορας ανάποδα

Δεν είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας σε ό,τι αφορά το σύντροφό σας Ζυγέ. Δικαιολογείτε συνεχώς την κακή συμπεριφορά του και την τοξική του μεταχείριση απέναντί σας.

Η αλήθεια είναι ότι το άτομο με το οποίο έχετε σχέση αυτό το διάστημα δεν ενδιαφέρετε για το συμφέρον σας. Είναι εγωιστής και ταπεινώνει τους άλλους, για να αισθάνεται καλά για τον εαυτό του. Αν δεν τον απομακρύνετε από κοντά σας, σύντομα θα γίνετε η σκιά του εαυτού σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα + η αυτοκράτειρα

Σκορπιέ το πρόσωπο που είναι ήδη στη ζωή σας ή θα το συναντήσετε αυτό το σαββ/κο, είναι απίστευτα δελεαστικό.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το άτομο ήταν πρόθυμο να έρθει και να μείνει στη ζωή σας. Είναι το άλλο σας μισό!

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Τοξότη, είστε πολύ σοφοί και ώριμοι, όπως μια κουκουβάγια. Και δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε το χρόνο σας με τους χαμένους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αυτή την προσεκτική κάρτα στο τραπέζι.

Να ελέγχετε τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας. Δεν θα ξέρουν πιθανώς ότι το κάνετε, αλλά πίσω από όλα τα χαμόγελα και την πνευματική αποκατάσταση, πραγματικά αξιολογείτε τα ραντεβού σας, για να δείτε αν αξίζουν τον χρόνο σας.

Απλά θυμηθείτε: η εύρεση του σωστού συντρόφου μπορεί να χρειαστεί χρόνο. Μην απογοητευτείτε λοιπόν αν οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που συναντάτε δεν σας καλύπτουν και τους απορρίπτετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πρότυπά σας είναι πολύ υψηλά. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που ψάχνετε είναι ένα σπάνιο πουλί… όπως εσείς!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Προσοχή, Αιγόκερε. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σας που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και δεν σκέφτονται το συμφέρον σας.

Για κάποιους, αυτή η κάρτα μιλάει για ένα αφεντικό που ζηλεύει τη λάμψη σας και θέλει να σας αποτρέψει από την αναρρίχηση στα ανώτερα εργασιακά στρώματα. Για άλλους, η κάρτα μιλάει για ανθρώπους στον εσωτερικό σας κύκλο που σπέρνουν ιδέες στο κεφάλι σας που θα τους ωφελήσουν μακροπρόθεσμα, αλλά εσάς, θα σας βλάψουν.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Υδροχόε δεν μου αρέσει να είμαι αγγελιοφόρος κακών ειδήσεων, αλλά φαίνεται πως είστε κολλημένοι σε ένα «τρίο». Εννοώ, πως ο άνθρωπός σας έχει σύντροφο.

Ίσως να το γνωρίζετε ήδη αυτό ή το υποψιάζεστε. Όμως η Ταρώ σας παροτρύνει να το μάθετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μερικοί από σας μπορεί να είστε το τρίτο άτομο…. και δεν γνωρίζετε ότι το ταίρι σας έχει ήδη άλλη σχέση!

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η καρδιά είναι δική σας, και το δράμα θα διογκωθεί το επόμενο διάστημα. Για μερικούς από σας, θα εμπλακούν και οι οικογένειές σας, σ’ αυτή την υπόθεση.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Ιχθύες, η Ταρώ σας παροτρύνει να είστε πειθαρχημένοι στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να σκεφτείτε ότι θα περιορίσει τη δημιουργικότητά σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πειθαρχία, βοηθά στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας.

Για κάποιους, αυτή η κάρτα μιλάει για την ανάγκη να είναι πιο πειθαρχημένη η προσέγγισή σας στην ερωτική σας ζωή. Μην πετάξετε δεσμεύσεις και σχέδια, επειδή κάποιος σας πρότεινε να βγείτε να διασκεδάσετε. Μια ισορροπημένη ζωή θα βοηθήσει τον ρομαντισμό να ευδοκιμήσει, αλλά μια ζωή χωρίς ισορροπίες, θα δημιουργήσει μπελάδες και χωρισμούς.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098