Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 13/08 Δευτέρα Β

tarw-kosmos

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 13/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Μπορεί αυτήν την εποχή, να έχετε κάνει κάποια ανάπαυλα από όλα αυτά … που θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα στην σχέση ή και με τον σύντροφο σας, αλλά μάλλον ένα μικρό διάλειμμα σας αξίζει.
Ελεύθεροι : Όλα όσα έχουν αποκτηθεί σαν γνώση και σοφία, από το παρελθόν σας, βάλτε τα σε πλήρη εφαρμογή καθώς από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε επισκέψεις – νέα … από τα παλιά.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Μάλλον πρέπει να ξυπνήσετε. Βλέπετε ότι οι άσχημες συμπεριφορές, από την μεριά του συντρόφου σας, έχουν ξεφύγει του μέτρου. Μια συζήτηση, θα σας έδινε πολλές απαντήσεις.
Ελεύθεροι : Αφήστε τον έρωτα, να ακουμπήσει την καρδιά σας. Υπάρχουν πολλά μάτια … που σας κοιτούν και θέλουν να σας μιλήσουν. Οι μέρες με την Αφροδίτη μέσα στο σπίτι σας, δίνουν μεγάλες αλλαγές παντού.

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε οι καλύτεροι αυτήν την περίοδο, με την ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή, να πηγαίνει πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Το ταίρι σας, έχει κάποια μικρή ανακοίνωση να σας κάνει.
Ελεύθεροι : Οι φιλικές σχέσεις, κάτω από αυτόν τον ουρανό μόνο σε ερωτικές πιθανόν εκδηλώσεις – προσκλήσεις μπροστά μπορεί να σας φέρουν! Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει, άρα σκεφτείτε πολύ.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Είστε βαθιά ερωτευμένοι, με τον άνθρωπο σας και προσπαθείτε με τον πιο έντονο και μόνιμο τρόπο να του το δείχνετε. Αυτή είναι και η μυστική συνταγή … της καλής σχέσης!
Ελεύθεροι : Είστε πια ελεύθεροι, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που μείνατε μέσα σε σχέσεις που δεν είχαν τίποτα κοινό με την προσωπικότητα σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις μέρες … του υπόλοιπου Καλοκαιριού.

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι μέρες δίνουν το πλεονέκτημα … σε όσους θέλουν να σκεφτούν κάτι περισσότερο, γύρω από γάμο ή και οικογένεια. Τα επαγγελματικά που φέρνουν χρήμα, θα ανοίξουν πολλούς δρόμους τελικά.
Ελεύθεροι : Δεν είστε στις άμεσες προτεραιότητες σας, να κάνετε μια νέα σχέση. Θέλετε να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα σε οικογένεια και εργασία, και ίσως από Φθινόπωρο … να το ξανασκεφτείτε τελικά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν και για τους δύο σας πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις … που πρέπει να τακτοποιηθούν. Σαφώς και θα βρείτε χρόνο και χώρο, για να φύγετε με τον άνθρωπο σας, και να ανανεωθείτε.
Ελεύθεροι : Έχετε τους ρυθμούς σας στρωμένους έτσι όπως εσάς σας βολεύει. Τώρα όπως κυλάει η καθημερινότητα σας όμορφα, λίγο δύσκολο κάποιος να σας πείσει να την αλλάξετε … εκτός και αν τόσο πολύ το αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.