Τα θέματα καρδιάς σε πρώτο πλάνο 09-15/08

kanones-sxesewn

Τα θέματα καρδιάς σε πρώτο πλάνο 09-15/08 .

Τα θέματα καρδιάς μπορεί να γίνουν κάπως θαμπά τη Δευτέρα 9 Αυγούστου: Η θερμή Αφροδίτη σχηματίζει την ετήσια αντίθεσή της με τον ασαφή Ποσειδώνα!

Φυσικά και ενδείκνυται να εστιάζετε στη θετική οπτική των πραγμάτων… Αλλά αυτή η ομιχλώδης ατμόσφαιρα μπορεί να υποκρύψει ατέλειες και πιθανές δυσχέρειες.

Αν έχετε μια ρομαντική τάση, καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα κάθε άρνηση!

zodia-taro-45

Αν έχετε ερωτηματικά για κάποια κατάσταση, προτιμήστε να τα εκφράσετε άμεσα. Μην τα καταπνίξετε για χάρη της αρμονίας. Έτσι θα αποφύγετε να αναδυθούν αργότερα πικρίες ή εντάσεις, από ένα πιθανό χάος στις σχέσεις σας. Αν κάπου ελλοχεύει μια σύγκρουση, μπορεί να μην καταφέρετε να την επιλύσετε εύκολα… Αλλά δεν πρέπει να δώσετε την εντύπωση ότι συντάσσεστε με κάτι ή κάποιους, όταν μια φωνούλα μέσα σας λέει «περίμενε»!

Παράλληλα, δεν πρέπει να φτάσετε στο άλλο άκρο. Αυτή η ετήσια αντίθεση της άστατης Αφροδίτης με τον συμπονετικό Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει μια κρίση παράνοιας. Ακόμα κι αν βλέπετε κάποια προειδοποιητικά σημάδια, φροντίστε να κάνετε ενδελεχή έρευνα πριν εκφράσετε κατηγορίες. Σίγουρα κάθε περίσταση έχει περισσότερα επίπεδα απ’ όσα φαίνονται επιφανειακά… Αλλά ποιος ξέρει πόσα, με ακρίβεια; Αν «σκαλίσετε» τις σκιές, μπορεί να ανακαλύψετε κρυμμένα διαμάντια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τα θέματα καρδιάς σε πρώτο πλάνο 09-15/08 .

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου η Αφροδίτη της αρμονίας θα χορέψει έναν ακόμη παθιασμένο χορό, αυτή τη φορά με τον εριστικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το δικό τους τρίγωνο  ευνοεί την αξιοποίηση της γοητείας σας, αρκεί να είναι γνήσια. Με τους δύο πλανήτες σε γήινα ζώδια που αποζητούν την ακεραιότητα, μια αστοχία στην υλοποίηση όσων λέτε μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές!

Ενόσω πραγματοποιείτε όσα υπόσχεστε, μπορείτε να εντείνετε τις διεκδικήσεις σας. Μην διστάζετε καθόλου, ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκαλύψετε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας: Η Αφροδίτη ενισχύει τον Πλούτωνα, ώστε να αποκαλύψετε μυστικά με αξιαγάπητο τρόπο!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL10-20/08 Τα καλύτερα στον έρωτα έρχονται

chartomantia-098

Θα σας ωφελήσει να κατανοήσουν οι άλλοι πόσο διακαώς θέλετε μια ευκαιρία, είτε ότι είστε γνήσια συνεπαρμένοι. Το μόνο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε; Πρόκειται πάλι για μια ατμόσφαιρα που κάνει εύκολο να σας δελεάσουν οι προσφορές… Γι’ αυτό φροντίστε να μην σας παρασύρουν κάποιοι επιτήδειοι!

Υπό αυτό το προκλητικό τρίγωνο, ανέκφραστες χημείες μπορούν επιτέλους να φτάσουν σε μια εξαιρετικά εξωθερμική έκρηξη. Με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε σταθερά ζώδια της Γης, υπάρχει η δυναμική για ένα παιχνίδι διαρκείας αντί για μια στιγμιαία περίσταση. Αν θέλετε να συζητήσετε τα επόμενα βήματα με το ταίρι σας ή να σχεδιάσετε κάτι σπουδαίο, η Τετάρτη είναι η ιδανική μέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Τα θέματα καρδιάς σε πρώτο πλάνο 09-15/08 .

Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λογική και όχι τις ορμές σας: Η δύναμη της έλξης θα είναι τόσο σαρωτική τώρα, που η σύνεση μπορεί να αποδράσει από το παράθυρο. Συνειδητοποιήστε τη διαφορά, ανάμεσα στο να αναζωπυρώνετε μια χόβολη και να παίζετε με τη φωτιά. Η συμβουλή που μπορείτε να υιοθετήσετε, είναι να αποφύγετε κάθε επικίνδυνο πειρασμό. Μπορεί να καταλήξει καταστρεπτικός για σημαντικές σχέσεις σας… Που ακόμα κι αν δεν είναι εξίσου συναρπαστικές, θα ήσασταν χαμένοι χωρίς αυτές!

Αν όλη αυτή η ενέργεια γείωσης δεν σας αρκεί, έπεται και συνέχεια. Ο Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο που κυβερνά, από τις 11 μέχρι τις 30 Αυγούστου. Η μετάβαση θα αποτελέσει ξεκάθαρη εντολή για να οργανωθείτε και να απλοποιήσετε τις κινήσεις σας. Αξιοποιήστε τη μετατρέποντάς τη σε μια διαδικασία, αντί για μια σαρωτική εκκαθάριση της ζωής σας. Με τον διανοητικό Ερμή στην Παρθένο, το κόλπο είναι να υιοθετήσετε πρακτικές που θα σας διευκολύνουν να παραμένετε οργανωμένοι!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL10-20/08 Τα καλύτερα στον έρωτα έρχονται

taro-zodia-76

Αφού διαχωρίσετε τι θα κρατήσετε και τι θα αποβάλλετε, το επόμενο βήμα σας είναι να βάλετε τα θέματά σας σε κατηγορίες. Από τα έγγραφά σας μέχρι την ντουλάπα και τα παπούτσια σας, είναι σημαντικό καθετί να έχει τη «θέση» του.

Αυτή η φάση τριών εβδομάδων ενδείκνυται για να αποκτήσετε νέες συνήθειες, όπως να στρώνετε καθημερινά το κρεβάτι σας ή να ελέγχετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μόνο σε συγκεκριμένες ώρες. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα ο χρόνος που θα εξοικονομήσετε για άλλες δραστηριότητες που αγαπά η Παρθένος… Όπως να μαγειρεύετε για τους αγαπημένους σας, να κάνετε γιόγκα ή να γίνετε εθελοντές για έναν σημαντικό σκοπό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66