Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν το 2019 Μην παρατάτε τις ελπίδες σας ακόμα

gamos-kfyres-alitheies

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν το 2019 Μην παρατάτε τις ελπίδες σας ακόμα

Πιστεύετε στις αδελφές ψυχές; Προσωπικά, λατρεύω την ιδέα ότι υπάρχει κάποιος σε αυτό το σύμπαν που είναι εδώ για να σας αγαπήσει.

Κάποιος που ελπίζει να γνωρίσει κάποιον σαν εσάς όσο ελπίζεται κι εσείς να τους γνωρίσετε. Ανεξάρτητα με το τι πιστεύετε, εύχομαι πραγματικά αυτό το έτος να σας φέρει επιτέλους μαζί ή τουλάχιστον να σας φέρει πιο κοντά στη γνωριμία με αυτό το άτομο.

Tα παρακάτω ζώδια θα ερωτευτούν σίγουρα το 2019: Ταύροι, Δίδυμοι και Καρκίνοι.Βέβαια, δεν πρόκειται όλοι οι έρωτες να κρατήσουν για πάντα και είτε ερωτευτείτε την αδελφή ψυχή σας ή απλώς ερωτευτείτε, η αγάπη πάντα σας αλλάζει με έναν υπέροχο τρόπο.

zodia-taro-45

Με τον Δία στον περιπετειώδη και ανοιχτόμυαλο Τοξότη, θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε μακριά και κοντά για να γνωρίσετε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά στη ζωή σας.

Μπορεί να ερωτευτείτε αρκετές φορές, και ο κάθε σύντροφος να σας δείξει έναν ολοκαίνουριο κόσμο. Ωστόσο, με τον Κρόνο στον αφοσιωμένο Αιγόκερω, θα μπορέσετε να χτίσετε μια αγάπη που διαρκεί μια ζωή εάν είστε έτοιμοι.

Βέβαια, η αγάπη είναι κάτι που ούτε τα άστρα δεν μπορούν να ελέγξουν απόλυτα. Το να ερωτευτείτε κάποιον δεν απαιτεί μόνο να έχετε ανοιχτή καρδιά αλλά και πολλή τύχη. Το κάνει όμως πολύ πιο ξεχωριστό όταν συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν το 2019 Μην παρατάτε τις ελπίδες σας ακόμα

ζώδια Ταύρος

Θα ερωτευτείτε τη ψυχή κάποιου.

Με τον Δία στον έντονο όγδοο Οίκο σας του θανάτου και της αναγέννησης, η διαίσθησή σας θα είναι αρτιότατη όλο το 2019. Η διέλευση αυτή θα σας ανοίξει σε πιο βαθιά μέρη της ψυχής σας και θα σας πιέσει να κάνετε ένα πνευματικό ταξίδι που εμπλέκει τόσο το σκοτάδι όσο και το φως. Ωστόσο, δεν θα ταξιδεύετε μόνο μέσα στην ψυχή σας. Με τον Δία στον όγδοο Οίκο σας, θα ψάχνετε όλα τα διαμάντια που κρύβονται στην καρδιά κάποιου.

Αυτή η διέλευση ανάβει μια συναισθηματική φωτιά μέσα σας, που σας πιέζει να μην συμβιβαστείτε με τίποτα άλλο παρά με βαθύ πάθος και έντονη αγάπη. Αν έχετε ήδη σχέση, αυτή η διέλευση μπορεί να σας φέρει πολύ πιο κοντά. Αν είστε ελεύθεροι, θα σας φέρει την επιθυμία όχι για κάτι περαστικό, αλλά για μια σύνδεση που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

chartomantia-098

ζώδια Δίδυμοι

Θα περάσετε τη χρονιά με την αγάπη στο μυαλό σας.

Σε όλη τη διάρκεια του 2019, ο Δίας θα εμπλουτίζει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον ξεχωριστό, αντί να την περάσετε μόνοι. Ενώ ο έβδομος Οίκος αφορά τις φιλίες και τις συνεργασίες όπως και τον έρωτα, είναι ο σωστός Οίκος για να βρεθεί ο Δίας αν αυτό που θέλετε είναι μια σοβαρή σχέση.

Εάν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η διέλευση θα κάνει τα πράγματα πιο σοβαρά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνετε το βήμα που θα εδραιώσει το μέλλον σας μαζί. Εάν είστε ελεύθεροι, θα ανοίξει μπροστά σας τόσες πολλές ευκαιρίες για να το αλλάξετε. Όπως και να καταλήξει αυτή η διέλευση, θα σας διδάξει πώς να χτίζετε μια όμορφη δέσμευση.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Παρθένος

Θα θέλετε να φτιάξετε το σπίτι σας με κάποιον.

Με τον Δία να περνά από τον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, αυτή η χρονιά θα έχει να κάνει με τη φροντίδα της καρδιάς και τη δέσμευση σε μια άνετη, ασφαλή σχέση όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Μπορεί να μην ενδιαφέρεστε για περιστασιακές καταστάσεις και θα θέλετε να είστε με κάποιον που να μπορείτε να μένετε μαζί και να φτιάξετε το σπίτι σας.

Αυτή η διέλευση θα σας κάνει πιθανώς να σκεφτείτε πώς να χτίσετε μια συναισθηματική ζωή μαζί με κάποιον. Μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά τον γάμο, τη συγκατοίκηση, την απόκτηση παιδιών ή ότι σημαίνει οικογένεια για εσάς. Αν έχετε σχέση, αυτή η διέλευση έχει τη δύναμη να εμβαθύνει την εμπιστοσύνη σας προς τον άλλο. Και εάν είστε ελεύθεροι, θα σας κάνει σίγουρα πιο ευαίσθητους προς τους συντρόφους που επιλέγετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra