Τα αισθήματα σε εύφλεκτο επίπεδο 05-11/07

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Τα αισθήματα σε εύφλεκτο επίπεδο 05-11/07 .

Τα αισθήματα : Το μόνο σταθερό πράγμα, είναι η αλλαγή!

Θα το διαπιστώσετε σε όλο του το μεγαλείο αυτή την Πέμπτη 8 Ιουλίου…

Η ζωηρή Αφροδίτη στον Λέοντα, θα βρεθεί σε μια δυναμική όψη με τον αυθόρμητο Ουρανό στον Ταύρο!Δύο φορές κάθε χρόνο σχηματίζουν ένα προκλητικό τετράγωνο αυτοί οι δύο πλανήτες… Και η επιρροή του εντείνει τα πάθη, για να το θέσουμε διακριτικά.

zodia-taro-45

Αν και πρόκειται για μια όψη μικρής διάρκειας, η ισχυρή της επίδραση μπορεί να ωθήσει τα αισθήματα σε εύφλεκτο επίπεδο. Που σημαίνει ότι μπορεί να καταλήξουν σε συναρπαστικά πυροτεχνήματα, εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας!

Στην κυριολεξία, ίσως αυτή είναι η στιγμή που θα φορτιστείτε με αρκετό θάρρος, για να απαιτήσετε τα δικά σας ζητούμενα από την ερωτική σας ζωή. Αλλά τα όρια πρέπει να είναι συνεχώς ευδιάκριτα, για να συνάδουν με τους περιορισμούς της εποχής που αλλάζουν γρήγορα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τα αισθήματα σε εύφλεκτο επίπεδο 05-11/07 .

Με τον ανεξάντλητο Ουρανό στον παραδοσιακό Ταύρο, ίσως νιώσετε έτοιμοι να αναμείξετε κάποιες καινοτόμες ιδέες με παραδοσιακά ρομαντικά ιδανικά στον τομέα των σχέσεων. Κανείς δεν μπορεί να διευκρινίσει περαιτέρω αυτό το κλίμα… Γιατί ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, κάνει αυτή τη διεργασία εντελώς ατομική για τον καθένα!

 

Οι ευαισθησίες είναι χάρισμα. Αυτό υπογραμμίζει η τρυφερή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Παρασκευή 9 Ιουλίου, για όποιον υποστηρίζει ότι χρειάζεται ενίοτε κάποια «σκληρότητα». Μπορεί να νιώθετε πιο ασφαλείς αν κρύβετε τα συναισθήματά σας πίσω από ένα προστατευτικό κέλυφος… Αλλά αυτή η αμυντική στάση ενδέχεται να σας στοιχίσει μια νίκη!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

chartomantia-098

Μην περιμένετε ούτε λεπτό, για να εκφράσετε ανοικτά όσα νιώθετε. Ακόμα κι αν δεν λάβετε αμέσως την ανταπόκριση που θέλετε, να ξέρετε ότι έχετε «φυτέψει» κάποιους πολύ σημαντικούς σπόρους… Θα τους δείτε να βλασταίνουν μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο, στις 17 Ιανουαρίου 2022!

Πόσο καλά φροντίζετε τον εαυτό σας; Αν είστε ιδιοσυγκρασίες που πιο εύκολα περιποιούνται τους άλλους παρά εσάς, είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή. Αρχίστε να παράσχετε στον εαυτό σας θετικές πρώτες ύλες σε μόνιμη βάση. Και μπορεί να είναι από ένα πολύχρωμο πιάτο με φρέσκα υλικά, μέχρι τις χρήσιμες συμβουλές ανθρώπων που θέλουν πραγματικά το καλό σας .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγοςΤα αισθήματα σε εύφλεκτο επίπεδο 05-11/07 .

Αυτές οι ανορθωτικές σεληνιακές ακτίνες μπορούν να παρακινήσουν και κάποιες κινήσεις βελτίωσης του σπιτικού σας… Ειδικά αν οι χώροι σας είναι όσο άνετοι και προσωποποιημένοι όσο θέλετε. Για παράδειγμα, μην αρχίσετε να γκρεμίζετε τοίχους για να κάνετε ενιαία κάποια δωμάτια. Πρώτα να συμβουλευτείτε έναν αρχιτέκτονα και να πάρετε τις σχετικές άδειες. Επίσης, σκεφτείτε πώς θα επηρεάσουν οι όποιες αλλαγές τους υπόλοιπους που ζουν υπό την ίδια στέγη!

Από την Κυριακή 11 μέχρι τις 27 Ιουλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα διαμένει στα συναισθηματικά ύδατα του Καρκίνου. Η μετάβαση θα τονώσει την ανάγκη για περισσότερες δονήσεις τρυφερότητας. Για τις τελευταίες δέκα εβδομάδες, η επιρροή του Ερμή στους Διδύμους έκανε τους πάντες αστρολογικά «αποσυντονισμένους». Η έννοια της εστίασης, ακόμα και το να θυμάστε πού και πότε είχατε υποσχεθεί να παρίσταστε, αποδείχθηκε τουλάχιστον πρόκληση. Αλλά τώρα αρχίζει μια φάση επανένωσης με φίλους και συγγενείς. Δεν θα λείψουν οι οικογενειακές συναθροίσεις, οι βραδινές βόλτες στην παραλία ή/και μια μικρή απόδραση για διακοπές!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

zodia-zwdia-9988

Τα αισθηματα σε εύφλεκτο επίπεδο 05-11/07 .

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο, θα βοηθήσει να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε το σπιτικό σας. Θα το κάνετε το καταφύγιό σας, ο εργασιακός σας χώρος θα μετατραπεί σε μια ιερή όαση παραγωγικότητας. Συναισθήματα που είναι θαμμένα βαθιά στο υποσυνείδητό σας είναι έτοιμα για μια επιθεώρηση… Με τη βοήθεια της γραφής, των υποστηρικτικών φίλων, ενός συμβούλου και ένα πακέτο χαρτομάντηλα!

Δημιουργικές αναλαμπές μπορούν να καταλήξουν σε υπερβατικά έργα τέχνης. Τις επόμενες εβδομάδες φροντίστε να βρίσκεστε σε μέρη και χώρους που σας εκφράζουν, για να αξιοποιήσετε τη μούσα της έμπνευσης!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098