Ταρώ 08-14/02 Εβδομαδιαίες προβλέψεις

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ 08-14/02 Εβδομαδιαίες προβλέψεις .

Ταρώ 08-14/02 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν πως θα έχετε τριπλό όφελος. Το πρώτο είναι το όφελος της δύναμης και της σταθερότητας. Είστε σε σταθερή θέση και απολαμβάνετε την επιτυχία σας. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η συνεργασία, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Στο προσωπικό μέτωπο, μπορεί να έχετε μία ρομαντική επαφή και στο επαγγελματικό μέτωπο να ασχοληθείτε με κάποιον που μπορεί να είναι αξιόπιστος. Το τρίτο όφελος είναι εκείνο του αυτοσεβασμού. Πρέπει να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Είναι πάντα διαθέσιμα, για να επιστρέψουν την ώρα που τα έχετε ανάγκη.

Τυχερός αριθμός: 3. Τυχερό χρώμα: Μπεζ . Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ξέρω ότι το όνειρό μου πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

zodia-taro-45

Ταρώ 08-14/02 Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα θα ξεφύγετε από το θόρυβο και τους περισπασμούς της καθημερινής ζωής, και θα αναζητήσετε ένα μέρος γαλήνης και μοναξιάς. Είναι καιρός να οργανώσετε τις σκέψεις σας, να κοιτάξετε τη ζωή σας και να πάρετε μάθημα από τις εμπειρίες σας. Καταλαβαίνετε ότι η πιο βαθιά αίσθηση της αλήθειας και της γνώσης σας είναι μέσα σας και όχι στους περισπασμούς του έξω κόσμου. Οι κάρτες σας προτρέπουν να αναζητήσετε έναν δικό σας μέντορα ή οδηγό. Αναζητήστε κάποιον που έχει δημιουργήσει μία πορεία που θαυμάζετε και είτε πλησιάστε τον για καθοδήγηση, είτε μελετήστε τις μεθόδους του για να οδηγήσετε το δικό σας ταξίδι.

Τυχερός αριθμός: 9

Τυχερό χρώμα: Γκρι του μαργαριταριού

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου και η υψηλότερη καθοδήγησή μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

xartomanteia

Ταρώ 08-14/02 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους που ελπίζατε ότι θα πετύχετε. Ενδέχεται να προέκυψαν απροσδόκητες καθυστερήσεις ή αποκλεισμοί στην πορεία σας. Πρέπει να προγραμματίσετε προσεκτικά καθώς φαίνεται ότι έχετε έλλειψη προνοητικότητας και κατεύθυνσης.

Ρωτήστε τον εαυτό σας… τι είναι αυτό που επιθυμείτε; Τι έχετε κάνει για να το πετύχετε; Πώς θα το πετύχετε; Θα ήταν επίσης καλή ιδέα να δώσετε προτεραιότητα σε αυτό που θέλετε στη ζωή και να εργαστείτε ανάλογα. Μια απροσδόκητη ευκαιρία δημιουργίας χρημάτων βρίσκεται επίσης καθ’ οδόν… Αυτή θα είναι μία καλή περίοδος για όσους ασχολούνται στους τομείς της εκπαίδευσης, των εκδόσεων, των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, του Διαδικτύου και της δικαιοσύνης.

Τυχερός αριθμός: 3

Τυχερό χρώμα: Κίτρινο παστέλ

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ξέρω πως το όνειρό μου πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-12/02 Τα μυστικά της αγάπης

zwdia-3-zodia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην αγάπη και τις σχέσεις. Ίσως προσπαθείτε να κάνετε μια νέα συνεργασία ή σχέση, αλλά συγκρατήστε τον εαυτό σας καθώς δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως τον σύντροφό σας. Εάν είστε σε σχέση, προσπαθήστε να καλλιεργήσετε τη δική σας και την ατομικότητα του συντρόφου σας. Είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και ανάγκες. Το να είστε αυτοί που είστε, από μόνοι σας, θα φέρει περισσότερα στη σχέση από το να ήσασταν ίδιοι με τον σύντροφό σας. Επίσης, προσέξτε μην επιδιώκετε την αγάπη εις βάρος όλων των άλλων.

Τυχερός αριθμός: 2

Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Οι συνεργασίες μου ευδοκιμούν και απολαμβάνω τη μυστική μαγεία της σύνδεσης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

Ταρώ Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη ειρήνη, φιλία, αφοσίωση και οικογενειακή ευτυχία. Θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες για να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, πάρτι και πικνίκ και θα διασκεδάσετε με φίλους και συγγενείς. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και όλα θα λειτουργήσουν προς το καλύτερο! Η ηρεμία και η γαλήνη βρίσκονται στην ατμόσφαιρα και μπορείτε απλά να ξεχάσετε όλα τα υλικά προβλήματα του κόσμου γύρω σας. Αυτή η επιτυχία δεν είναι φευγαλέα, αλλά μια διαρκής γαλήνη και αρμονία, που μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε. Δεν πρέπει

να μετανιώνετε για το παρελθόν, ούτε να ανησυχείτε για το μέλλον. Έτσι, μπορείτε να ζήσετε τη στιγμή και να αδράξετε τη μέρα.

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Λαμπερό πορτοκαλί

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ζω σε μία κατάσταση ενότητας φέρνοντας την αρμονία και την αγάπη στις σχέσεις μου.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-12/02 Τα μυστικά της αγάπης

zodia-zvdia-75

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδηλώνουν ότι θα πρέπει να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας με το να μεμψιμοιρείτε ή να διαμαρτύρεστε. Αντ ‘αυτού χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να αναλάβετε δράση και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Θυμηθείτε ότι ο φόβος μπορεί να σας κάνει να παραλύσετε εκτός εάν μπορέσετε να τον αναγνωρίσετε και να τον αντιμετωπίσετε. Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φόβο σας εποικοδομητικά, για τους δικούς σας σκοπούς. Εάν κάτι δεν προχωρά προς τα εμπρός, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια στροφή. Επανεξετάστε την κατάσταση για να δείτε αν είναι σημάδι ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία.

Τυχερός αριθμός: 7

Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διαλέγω ποιος γίνομαι και τρέχω προς αυτό με σιγουριά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA