Τα Φεγγάρια του Ερωτα – Ένα άτομο θα σας εκφράσει τα αισθήματά του

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Τα Φεγγάρια του Ερωτα – Ένα άτομο θα σας εκφράσει τα αισθήματά του

Τα Φεγγάρια του Ερωτα  Αστρολογία Παρασκευής 30/08, Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Νέα Σελήνη, νέα ξεκινήματα! Μιας και σε αυτήν κυριαρχεί η Παρθένος, ρίξτε τους σπόρους για καινούργια εγχειρήματα!

Αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί κάθε είδους προσφορά και βοήθεια προς τρίτους. Επίσης, κεντρίζει τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Ψάξτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας για την ψυχή, το κάρμα ή την μετενσάρκωση!Αξιοποιήστε αυτό το καινούργιο φεγγάρι για να «καθαρίσετε» και να φροντίσετε το σώμα σας. Καιρός για αποτοξίνωση!

zodia-taro-45

Αν θέλετε να ενισχύσετε την εύνοιά σας, πρέπει να είστε ανοικτοί προς το σύμπαν: Να είστε δεκτικοί στις διαδρομές που σας χαράσσει η ζωή, να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων. Και να εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτό σας!

Νιώθετε έτοιμοι και ικανοί να αντιμετωπίσετε όποια πρόκληση βρεθεί στον δρόμο σας; Τότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή να σημειώσετε επιτυχίες. Κάντε τα επιπλέον βήματα που χρειάζεται η καριέρα σας, για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Δράστε όσο το σίδερο είναι ζεστό!

Η ενέργεια της ημέρας: Μήπως δεν κοιτιέστε στα μάτια με το ταίρι σας; Χρειάζονται «καθάρισμα» τα επικοινωνιακά σας κανάλια – και όλα θα πάρουν αίσια πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα Φεγγαρια του Ερωτα – Ένα άτομο θα σας εκφράσει τα αισθήματά του

Αστρολογία Σαββάτου 31/08, η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό

Ένα άτομο με διαφορετικές πεποιθήσεις από τις δικές σας, θα σας εκφράσει τα αισθήματά του. Πώς θα αντιδράσετε σε μια τέτοια «αταίριαστη» σύμπραξη, που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει συζητήσεις;

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα αυτή την περίοδο. Προσοχή να δείξετε και στα άτομα που πρόκειται να συμπράξετε. Ίσως να μην κάνετε και τις πιο ορθές επιλογές!

Επίσης, πρέπει να αποφύγετε τις κινήσεις με ρίσκο. Αν πρόκειται να πάρετε μια οικονομική απόφαση, μην βιαστείτε. Έχει σημασία να μην περιοριστείτε στα βραχυπρόθεσμα οφέλη της. Σκεφτείτε πώς και πόσο θα σας επηρεάσει μακροπρόθεσμα!

taro-zodia-098

Τα Φεγγάρια του Ερωτα – Ένα άτομο θα σας εκφράσει τα αισθήματά του

Είστε άτομο που νοιάζεστε για τον συνάνθρωπό και την υγεία του. Θαυμάσια αξία – όμως πρέπει να φροντίζετε και τον δικό σας εαυτό με το ίδιο ενδιαφέρον.

«Ό,τι σπέρνεις θα θερίσεις» ή «έχει ο καιρός γυρίσματα»… Όπως κι αν το δείτε, αυτή είναι η ουσία λειτουργίας του κάρμα. Είναι ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος!

Η ενέργεια της ημέρας: Αυτή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας δώσει μια αίσθηση κορεσμού… Σαν να τα έχετε δει και να τα έχετε κάνει όλα, άρα θέλετε καινούργια πεδία για να δοκιμαστείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia