Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 14/08 Τρίτη Α

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 14/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Τρέχουν οι εξελίξεις, και μάλλον πρέπει να πάρετε μέρος και εσείς. Το ταίρι σας, θέλει να κάνετε κάποια περισσότερο πράματα μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να οδηγηθείτε σε έναν γάμο.
Ελεύθεροι : Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, εσείς πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην ζητάτε πολλά από τους γύρω σας. Όλα είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί μέχρι και τις 19 / 08.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Φροντίστε την σχέση σας αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο σας, που αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και στα πιο καλά του τώρα. Είναι μια φάση δύσκολη που από τις αρχές του νέου μήνα θα την ξεπεράσετε.
Ελεύθεροι : Μην δίνετε λαβές στον οικείο και τον εργασιακό σας κύκλο, για το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στην ζωή σας. Το ότι είστε μόνοι, είναι ένα μυθιστόρημα που μόνο εσείς ξέρετε τα κεφάλαια του.

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Η κοινωνική σας απομόνωση για την χάρη ενός νέου έρωτα, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αυτό που έχει την σημασία του είναι να βρείτε την ισορροπία, πρώτα μέσα σας και μετά μέσα στην σχέση σας.
Ελεύθεροι : Έχετε πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε αυτήν την εποχή, που θα σας διευκολύνουν για το Φθινόπωρο. Άρα οι έρωτες και οι μεγάλες αγάπες – σχέσεις, μπορούν για λίγο να περιμένουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αν έχετε την ευχέρεια των οικονομικών και του χρόνου για να πάτε κάποιο ταξίδι με τον άνθρωπο σας, σαφώς και να το κάνετε μιας και οι δύο σας χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Ελεύθεροι : Η φύση και οι απαιτήσεις της εργασίας σας, είναι και αυτές που ακόμη δεν σας επιτρέπουν να βρείτε το άτομο που θα μπορούσε να γίνει το έτερον σας ήμισυ. Από τον νέο μήνα, κάτι θα αλλάξει.

zwdia-768

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Έχετε τσακωθεί πολύ άσχημα, με τον άνθρωπο σας αλλά αυτό είναι κάτι που θα το ξεπεράσετε το επόμενο διάστημα. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε και να σκεφτείτε συνάμα, είναι ότι τέτοιες καταστάσεις, φθείρουν.
Ελεύθεροι : Μάλλον έχετε εκτιμήσει την ελευθερία σας, από τις προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, και τώρα δεν θέλετε, ούτε περνάει από το μυαλό σας, ότι μπορείτε να ξανα – μπείτε σε μια νέα σχέση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν είστε οι μόνοι μέσα στην σχέση αυτή. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλοι, που σας χαλάνε την πορεία. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα και πολύ σοβαρά να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Ακόμη δεν βλέπετε κάτι ουσιαστικό στον ερωτικό σας ορίζοντα. Υπάρχουν άλλωστε τόσα άλλα σοβαρά ζητήματα στην καθημερινότητα σας, που δεν έχετε χρόνο για κάτι άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.