Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 14/08 Τρίτη Β

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 14/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Οι μέρες μέχρι και να έρθει ο καινούργιος μήνας, έχουν για εσάς, πολύ τρέξιμο αλλά και υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπο σας. Είναι και τα οικονομικά σας που θα σας δώσουν μεγάλη ανακούφιση.
Ελεύθεροι : Έχετε πολλά φλερτ στους χώρους που κινείστε, αλλά κάποιο από όλα αυτά, έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πολύ πιο έντονο ίσως και επιθετικό. Παρακολουθείστε εκ τους ασφαλούς.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε μια σημαντική πορεία με τον άνθρωπο σας σαν ζευγάρι και σίγουρα δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν, να σας την χαλάσει. Αυτό να φροντίσετε να το υπενθυμίζετε τακτικά και στον εαυτό σας.
Ελεύθεροι : Από την τελευταίο εβδομάδα του μήνα και μετά θα έχετε πολλές και ερωτικές προσεγγίσεις και πάλι από τον πρώην σας, που τώρα έχετε σκοπό να μην σας αφήσει να του φύγετε και πάλι!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η καρδιά σας είναι μόνο πια μπερδεμένη και το μυαλό σας αδυνατεί να δώσει τις λύσεις. Όλα είναι μέτρια μέσα στον δεσμό σας, και για αυτό για ακόμη μια φορά ευθύνεται ο σύντροφος σας.
Ελεύθεροι : Αν έχετε κάνει μια νέα σχέση ή μια καινούργια επαφή, αυτό το διάστημα είστε τυχεροί. Τα άστρα είναι συμμαχικά με το ζώδιο σας και εσείς θα έχετε μια καλή πορεία επ΄αυτού που προσπαθείτε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Είναι μια εποχή και μέχρι να έρθει το ζώδιο το επόμενο 23/08 που καλό θα ήταν, να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα τελευταία προβλήματα που έχουν προκύψει στον δεσμό σας.
Ελεύθεροι : Η μέρα θα έχει πολλές και σημαντικές ειδήσεις, που θα αφορούν κατά κύριο λόγο τα οικονομικά σας. Ίσως το επόμενο διάστημα να χρειαστεί να ταξιδέψετε πολύ.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Αν έχετε κάποια μικρά παράπονα από τον άνθρωπο σας, μην περιμένετε απλά να τα μαντέψει και να τα λύσει. Καλύτερα να του τα πείτε μαζί με τις προτάσεις σας.
Ελεύθεροι : Αν ξέρετε ότι υπάρχει έρωτας – πάθος μέσα στον εργασιακό σας χώρο προς το πρόσωπο σας, καλό θα ήταν να τον βάλετε στον πάγο. Υπάρχει και το έξω για να μην χαλάσετε την εικόνα σας.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Από όλα αυτά που πρέπει να πείτε στον άνθρωπο σας, πείτε μόνο αυτά που επείγουν και που είναι άμεσα. Είναι και αυτός μέσα σε μια κατάσταση που έχει τα δικά του προβλήματα.
Ελεύθεροι : Κανείς δεν μπορεί να σας δώσει λύσεις, εκτός από εσάς. Οι μέρες που πλησιάζουν θα έχουν τύχη και χρήμα που θα σας δώσουν και χρήμα. Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.