Τα ερωτικά προξενιά του Σεπτεμβρίου 2021

kanones-sxesewn

Τα ερωτικά προξενιά του Σεπτεμβρίου 2021.

Τα ερωτικά προξενιά  : Η σεζόν αλλάζει… το ίδιο και οι ερωτικές διαθέσεις των ζωδίων.

Ωροσκόπιο, αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Είστε από τους πιο τυχερούς, αυτό το διάστημα στον έρωτα. Αυτό σε όλη την διάσταση του, θα δώσει στο ζώδιο σας, νέες αγάπες αλλά και επανασυνδέσεις, από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα.

zodia-taro-45

Ταύρος: Δεν ξέρετε αν θέλετε να μείνετε μόνοι, αν θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον πρώην σας ή και αν μάλλον θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσετε κάτι νέο. Εσείς μόνο θα αποφασίσετε.

Δίδυμοι: Πολύ το βάρος που έχει πέσει στην πλάτη σας, μέσα σε αυτή την αδιέξοδη και δύσκολη σχέση. Αυτό σας ταλαιπώρησε μέσα στο Καλοκαίρι, άρα μην το ζήσετε και μέσα στο Φθινόπωρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: Οι καταστάσεις στην ερωτική σας πραγματικότητα, έχουν φτάσει πλέον σε ένα οριακό σημείο, που είτε θα κάνετε ένα βήμα με τον άνθρωπο σας, για γάμο ή απλά καθείς θα τραβήξει το μονοπάτι του.

Λέων: Μπορεί να έχετε χορτάσει τον έρωτα και τις νέες γνωριμίες, αυτό το Καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν σας έχει δέσει κάποιος την καρδιά. Μάλλον από Σεπτέμβριο κάτι αλλάζει.

Παρθένος: Έχετε πρακτικά και ηθικά, απαγορέψει στον εαυτό σας, να ξανα-ασχοληθεί με το παρελθόν και τον πρώην σας. Οι μέρες του Ήλιου πάνω σας, θα σας προσφέρουν και νέα πρόσωπα.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία 25-28/08 Τσιγγάνικη Τράπουλα – Όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν

chartomantia-098

Τα ερωτικά προξενιά του Σεπτεμβρίου 2021.

Ζυγός: Δεν κοιτάτε πια στο παρελθόν. Έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας και τώρα θέλετε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας αλλά και να βρείτε ένα σωστό νέο ποιοτικό ταίρι.

Σκορπιός: Αφήστε τους φίλους σας, να θέλουν να σας κάνουν προξενιά και νέες γνωριμίες. Δεν έχετε ανάγκη εσείς από αυτά. Μάλλον ήδη έχετε εντοπίσει το νέο σας φλερτ.

Τοξότης: Ο έρωτας έχει μεγάλη σημασία για την καθημερινότητα σας. Από την στιγμή που θα έρθει ο νέος μήνας, εσείς θα κινηθείτε πιο αποφασιστικά προς το άτομο που σας έχει ήδη έλξει το μυαλό.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία 25-28/08 Τσιγγάνικη Τράπουλα – Όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Είστε ακραίοι κάποιες φορές, με τον ίδιο σας τον εαυτό. Άρα, τώρα που αλλάζει και η εποχή, εσείς θα δώσετε παραπάνω σημασίας, σε όλους αυτούς που ήδη σας πολιορκούν.

Υδροχόος: Δεν χρειάζεται ποτέ μεγάλη προσπάθεια το ζώδιο σας για να κατακτήσει του ερωτικούς του στόχους. Τώρα μάλλον είστε και σε φάση του να ξεκινήσετε κάτι νέο και δυνατό.

Ιχθείς: Οι μέρες του Φθινοπώρου, έχουν εκπλήξεις για την αγάπη στο ρομαντικό ζώδιο του Ιχθύ. Εσείς σε όποια φάση και να είστε, θα βρείτε ένα νέο ταίρι, που θα στρώσει την καρδιά και την ψυχολογία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098