Τα ψέματα πλέον τελείωσαν – Κρόνος σε ορθή πορεία

astrologia-martioy-2014

Τα ψέματα πλέον τελείωσαν – Κρόνος σε ορθή πορεία .

Τα ψέματα πλέον τελείωσαν : Ο Κρόνος γυρίζει στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, μετά από τεσσεράμισι μήνες ανάδρομης κίνησης. Τα ψέματα πλέον τελείωσαν…ώρα για δουλειά!

Ο Κρόνος γύρισε ανάδρομος τον Μάιο του 2020 στον Αιγόκερω, δίνοντάς σας το χρόνο να ξανασκεφτείτε αυτό που χτίζετε στη ζωή σας και να δείτε αν είναι ανάγκη να το ξανασχεδιάσετε.

Συχνά ακολουθούμε σχέδια χωρίς δυνατή υποστήριξη…. είτε από άγνοια είτε από υποχρέωση είτε από φόβο και απάθεια. Ο ανάδρομος Κρόνος, μας άνοιξε τα μάτια αυτό το καλοκαίρι. Καθώς γυρίζει σε ορθή πορεία στις 29 Σεπτεμβρίου, πλησιάζει η ώρα που θα δεσμευτείτε εκατό τοις εκατό στα σχέδιά σας…ή θα αποχωρήσετε.

zodia-taro-45

Αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, θα χαρείτε να μάθετε ότι ο Κρόνος σε ορθή πορεία πλέον, σάς δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσετε να χτίζετε το μέλλον σας. Θα αισθανθείτε τον σταθμό της ορθής πορείας του Κρόνου έντονα τις ημέρες μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Ο σταθμός του Κρόνου φέρνει έναν έλεγχο πραγματικότητας.

Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που έχουν βαλτώσει στη ζωή σας. Οι φόβοι σας μπορεί να είναι τεράστιοι…αλλά αυτό δεν είναι κακό. Αυτό που σας λέει το ένστικτό σας, είναι το σημαντικότερο!

Είναι δεσμευτικό και χρειάζεται την πλήρη προσοχή σας. Δεν μπορείτε απλώς να προχωρήσετε ανεξέλεγκτα….. κάντε αυτό που είναι σωστό για εσάς. Ο Κρόνος είναι ο Άρχοντας του Χρόνου.

chartomantia-098

Τα ψέματα πλέον τελείωσαν – Κρόνος σε ορθή πορεία .

Είναι επίσης ο άρχοντας του «κάρμα», και των εμπειριών που αποκτήθηκαν με το χρόνο… και είναι ανεξίτηλες στην ψυχή σας. Ο Κρόνος μισεί τις συντομεύσεις. Χρειάζεται χρόνος για να χτίσετε κάτι που αξίζει σ’ αυτόν τον κόσμο.

Όπως επίσης, χρειάζεται χρόνος για να βάλετε την ψυχή σας σε κάτι που ν’ αξίζει τον κόπο. Ο χρόνος παραμένει ακίνητος για μια στιγμή, καθώς οι σταθμοί του Κρόνου γυρίζουν σε ορθή πορεία. Σας περιμένουν να πάρετε τα εργαλεία σας και να ξεκινήσετε δουλειά, με υπευθυνότητα και αφοσίωση στο μονοπάτι που επιλέξατε.

Τώρα σας καλεί το καθήκον! Τι ήταν αυτό που δουλεύατε από τον Απρίλιο αυτής της χρονιάς όταν ο Κρόνος ήταν ανάδρομος? Αυτό τώρα θα μπορέσετε να το επεξεργαστείτε πιο σοφά και να το δουλέψετε καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ανακαλύψατε τα όριά σας, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο? Τι προτίθεστε να κάνετε και ποια είναι η κόκκινη γραμμή για εσάς? Ορίστε ορισμένους βασικούς κανόνες. Τι έχετε μάθει?

Πού θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον? Εργαστείτε για να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία. Δεσμευτείτε εκατό τοις εκατό στα σχέδιά σας ή αλλάξτε τα, πριν μετατραπούν σε «στάχτη και μπούρμπερη».

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά για να δούμε πώς ο σταθμός του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, επηρεάζει κάθε ζώδιο.

μελλοντολόγος

Κριός

Οι ευθύνες συσσωρεύονται, αγαπητέ Κριέ! Είχατε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας για να χαλαρώσετε το καλοκαίρι, αλλά το κοσμικό κουδούνι χτύπησε δυνατά και καθαρά… και ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στη δουλειά! Είτε πρόκειται για την καριέρα ή τις γονικές ευθύνες που σας καλούν, πρέπει να ανασκουμπωθείτε. Τώρα είναι η ώρα να δεσμευτείτε ολοκληρωτικά για την επαγγελματική σας ανάπτυξη ώστε ν’ αποκτήσετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Είχατε λίγο χρόνο να ξανασκεφτείτε τη συνολική σας κατεύθυνση…. από τον Απρίλιο. Τώρα είναι ώρα να εφαρμόσετε, όσα έχετε αποφασίσει!

Ταύρος

Υπάρχει κάποιο νομικό, ακαδημαϊκό ή ένα θέμα μετανάστευσης που αναβάλλετε για μήνες, αγαπητέ Ταύρε? Ή μήπως μελετάτε κάποιο υλικό που πρέπει να δημοσιευτεί? Η προθεσμία πλησιάζει και απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις. Είχατε χρόνο από τον Απρίλιο για να λάβετε υπόψη τις προσδοκίες σας, τις ώριμες απόψεις σας, καθώς και τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να έχετε την έγκριση των προϊσταμένων σας. Ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε στην αλήθεια σας και να δημοσιοποιήσετε το μήνυμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα ψέματα πλέον τελείωσαν – Κρόνος σε ορθή πορεία .

Δίδυμοι

Ο Κρόνος σε ορθή πορεία, σας οδηγεί σε μια συναισθηματική και οικονομική εκτίμηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας για τους πιο στενούς δεσμούς σας. Ένα διαζύγιο, μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη αυτονομία… ή ο αγαπημένος σας, μπορεί να καθορίσει ορισμένους βασικούς κανόνες. Ήρθε η ώρα να συζητήσετε τη διαίρεση των περιουσιακών, να εξοφλήσετε ένα χρέος ή να αποδείξετε ότι μπορείτε να τιμήσετε την εμπιστοσύνη των άλλων προς το άτομό σας – είτε πρόκειται για τη σύζυγό σας, τον χορηγό σας ή την τράπεζα. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους που αφορούν την οικειότητα και τη μοναξιά …..και να δείξετε ωριμότητα στις συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Είναι καιρός για μια σημαντική σχέση, αγαπητέ Καρκίνε! Είτε πρόκειται για μια προσωπική είτε για μια επαγγελματική σχέση, είχατε χρόνο να σκεφτείτε… και τώρα σας ζητείται να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε. Είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε? Είστε έτοιμοι να υπογράψετε τη σύμβαση? Αυτή η σχέση είναι δεσμευτική και δεν μπορείτε να συνεχίσετε με περίεργο τρόπο. Ήρθε η ώρα να επισημοποιήσετε τις αποφάσεις σας και να θέσετε ορισμένους όρους, για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη αυτής της σχέσης…ή στη διάλυσή της.

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Ήρθε η στιγμή να οργανωθείτε, αγαπητέ Λέοντα! Έχετε πειραματιστεί με διαφορετικές επιλογές τρόπου ζωής το καλοκαίρι και τώρα συνειδητοποιείτε ότι, αν δεν δεσμευτείτε εντελώς με τις δραστηριότητες που έχουν σημασία σε καθημερινή βάση….δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Χρειάζεται να αναπτύξετε την εμπειρία σας? Να βρείτε τη θέση σας? Να προσλάβετε έναν βοηθό? Αν θέλετε να ξαναγυρίσετε στα θρανία, να αναπτύξετε πειθαρχία, να γραφτείτε στο γυμναστήριο ή να κάνετε μόνιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, αυτή είναι η στιγμή σας. Είναι καλή στιγμή να σημειώσετε πρόοδο στα εργασιακά σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Παρθένος

Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας για τα ερωτικά σας αγαπητή Παρθένε. Έχετε αγάπη στη ζωή σας? Έχετε παιδιά? Δίνετε στα δημιουργικά σας ταλέντα χώρο έκφρασης? Αν η απάντηση σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω είναι ένα οδυνηρό ΟΧΙ, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Αποφασίστε τώρα για να χτίσετε μια ζωή που θα σας επιτρέπει μεγαλύτερη χαρά, αγάπη κι ευτυχία! Μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό έργο που καθυστερεί από το καλοκαίρι, εμφανίζεται ξανά. Τώρα είστε πιο σοφοί στην καρδιά και ξέρετε τι θέλετε. Σοβαρευτείτε λοιπόν….κι ακολουθήστε την ευδαιμονία σας!

κρυσταλλομαντεία

Ζυγός

Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέφετε στο σπίτι, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά το καλοκαίρι σας προσέφερε μια ανάπαυλα από τις ευθύνες του νοικοκυριού και της οικογένειας. Ήρθε η ώρα να λάβετε κάποιες αποφάσεις για το σπίτι σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια οικογένεια ? Είναι αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε σαν βάση των λειτουργιών σας? Μήπως υπάρχει κάποιος γονέας ή ένα περιουσιακό σας θέμα, που απαιτεί την προσοχή σας? Ώρα να καθορίσετε ορισμένους βασικούς κανόνες στην προσωπική σας ζωή, να χτίσετε μια ισχυρή βάση και να λάβετε κάποιες αποφάσεις, για την οικογένεια, την περιουσία και τα κληρονομικά σας.

Σκορπιός

Έχετε κάτι σημαντικό να εξετάσετε αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορεί να περιλαμβάνει μια σύμβαση, κάποια σημαντική γραφειοκρατική ή εμπορική δουλειά, που χρειάζεται τώρα την προσοχή σας. Βρίσκεστε στη διαδικασία δημιουργίας ενός ισχυρού δικτύου υποστήριξης για να αυξήσετε την επιρροή σας… και ήρθε η ώρα να αποφασίσετε πού θα επικεντρωθείτε με στρατηγικό τρόπο – στη γειτονιά σας, στο χώρο εργασίας σας ή στην οικογένειά σας? Ό,τι συμφωνήσετε τώρα θα είναι δεσμευτικό και εδώ θα μείνετε. Γι’ αυτό συγκεντρωθείτε!

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης

Το οικονομικό, είναι ένα επίμαχο ζήτημα τώρα, αγαπητέ Τοξότη. Τα χρήματα μπορεί να είναι περιορισμένα… αλλά το πιο σημαντικό, είναι η αυτοεκτίμησή σας που θα υποφέρει, αν δεν ανασκουμπωθείτε και δεν λάβετε μερικές σοβαρές οικονομικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Σε τι είστε καλοί? Σε τι δέχεστε περισσότερους επαίνους? Οι πόροι σας είναι πολύτιμοι – ο χρόνος ή τα χρήματά σας – και τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να τους σπαταλάτε άσκοπα. Πρέπει να επενδύσετε την ενέργειά σας εκεί που θα έχετε τις μεγαλύτερες ανταμοιβές….τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές, που θα αυξάνουν τόσο την αξία και την αυτοεκτίμησή σας!

Αιγόκερως

Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης σας, αγαπητέ Αιγόκερε και δεν είστε ξένοι στα σκαμπανεβάσματά του….ειδικά τώρα με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Ακόμα και ένας σκληρά εργαζόμενος Αιγόκερως χρειάζεται χρόνο για να χαλαρώσει και να επανεξετάσει την μελλοντική του κατεύθυνση…κι αυτό το χρόνο τον είχατε. Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στις ευθύνες σας, αλλά μόνο σ’ εκείνες που θεωρείτε αξιόλογες. Περνάτε μια τεράστια διαδικασία ωρίμανσης, αποκρυσταλλώνετε μια νέα ταυτότητα και επιλέγετε προσεκτικά ποια χαρακτηριστικά, δραστηριότητες και άτομα, θα είναι μέρος αυτής. Επιβάλλετε λοιπόν κανόνες! Παρουσιάστε τους όρους σας και διαμορφώστε τη ζωή σας όπως τη θέλετε!

zwdia-zvdia-alex

Υδροχόος

Οι εκκρεμότητες σας καλούν αγαπητέ Υδροχόε. Το καλοκαίρι έφερε πολλά μυστικά στο φως και ενώ ήσασταν απασχολημένοι μ’ αυτά, κάποια άλλα πράγματα, έμειναν σε εκκρεμότητα. Είστε πλέον έτοιμοι να ολοκληρώσετε τις μισοτελειωμένες δουλειές! Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και τα καρμικά τελειώματα, βρίσκονται στο μενού. Είναι, λοιπόν ανάγκη να ολοκληρωθούν κάποια δύσκολα καθήκοντα, να εργαστείτε σε εχθρικό περιβάλλον, ή να προσφέρετε δωρεάν τις υπηρεσίες σας. Τώρα θα αναρωτηθείτε…..και πού είναι η χαρά και η διασκέδαση? Γίνετε το καλό παιδί ! Ωριμάστε…και περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία, γιατί θα έρθει! Θα έχετε κάποιες ανησυχίες για την υγεία σας…γι’ αυτό αντιμετωπίστε τες χωρίς καθυστέρηση.

Ιχθύες

Έχετε αφιερώσει κάποιο χρόνο για να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας όνειρα και τα ιδανικά σας, αγαπητοί Ιχθύες, και ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε με ένα σχέδιο δράσης. Τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας? Σε ποια ομάδα πρέπει να εγγραφείτε? Με τι κόσμο πρέπει να συναναστραφείτε? Τι σημαντικό πρέπει να προσφέρετε στο κόσμο? Αν μια σημαντική φιλία σας το καλοκαίρι «τσαλακώθηκε», ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν θα τη διατηρήσετε ή θα την απορρίψετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το άτομο είναι ο «δάσκαλός» σας, που σας καλεί σε μεγαλύτερη ωριμότητα. Αν αποφασίσετε να διατηρήσετε τη σχέση, ορίστε ορισμένους βασικούς κανόνες, -ειδικά με έναν επαγγελματικό σύλλογο – και συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia