Τα συναισθήματα θα φτάσουν στα άκρα 09-15/11

62539

Τα συναισθήματα θα φτάσουν στα άκρα 09-15/11 .

Τα συναισθήματα : Πόλεμος και Ειρήνη; Ο πολεμοχαρής Άρης προκαλεί την ειρηνοποιό Αφροδίτη σε έναν καβγά, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. Οι δυο τους σχηματίζουν μια ιδιαιτερη αντίθεση, που επαναλαμβάνουν κάθε δεύτερη χρονιά.

Αυτή η όψη έντασης ενισχύεται διπλά, καθώς και οι δύο πλανήτες διαμένουν αυτή την περίοδο σε ζώδια που κυβερνούν: Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και η Αφροδίτη στον Ζυγό!

Αν έως τώρα καταφέρνατε να αντιμετωπίζετε όσα συμβαίνουν, αυτό το καζάνι που σιγοβράζει ενδέχεται να ξεχειλίσει τώρα!

zodia-taro-45

Από ρομαντικής απόψεως, μια αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φτάσει τα συναισθήματα στα άκρα. Η θεά της αρμονίας στον Ζυγό, μπορεί να σας στρέφει στην αναζήτηση κάθε χρυσής τομής… Αλλά ίσως να μην αρκεί αυτό για να κοιτάξει ο ένας τον άλλον στα μάτια!

Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στον αψίθυμο Κριό, πετάγονται προειδοποιητικές σπίθες με την παραμικρή πρόκληση… Οι λάγνες δονήσεις μπορεί να επικαλύψουν τη λογική σας κάποιες στιγμές, ακόμα και να σας πάνε προς «αμαρτωλές» κατευθύνσεις. Αν δεν θέλετε να παραστρατήσετε, φροντίστε να αντισταθείτε στους πειρασμούς!

Παράλληλα, η όψη έχει τη δυναμική να διεγείρει παραγωγικούς διαλόγους. Ακόμα κι αν ξεκινήσουν με διαφωνίες, θα μπορέσετε να θίξετε κάποια ευαίσθητα θέματα. Σίγουρα δεν θα παραμεριστεί η κοινή λογική, ούτε θα κρύψετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αν το κάνατε ως τώρα, προετοιμαστείτε για πιθανές εκρήξεις!

zodia-astra-tarot

Τα συναισθήματα θα φτάσουν στα άκρα 09-15/11 .

Από την άλλη πλευρά, κάποια πράγματα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια έτσι κι αλλιώς. Ωστόσο, ας έχετε προετοιμάσει και ένα σχέδιο «διαφυγής» αν πατήσετε σε επικίνδυνα εδάφη!

Η κουρτίνα θα τραβηχτεί σε κάθε είδους μυστήριο, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. Ο αποκαλυπτικός Δίας συντονίζεται με τον εχέμυθο Πλούτωνα, για την τρίτη και τελευταία τους για φέτος σύμπραξη – ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο.

Οι δύο βαρυσήμαντοι πλανήτες συναντήθηκαν ήδη στις 4 Απριλίου και τις 30 Ιουνίου, στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω: Πρόκειται για την πρώτη τους σύνοδο σε αυτό το ζώδιο από το 1771! Ο Αιγόκερως κυβερνά την οικονομία, τους ομίλους και τις κυβερνήσεις… Τομείς που πραγματικά βίωσαν έντονες αναταράξεις στη διάρκεια αυτής της χρονιάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ο «μεγεθυντής» Δίας, είναι ο πλανήτης των διεθνών επαφών που διευρύνει ό,τι αγγίζει. Μυθολογικά, ο Δίας ή Ζευς για τους αρχαίους Έλληνες, είναι επικεφαλής του δωδεκάθεου: Ο θεός των θεών, κυρίαρχος του ουρανού και των κεραυνών.

Ο Πλούτωνας – ή Άδης για τους αρχαίους Έλληνες, ήταν ο θεός του Κάτω Κόσμου. Η αστρολογία φέρει τον Πλούτωνα να κυβερνά καθετί κρυφό, από τους ιούς και τα μικρόβια μέχρι τις συνομωσίες των κυβερνώντων. Ο σκιώδης πλανήτης κυβερνά τον θάνατο, την αναγέννηση και μεταμόρφωση, σαν τον Φοίνικα που «αναγεννάται από τις στάχτες» του!

Τα συναισθηματα θα φτάσουν στα άκρα 09-15/11 .

Σε μια σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα, είναι σαν ο παράδεισος και η κόλαση να συναντώνται: Ίσως αυτή η πανδημία να είναι το Καθαρτήριο των ανθρώπων, το σημείο συνάντηση των δύο κόσμων. Η αλήθεια είναι ότι όλοι βιώνουν μια φάση παύσης, μέσα από καραντίνες. Υπάρχει μια ατέρμονη αναμονή για απαντήσεις, εξετάσεις, δοκιμές εμβολίων, φαρμακευτικών προμηθειών και λοιπά. Υπάρχει η ελπίδα ότι αυτή η τελευταία σύμπραξη των Δία – Πλούτωνα, θα διαφωτίσει τις απαντήσεις που όλοι ψάχνουν ματαίως να βρουν!

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ο αποδοτικός Άρης λήγει την αγχώδη ανάδρομη πορεία του που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο πολεμιστής πλανήτης εκτελεί μια σπάνια διαδρομή έξι μηνών, στον Κριό που κυβερνά: Βρίσκεται εδώ από τις 27 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Συνήθως ο Άρης διαμένει σε κάθε ζώδιο για έξι εβδομάδες, οπότε κατανοείτε την ιδιαιτερότητα!

chartomantia-098

Τα συναισθήματα θα φτάσουν στα άκρα 09-15/11 .

Θέματα αυτοπεποίθησης, ορίων και προσωπικής ευθύνης, έχουν αναδυθεί περισσότερο από ποτέ από τα τέλη Ιουνίου. Στη δίμηνη διαδρομή με την όπισθεν του Άρη στον φλεγματικό Κριό, οι σχέσεις παραμερίστηκαν για χάρη των ατομικών ενδοσκοπήσεων. Ακόμα και τα πλέον υγιή ζευγάρια μπορεί να έδωσαν περισσότερη αυτονομία ο ένας στον άλλο, προκειμένου να ανακτήσει ο καθένας την πληρότητά του!

Αυτή η εντατική προσωπική διεργασία θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Στο μεταξύ, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία θα σας παρακινήσει να δράσετε. Η εξωστρεφής ενέργειά του προάγει κάθε έντονη σωματική άσκηση, λογοθεραπεία, εγχείρημα…

Κάθε προνοητική κίνηση, που θα δώσει σε ακινητοποιημένες καταστάσεις μια νέα κατεύθυνση. Τούτου λεχθέντος, οι βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις μπορεί να αμαυρώσουν μια αποστολή… Γι’ αυτό να είστε στρατηγικοί, όχι παρορμητικοί!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Τα συναισθηματα θα φτάσουν στα άκρα 09-15/11 .

Θέλετε να μετατρέψετε μια μουντή πτυχή της ζωής σας, σε ατόφιο λαμπερό χρυσάφι; Αρχίστε τις μεταμορφωτικές σας απόπειρες αυτό το σαββατοκύριακο, που η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι πραγματικές αλλαγές χρειάζονται δουλειά, δεν προκύπτουν εν μία νυκτί. Ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το σαββατοκύριακο, σας στρέφει στις πιο σκοτεινές γωνιές της ψυχής σας για να γίνετε πιο δημιουργικοί!

Η Νέα Σελήνη αφορά την μετάβασή σας στο σημείο εκκίνησης. Αλλά ο Σκορπιός κινείται στις σκιές, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να βιάσετε τις θετικές δονήσεις… Όχι χωρίς να λάβετε υπόψιν όλη την γκάμα συναισθημάτων, που εμπλέκονται σε κάθε αλλαγή. Μπορεί να σας τρομάζει μια αποδέσμευση: Ο φόβος του άγνωστου είναι αυτός που κρατά τους περισσότερους ανθρώπους παγιδευμένους!

Αντί να προσπαθήσετε να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας, αγκαλιάστε όσα έπονται. Εξερευνήστε τις ανησυχίες σας, ρίξτε φως στους μπαμπούλες κάτω από το κρεβάτι. Η κατανόηση όσων έχετε θάψει – και η εύρεση σοφών οδηγών και μεντόρων – μπορεί να ξεκινήσει ένα ταξίδι… Που δεν θα είναι μόνο πετυχημένο, θα αποτελέσει και συναρπαστική τροφή για την ψυχή σας!

taro-zodia-76

Τα συναισθήματα θα φτάσουν στα άκρα 09-15/11 .

Ο αγγελιαφόρος Ερμής ξεκινά τη δεύτερη διέλευσή του στον Σκορπιό την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, διάρκειας μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Τώρα ίσως επιστρέψετε σε θέματα που προέκυψαν κατά την ανάδρομη φάση του, από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Αλλά μην περιμένετε από κανέναν να παράσχει το πλεονέκτημα της αμφιβολίας: Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη προϋπόθεση, με τον Ερμή να επιστρέφει σε αυτή τη θέση «καχυποψίας». Γι’ αυτό κάντε ό,τι χρειάζεται, για να κερδίσετε πόντους αξιοπιστίας!

Και βέβαια, τα λόγια δεν είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε γνωστές τις θέσεις σας… Τις επόμενες εβδομάδες οι παύσεις αναμονής, τα έντονα βλέμματα ή η θέρμη της γλώσσας του σώματος θα μιλήσουν πιο ηχηρά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia