Τα απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά 08-14/02

imerisies-21214

Τα απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά 08-14/02 .

Τα απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά : Αυτή η εβδομάδα θα είναι σαν μια αναζήτηση του οράματος του καθενός, προσεγγίζοντας την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου…

Είναι η μέρα που σχηματίζεται η μοναδική για το 2021, Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Και αυτή θα διεγείρει τις πιο ιδεαλιστικές και αισιόδοξες σκέψεις όλων, για όσα μπορούν – είναι πιθανά να γίνουν.

Είναι η μέρα να ονειρευτείτε έξω από το όποιο πλαίσιό σας… Αν υπάρχει κάποιο πλαίσιο, αρχικά!

zodia-taro-45

Την ίδια μέρα, ο οραματιστής Δίας και η δημιουργική Αφροδίτη συναντώνται στον Υδροχόο. Είναι η πρώτη τους σύμπραξη για μια περίοδο άνω των δέκα χρόνων. Έτσι, η όλη ατμόσφαιρα αποκτά μια άνευ ορίων δυναμική ανταλλαγής απόψεων και ιδεών. Γι’ αυτό παραμερίστε για λίγο κάθε σκέψη περί ρεαλισμού, αφήστε τον εαυτό σας να φανταστεί. Μην ανησυχείτε, αυτή η «τεχνολογική» ενέργεια του Υδροχόου δεν πρόκειται να αφανίσει κάθε έννοια λογικής!

Και πριν αρχίσετε να μετράτε και να καταγράφετε προδιαγραφές, να είστε διατεθημένοι να ονειρευτείτε σαν να μην υπάρχει κανένας περιορισμός. Κάθε μεγαλοφυής ιδέα σας, θα λάβει διπλή δόση εύνοιας σε έξι μήνες από τώρα: Αναμένεται η ανάδυση δύο διαδοχικών Πανσελήνων στον Υδροχόο, στις 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου αντίστοιχα. Και αυτό το σπάνιο φαινόμενο, θα διανοίξει δύο ισχυρές πύλες για να τις υλοποιήσετε όλους!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-12/02 Τα μυστικά της αγάπης

μελλοντολόγος

Τα απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά 08-14/02

Ενώ θα ονειρεύεστε και θα σχεδιάζετε υπό αυτές τις συνεργατικές σεληνιακές ακτίνες, μην αμελήσετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Ποιους περιλαμβάνει η δική μου «ομάδα αποφάσεων»; Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, θα προηγηθεί μια σύγκρουση ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον υποκινητή Άρη. Και αυτή ίσως διακόψει κάποιες συμμαχίες, που ξέρατε ενδόμυχα ότι πλέον δεν αποδίδουν!

Αν χρειαστείτε νέες προσθήκες στην ομάδα σας για το 2021, η Νέα Σελήνη θα στρέψει τον προβολέα σε αξιόλογους υποψηφίους. Ωστόσο, πρέπει να ερευνήσετε προσεκτικά το υπόβαθρό τους, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Αν αναζητάτε κεφάλαια, λάβετε υπόψιν ότι ο Υδροχόος κυβερνά την καινοτομία, το κοινό στόχευσης και την άνθιση της κοινότητας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Αυτή η Νέα Σελήνη διασυνδέεται και με το σεληνιακό Νέο Έτος, που αρχίζει επισήμως την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. Είναι η μέρα που γίνεται η «αλλαγή φρουράς» στα αστρολογικά πνευματικά ζώα, βάσει του κινέζικου ωροσκοπίου. Ο επιδέξιος και ανυπόμονος Μεταλλικός Αρουραίος του 2020, συνέπεσε παραδόξως με την παγκόσμια πανδημία. Τώρα θα τον διαδεχθεί το επιμελές Μεταλλικό Βόδι!

Το Βόδι δεν είναι και το πιο εντυπωσιακό πλάσμα, είναι όμως σταθερό και αξιόπιστο. Σε συνδυασμό με το μεταλλικό στοιχείο, θα στρέψει τους πάντες στην οικονομική ευελιξία και ανθεκτικότητα… Θα σας υπενθυμίσει τη χαρά της σκληρής δουλειάς και της απλότητας στη διαβίωση. Ο χρόνος που θα περνάτε στο σπίτι θα είναι ανταποδοτικός, ειδικά αν ασχοληθείτε με εγχειρήματα που θα κάνουν τους χώρους σας πιο άνετους και λειτουργικούς .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-12/02 Τα μυστικά της αγάπης

 

κρυσταλλομαντείαΤα απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά 08-14/02 .

Η Μέρα των Ερωτευμένων μέσα στο επερχόμενο σαββατοκύριακο, θα είναι κάπως σαν «ανέκδοτο»… Και αυτό δεν αφορά μόνο το ότι όλοι φοράτε μάσκες και κρατάτε αποστάσεις μεταξύ σας.

Η Αφροδίτη του έρωτα και ο μεγεθυντής Δίας, πρόκειται να συγκρουστούν με τον ανάδρομο Ερμή που παρεμβάλει επικοινωνιακά παράσιτα: Οι τρεις πλανήτες θα σχηματίσουν όψεις ακριβείας μέσα στα εδάφη του Υδροχόου!

Χωρίς να υπονοείται ότι η ενέργεια του Νεροκουβαλητή είναι αντι-ρομαντική, σίγουρα τα κόρτε του διεγείρονται με την πνευματική επαφή.

Αυτές οι εγκεφαλικές δονήσεις είναι περισσότερο απαθείς παρά παθιασμένες, σας επιτρέπουν να κοιτάτε από απόσταση και αντικειμενικά. Αλλά υπάρχει επίσης ο ανάδρομος Ερμής, ενώ ο Ήλιος και ο περιοριστικός Κρόνος θα συμπληρώσουν την πεντάδα πλανητών στον Υδροχόο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Με αυτό το σκηνικό, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε το αίσθημα θαλπωρής και τρυφερότητας που διέπει αυτή η ιδιαίτερη «γιορτή». Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, οι αδέξιες στιγμές μπορεί και να μετατραπούν σε εριστικές… Λάβετε σοβαρά υπόψιν σας την προειδοποίηση!

Αν θέλετε να απολαύσετε τη Μέρα των Ερωτευμένων φέτος, ας είναι πιο χαλαρά τα σχέδιά σας. Ακόμα καλύτερα, μεταθέστε τα για μία εβδομάδα αργότερα: Ο Ήλιος θα είναι στους ποιητικούς Ιχθύες και ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia