Τα πάθη αποκτούν υπόσταση 14-15/08

zwdio-tayros

Τα πάθη αποκτούν υπόσταση 14-15/08 .

Τα πάθη : Η ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου διαμορφώνεται από το βράδυ της Παρασκευής, που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο.

Η διάθεσή σας ευνοεί συζητήσεις που θα είναι ζωηρές ή ουσιαστικές ή και τα δύο. Η ευγένεια θα δημιουργήσει ευκαιρίες για πρόοδο και σε πρακτικά θέματα.

Αυτή είναι εξαιρετική στιγμή για να εξομαλύνετε καταστάσεις, καθώς το όλο κλίμα θα σας οδηγήσει να πείτε τις σωστές λέξεις!

zodia-taro-45

Όλο το σαββατοκύριακο ο Ερμής θα προσεγγίζει τον Άρη, για μια σύνοδό τους στην Παρθένο που κυβερνά ο επικοινωνιακός πλανήτης. Η Αφροδίτη πλησιάζει τη γραμμή τερματισμού της Παρθένου, διατηρώντας μια όψη χιαστί με τον Δία στον αέρινο Υδροχόο. Οι δονήσεις είναι τέλειες για να διεκπεραιώσετε θέματα, όπως και να σχεδιάσετε τη διεκπεραίωση άλλων!

Μια μικρή «αμυχή» στο όλο κλίμα, ίσως αποτελέσει μια ευμετάβλητη λαχτάρα/ώθηση από την συνάντηση των Αφροδίτη – Δία. Γι’ αυτό τα τακτά διαλείμματα για κάτι διαφορετικό ή μια διευκρινιστική συζήτηση, θα κάνουν λειτουργική αυτή την ώθηση. Κατά τα άλλα, μπορούν να κυλήσουν ευχάριστα οι εργασίες και οι σχεδιασμοί σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τα πάθη αποκτούν υπόσταση 14-15/08 .

Ο Άρης και ο Ερμής στην Παρθένο, επίσης υπογραμμίζουν το γνωμικό «τα πολλά χέρια κάνουν κάθε δουλειά ευκολότερη. Αν πρέπει να διεκπεραιώσετε πράγματα μόνοι, το πιο πιθανό είναι να δράτε σαν… αστραπή: Η ταχύτητα είναι η εντολή του σαββατοκύριακου. Και αυτή αφορά τη σκέψη, τους διαλόγους, τα χέρια, τις επιδέξιες κινήσεις και στον κοινωνικό τομέα!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στον Σκορπιό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα αποζητάτε την απόλαυση – και καθετί διαφορετικό είναι αυτό που χρειάζεστε. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι θέλετε τη ρουτίνα σας, δεν πρόκειται να υπάρξει χωρίς κάποια «μετατροπή». Μην χαλάσετε τη διάθεσή σας με μια άρνηση να ακολουθήσετε τη ροή, προτιμήστε να θέσετε την ικανοποίηση ως στόχο. Είναι μια φάση που ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

chartomantia-098

Τα παθη αποκτούν υπόσταση 14-15/08 .

Αν κάπου ελλοχεύει ένα θέμα κτητικότητας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ανατρέψετε το κατεστημένο. Προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και κάτι μικρό, θα δείτε να αλλάζει όλη η εικόνα!

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα. Το απόγευμα θα προωθηθεί σε διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, συνεχίζοντας με ένα τετράγωνο με τον Δία.

Ποιο είναι το δικό σας κίνητρο; Η συνεχής εναλλαγή διαθέσεων θα διανύσει όλη την γκάμα από το Α ως το Ω, αν και θα διατηρήσει την ευθεία τους.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 14-18/08 Μιλούν για τον Έρωτα

μελλοντολόγος

Ποια είναι η δική σας ευθεία; Αυτή είναι μια ευκαιρία να κατανοήσετε πόση ανακούφιση σας δίνει ένα ιδανικό προς το οποίο πορεύεστε… Αλλά και τις δυνάμεις που σας ωθούν προς αυτό!

Το βράδυ του Σάββατου η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, που κυβερνά ο Δίας. Στη συνέχεια και η Αφροδίτη θα περάσει στα εδάφη του Ζυγού που κυβερνά. Η ατμόσφαιρα σας παροτρύνει να ορμήσετε, η λαχτάρα σας είναι να κερδίσετε. Ταυτόχρονα μελετάτε τα δεδομένα σας για να ξεκινήσετε κάτι πολλά υποσχόμενο… Σαν τι; Κάτι ποθητό, με υπόσταση!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA