Τα ασυνείδητα μέρη του εαυτού μας 27-28/09

erwtikes-15314

Τα ασυνείδητα μέρη του εαυτού μας 27-28/09 .

Τα ασυνείδητα μέρη : 27 Σεπτεμβρίου – Είσοδος Ερμή σε ορθή πορεία, στο Σκορπιό (ως τις 27 Οκτωβρίου) .

Η πονηρή επικοινωνία και η διορατικότητα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, καθώς ο Ερμής περνά μέσα από τον Σκορπιό. Είναι καιρός να ανακαλύψετε μυστικά και να ερευνήσετε βαθιά, την ψυχολογική σκιά σας ( όρος του Carl Jung για τα ασυνείδητα μέρη του εαυτού μας που δεν θέλουμε ή δεν ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε).

Υπάρχει ευκαιρία για θεραπεία και ρεαλισμό τώρα, αλλά ίσως χρειαστεί να αντισταθείτε στον πειρασμό να χειριστείτε τους άλλους, για να ελέγξετε αυτήν τη διαδικασία.

zodia-taro-45

Η συνειδητοποίησή σας για τα υπόγεια ρεύματα γύρω σας θα αυξηθεί … ή μπορεί να ανακινήσετε αυτά τα ρεύματα στους άλλους χωρίς να το σκοπεύετε, και να θολώνετε τα πράγματα με απότομο και σκληρό τρόπο. Αυτή η διέλευση προσφέρει την ευκαιρία να μάθετε νέους τρόπους για να χειρίζεστε τις λέξεις, με την ικανότητα ενός χειρουργού – να θεραπεύσετε και να αφαιρέσετε ό, τι είναι τοξικό… όχι να τραυματίσετε ή να ανταποδώσετε.

Χρησιμοποιήστε τη με σύνεση. Αν δεν είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας σχετικά με τα κίνητρα και τα συναισθήματά σας όταν επικοινωνείτε με τους άλλους, η ασυνείδητη ή κρυφή ατζέντα σας, θα μπορούσε να σας διαπεράσει και να προκαλέσει κακό, όταν δεν θα είναι αυτή η πρόθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

27 Σεπτεμβρίου – Αφροδίτη εξάγωνο Βόρειος Δεσμός (23,46μ. Λέοντα /Διδύμων)

Το χάρισμα και η γοητεία σας λάμπουν, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να είστε πιο δεκτικοί σε ό, τι έχουν να προσφέρουν οι άλλοι ή να αισθάνεστε πιο γενναιόδωροι με τους γύρω σας. Θα ανακαλύψετε ακριβώς το σωστό πράγμα που θέλετε να αγοράσετε ή τους πόρους, που δεν συνειδητοποιήσατε ότι είχατε.

Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για κοινωνικοποίηση, για ραντεβού, για στρατηγική επικοινωνία με άτομα ή για διαπραγματεύσεις. Στόχος είναι η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» με τρόπο που να ωφελεί όλους τους ενδιαφερόμενους. Απλά προσέξτε να μην γίνετε τόσο σαγηνευτικοί και πείσετε κάποιον να δεχτεί την προσφορά σας, όταν δεν είναι ούτε προς το δικό του συμφέρον, ούτε προς το δικό σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 26-28/09 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

zwdia-zvdia-taro-00

28 Σεπτεμβρίου – Αφροδίτη τρίγωνο ανάδρομος Άρης (25,33μ. Λέοντα / Κριού)

Θα είναι πολύ πιο εύκολο να εξισορροπηθεί η επιθετικότητα και η δεκτικότητα μ’ αυτήν τη διέλευση. Στην πραγματικότητα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε σταθερή δράση που απαιτεί ευαίσθητο άγγιγμα και να διαπραγματευτείτε συμφωνίες με τρόπο διπλωματικό, δίκαιο και ισχυρό. Η ικανότητά σας να προσελκύσετε αυτό που επιθυμείτε (χρήματα, αγάπη, ευχαρίστηση, φλερτ) και να ενεργείτε πάνω σε αυτές τις επιθυμίες, είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή, οπότε χρησιμοποιήστε τη με σύνεση.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ρομαντική έλξη και σεξουαλική αλληλεπίδραση ή καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Μπορεί επίσης αυτό το διάστημα οι ενέργειές σας να προσελκύουν χρήματα αλλά και το αντίθετο….. δηλαδή οι δαπάνες σας, να αυξηθούν! Και πάλι: χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια με σύνεση και μην υπερβαίνετε τον εαυτό σας, αλλά διασκεδάστε μ’ αυτήν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος