Τα τρίγωνα Ερμή-Αφροδίτης ορίζουν τις σχεσεις μεχρι τον Δεκέμβριο

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Τα τρίγωνα  Ερμή-Αφροδίτης , θα ορίσουν τον τόνο στην ερωτική σας ζωή μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 .

Τα τρίγωνα Ερμή-Αφροδίτης : Την 1η Σεπτεμβρίου, επιστρατευόμαστε για τις μεγάλες περιπέτειες, των πρώτων εννέα ημερών του μήνα, με δύο διελεύσεις στην αστρολογία: ο Ερμής από την Παρθένο, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο…. και η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού, έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό, τις αλλαγές και τη διαίσθηση, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου, θα μας κάνει να θέλουμε να πηδήξουμε στα βαθιά της ερωτικής πισίνας, με το κεφάλι!

Αυτές είναι μόνο δύο από τις όψεις που συμβαίνουν την 1η Σεπτεμβρίου, και είναι μια εποχή που βλέπουμε την ίδια δραστηριότητα, μέσα στις πρώτες εννέα μέρες, όπως κάνουμε όλο το μήνα. Αλλά αυτές οι δύο έρχονται πρώτες και θέτουν τον τόνο, για όλες τις άλλες.

zodia-taro-45

Για τα ζώδια μας, η ενέργεια αυτό το μήνα θα είναι καυτή, παρά τις κρύες θερμοκρασίες του φθινοπώρου, που πλησιάζει. Αλλά οι συγκεκριμένες ενέργειες, θα διαρκέσουν όλο το μήνα και τα θέματα Ερμή/Ουρανού, θα διαρκέσουν μέχρι τον Δεκέμβριο… όταν θα δούμε ξανά αυτούς τους δύο πλανήτες.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ενεργός μήνας. Όχι μόνο θα συναντήσουμε πολλές ανακατατάξεις, αλλά θα κάνουμε και πολλή δουλειά. Δεν είναι καιρός να καθίσουμε παθητικά και να αφήσουμε την αστρολογία να το κάνει για μας. Όχι! αυτός είναι ένας μήνας προκλήσεων, ευκαιριών και συγκεκριμένων καταστάσεων που ευθυγραμμίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να αρχίσουμε να πιστεύουμε στο πεπρωμένο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα τρίγωνα  Ερμή-Αφροδίτης, θα ορίσουν τον τόνο στην ερωτική σας ζωή μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 .

Η πρώτη διέλευση του Ερμή από την Παρθένο που κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ορίζει πραγματικά το ρυθμό μας και μας γνωστοποιεί πως δεν έχουμε ιδέα για το πώς θα διαδραματιστούν τα πράγματα, παρά το πόσο σίγουροι μπορεί να θέλουμε να πιστεύουμε, ότι είμαστε. Αυτή η όψη υποδηλώνει, ότι υπάρχουν αλλαγές στον ορίζοντα, και τροφοδοτείται από τη διαίσθησή μας στο να γνωρίζουμε εξ ορισμού, όταν κάτι δεν πάει καλά ή είναι εντελώς σωστό!

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, που υποδηλώνει σπουδαίες συζητήσεις, που δεν μπορούμε να τις χορτάσουμε. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αλλαγών και της καινοτομίας, οπότε όταν οι δύο πλανήτες κάνουν τρίγωνο – που είναι μια υποστηρικτική ευθυγράμμιση περίπου 120 μοιρών – σημαίνει ότι οποιεσδήποτε συζητήσεις και αλλαγές βιώνουμε, θα είναι θετικές.

μελλοντολόγος

Τα τρίγωνα  Ερμή-Αφροδίτης, θα ορίσουν τον τόνο στην ερωτική σας ζωή μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 .

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είναι πολύ πιθανό να έχουμε τυχαίες συναντήσεις με ξένους, και ίσως να κάνουμε έναν παντοτινό φίλο, ή ακόμα και να ερωτευτούμε παράφορα. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβεί, οι αλλαγές αυτού του διαστήματος, είναι προς το συμφέρον μας.

Είμαστε φυσικά πιο ανοιχτοί, χάρη στον Ουρανό! πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε πιο ικανοί να ανταποδίδουμε τα χαμόγελα, να κάνουμε μια συζήτηση ή να εμπιστευόμαστε την καρδιά μας. Κι αυτή η ενέργεια θα είναι μαζί μας, για τον μήνα Σεπτέμβριο. Μέσα από όλα τ’ άλλα της ενεργής αστρολογίας, οδηγούμαστε από την αλλαγή και την έλξη των δικών μας ψυχών.

Η δεύτερη όψη η Αφροδίτη από την Παρθένο που κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ενέργεια Ερμή/Ουρανού, που ήδη αισθανόμαστε! Ενώ σε μερικούς μπορεί να φανεί αντιφατικό – επειδή, ενώ ο Ουρανός θέλει να το σκάσει με το τσίρκο…. ο Κρόνος θέλει να αγοράσει ένα σπίτι και να εγκατασταθεί – το ό,τι αυτοί οι δύο συνεργάζονται, σημαίνει ότι ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να γράφουμε τους δικούς μας κανόνες, για τον έρωτα!

tarw-taro-xartomanteia

Τα τρίγωνα  Ερμη – Αφροδίτης, θα ορίσουν τον τόνο στην ερωτική σας ζωή μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 .

Φαίνεται πως συμβαίνει μια αλλαγή, στο πώς σκεφτόμαστε τις σχέσεις και τη δέσμευση. Δεν μας καθορίζει πλέον, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι κι ένα λευκό φόρεμα. Ωστόσο αν συμβαίνει, κι εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε την παράδοση, γνωρίζουμε ότι ένας γάμος, είναι μόνο το σημείο εκκίνησης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αφροδίτη και ο Ερμής είναι και οι δύο στην Παρθένο! έτσι αυτή η κοινή ενέργεια είναι προσανατολισμένη στην ευεξία κι ενδιαφέρεται για το σχεδιασμό του μέλλοντος. Με πολλούς τρόπους, είναι ο τέλειος συνδυασμός, επειδή εξετάζουμε την αγάπη και τις υγιείς σχέσεις. Στην Παρθένο, η Αφροδίτη αρέσκεται να σχεδιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι σκεφτόμαστε πού κατευθύνεται η σχέση μας, ακόμα κι αν είναι με κάποιον, που μόλις συναντήσαμε. Αν αισθανθούμε ότι τον ξέραμε ανέκαθεν, θα είμαστε ικανοί να λειτουργήσουμε, μ’ αυτόν τον τρόπο.

κρυσταλλομαντεία

Τα τρίγωνα  Ερμή – Αφροδίτης, θα ορίσουν τον τόνο στην ερωτική σας ζωή μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 .

Το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου, αφορά τη δέσμευση! τόσο στα ερωτικά μας όσο και σε άλλους τομείς της ζωής μας. Γι’ αυτό, ενώ αυτή η ενέργεια θα επηρεάσει ειδικά την ερωτική μας ζωή όλο το μήνα, μπορεί να βρεθούμε εύκολα επίσης, να δεσμευόμαστε σε σχέδια και επιχειρήσεις.

Μερικές φορές όλοι μας φοβόμαστε τις δεσμεύσεις. Όχι μόνο στις σχέσεις αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, γενικότερα. Διστάζουμε να πάρουμε αυτή την καινούργια δουλειά γιατί…. αν δεν είναι τόσο καλή? Δεν κάνουμε κράτηση για διακοπές…. γιατί αν συμβεί κάτι? Τι γίνεται αν δεν αφήσουμε ποτέ τη ζώνη άνεσής μας?

Λοιπόν, αυτά θα συμβούν όταν φτάσουμε όλοι στο Σεπτέμβριο, τον μήνα που κυριολεκτικά πρόκειται να κλονισθούμε, να ξεκολλήσουμε και να ταρακουνηθούμε από οποιαδήποτε ζώνη άνεσης, κρατιόμασταν στο παρελθόν. Οι επόμενες εβδομάδες, θα αλλάξουν δραστικά την πορεία της ζωής μας.

Σκέφτεστε πως ακούγεται υπερβολικά δραματικό? Ξανασκεφτείτε το! Με τόσο ισχυρή αστρολογία που κινείται από τη μια διέλευση στην άλλη, μερικές φορές με δύο διελεύσεις την ίδια μέρα, σημαίνει ότι θα σκεφτόμαστε πιο γρήγορα και θα εμπιστευόμαστε το αρχικό μας ένστικτο. Αυτό είναι που θα μας οδηγήσει εκεί, που θέλουμε να είμαστε.

zodia-zvdia-22

Τα τρίγωνα  Ερμη – Αφροδίτης, θα ορίσουν τον τόνο στην ερωτική σας ζωή μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 .

Οι σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο αυτό το μήνα και πιθανότατα θα προκαλέσουν τις μεγαλύτερες σοκαριστικές στιγμές – αιφνίδιες προτάσεις, έρωτες με την πρώτη ματιά, ακόμα και κάποιες παλιές αγάπες, που ενώ απομακρύνθηκαν… ξαναγύρισαν. Όλα έχουν να κάνουν, με το τι μπορούμε ν’ αρπάξουμε.

Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε, ότι αν ξαφνικά πάρετε μια προσφορά που χρειάζεται την υπογραφή σας, μην διστάσετε! Δεν έρχονται καθημερινά τέτοιες ευκαιρίες.

Μερικές φορές πρέπει πραγματικά να ανοιχτούμε στον κόσμο και να εμπιστευτούμε, πως ό, τι έρχεται στον δρόμο μας, προορίζεται για μας. Αν θέλουμε η ζωή να είναι μαγική…είναι στο χέρι μας να τη δημιουργήσουμε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11