Τετράγωνο Άρη Πλούτωνα 05/11 Ετοιμαστείτε για μια τεράστια Ανατροπή

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Τετράγωνο Άρη Πλούτωνα 05/11 .

Τετράγωνο Άρη Πλούτωνα : Ο Άρης τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 5 Νοεμβρίου 2019, δίνοντάς σας ατσαλένια αποφασιστικότητα και μαχητικό πνεύμα .

Ανατροφοδοτεί τη σεξουαλικότητά σας και σας δίνει τα κότσια για να αποκτήσετε επιβλητικότητα- ή στην πραγματικότητα ν’ αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας τρομάζει στην καθημερινότητά σας!

Τώρα έχετε τη δύναμη, την αυτοσυγκέντρωση και τον αυτοέλεγχο για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο μοναδικός κίνδυνος? Η υπερβολή! Ότι εφαρμόζετε υπερβολικά μεγάλη δύναμη. Ή η κατάχρηση. Σαν να πυροβολείτε μια μύγα με ένα μπαζούκας. Μπορεί να φοβάστε τις μύγες, αλλά πραγματικά…. χρειάζεστε το μπαζούκας? Κατευθύνετε τις ενέργειές σας εποικοδομητικά!

zodia-taro-45

Μπορεί να μεγαλώσουν τρομακτικά συναισθήματα, όπως φόβος, αδυναμία, λαγνεία ή οργή. Και τώρα τι? Μην κυλήσετε στη σκοτεινή πλευρά. Το έχετε! Βέβαια, έχετε ξαφνικά μια τεράστια ποσότητα ενέργειας στη διάθεσή σας – η ενέργεια δεν χρειάζεται πλέον, για να καταστείλει ένα συναίσθημα. Τώρα, είστε πραγματικά τρομεροί!

Μια τελευταία προειδοποίηση: Γνωρίζετε κάποιον που γεννήθηκε με όψη Άρη-Πλούτωνα? Μην τον θυμώσετε! Σοβαρά. Αυτοί οι τύποι, δεν αφήνουν κανένα να μπει εμπόδιο στο δρόμο τους. Ούτε επηρεάζονται από φιλειρηνικά σλόγκαν, όπως.. «αγάπα τον εχθρό σου», ή άλλα χίπικα πράγματα. Αντιμετωπίστε τους με σεβασμό! Όπως αναφέρουν οι στίχοι του Ανθρώπινου Δυναμικού: Είμαι μεγαλύτερος και πιο τολμηρός, και πιο σκληρός……..με άλλα λόγια «κορόιδο», δεν υπάρχει άλλος σαν εμένα: Είμαι ο ένας και μοναδικός κυρίαρχος…..Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Το τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα και το ζώδιό σας:

Πώς επηρεάζει το τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα το ζώδιό σας? Σε ποιον τομέα του ωροσκοπίου σας, περιμένετε τα πράγματα ν’ ανεβάσουν παλμούς? Διαβάστε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας, για να μάθετε.

Κριός

Είστε φωτιά! Είστε ο μοναδικός θρυλικός πολεμιστής που τα βάζει με τους παλληκαράδες…. κι αυτό σίγουρα, δεν είναι δίκαιος αγώνας. Αλλά έχετε έναν άσσο στο μανίκι σας! Και είστε αποφασισμένοι να τους δείξετε τι αξίζετε. Αυτή είναι μια εκρηκτική ενέργεια και θα μπορούσε να οδηγήσει σε παιχνίδια δύναμης με τους γονείς, τα αφεντικά και τις αρχές – με οποιοδήποτε σας υποτιμάει και περιορίζει το στυλ σας.

Μπορεί ενδεχομένως να υπάρξουν, ανόητα ατυχήματα! Επομένως προσέξτε τις κινήσεις σας.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-08/11 επανασύνδεση, ερωτικά λόγια

μελλοντολόγος

Ταύρος

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ισχυρών θρησκευτικών αλλαγών ? Μήπως αντιμετωπίζετε μια σεξουαλική αφύπνιση ή ανακαλύπτετε πως έχετε ψυχικές δυνάμεις, αλλά δεν μπορείτε να το τεκμηριώσετε εξαιτίας των πεποιθήσεών σας? Το υποσυνείδητό σας επαναστατεί σε μια έκρηξη οργής και ήρθε η ώρα, ν’ αλλάξετε την προοπτική σας.

Αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις, τις νομικές διαμάχες ή οποιεσδήποτε παρασκηνιακές συναλλαγές, για τις οποίες υπάρχει περίπτωση να κατηγορηθείτε.

Οι εχθροί σας, μπορούν να σας επιτεθούν τώρα. Να σας κατηγορήσουν.

Δίδυμοι

Σας αρέσουν οι «πληρωμένες απαντήσεις»! Όμως οι κοινωνικές δραστηριότητες, έχουν ένα «κεντρί» σήμερα. Πιθανότατα θα αφορούν χρήματα, μια προδοσία ή το «τι ανήκει σε ποιον». Μην αφήσετε αυτά τα άσχημα συναισθήματα να καταστρέψουν τη φιλία σας. Είτε φοβίζετε τους άλλους είτε βασανίζεστε, προσπαθήστε να μην ενδώσετε στα χαμηλότερα ένστικτά σας.

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που θέλετε…. είναι λίγη εμπιστοσύνη και υποστήριξη για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Δε χρειάζεται να πουλήσετε την ψυχή σας, γι’ αυτό.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-08/11 επανασύνδεση, ερωτικά λόγια

taro-zodia-76

Τετράγωνο Άρη Πλούτωνα 05/11 .

Καρκίνος

Θα κάνετε οτιδήποτε για να φτάσετε στην κορυφή τώρα! Θέλετε να προωθηθείτε και να πετύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, με όποιο τρόπο μπορείτε. Αλλά οι άλλοι σας παίζουν βρώμικο παιχνίδι και ματαιώνουν όλες τις προσπάθειές σας. Ο αγώνας εξουσίας φταίει… και δεν πρόκειται να τα παρατήσετε, χωρίς αγώνα. Λοιπόν, ξέρετε τι λένε: αν δεν μπορείτε να τους νικήσετε, πηγαίνετε με «τα νερά» τους!

Δεν θα ήταν πολύ ωραίο, αν αυτός ο τρομερός εχθρός, ήταν με το μέρος σας?

Λέων

Μήπως πάσχετε από κάποια εμμονή? Από ψυχαναγκαστική διαταραχή? Ετοιμαστείτε για μια τεράστια έξαψη!

Δεν χρειάζεται όμως, να είναι έτσι, ξέρετε. Στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε τα φτερά σας: να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε και να μοιραστείτε το όραμά σας. Θέλετε να ζήσετε μια φανταστική περιπέτεια! Αλλά οι φόβοι σας, σας κρατούν πίσω. Τώρα περισσότερο από ποτέ.

Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να τολμήσετε να βαδίσετε στο άγνωστο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σας αντιμετωπίζει εμπόδια? Είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να εκφράσετε τον εαυτό σας αυτές τις μέρες? Μήπως δεν μπορείτε να χαρείτε ούτε μια απλή διασκέδαση? Αν όλα είναι ασπρόμαυρα στον κόσμο σας, ήρθε η ώρα να αναταράξετε τα πράγματα. Ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι μια κρίση, για να σας ξυπνήσει. Μια πολυδάπανη επιχείρηση. Ή ένας καβγάς.

Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι συσσωρευμένη…. και χρειάζεστε μια εποικοδομητική έξοδο. Άμεσα!

Ζυγός

Υπάρχουν πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται προς την κατεύθυνσή σας κι αυτό ξυπνά τον κοιμισμένο δράκο μέσα σας. Δεν ξέρατε ότι κάποιος τόσο αξιαγάπητος, μπορεί να είναι τόσο αδίστακτος … ίσως ακόμη και εσείς! Το να κερδίζει κάποιος, με οποιονδήποτε τρόπο…. δεν είναι καθόλου σωστό. Αλλά αν κάποιος παίζει σοβαρά παιχνίδια δύναμης εναντίον σας, δεν είναι περίεργο που είστε έτοιμοι να δαγκώσετε.

Οι συναντήσεις με άλλους… έχουν τη δύναμη να σας αλλάξουν σήμερα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

tarw-taro-xartomanteia

Τετράγωνο Άρη Πλούτωνα 05/11 .

Σκορπιός

Αυτή η μέρα, είναι για σας… όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διεισδυτικό μυαλό σας και να πετύχετε την τελειότητα! Ο Άρης και ο Πλούτωνας κυβερνούν το ζώδιό σας…. και δεν σας είναι άγνωστος ο τρόπος χειρισμού της εξουσίας. Όμως μην τα θαλασσώσετε!

Μήπως μια επιχειρηματική συμφωνία απαιτεί μυστικότητα από την πλευρά σας? Βάλτε το κοστούμι του ντετέκτιβ.

Αλλά αποφύγετε ύποπτες δουλειές … Και προσέξτε την υγεία σας: ακόμα και το σώμα σας, έχει τα όριά του.

Τοξότης

Φαίνεται πως αντιμετωπίζετε μια σοβαρή έλλειψη κεφαλαίων. Έχετε όλες αυτές τις μεγάλες ιδέες για πράγματα που θέλετε να κάνετε, αλλά τα χρήματα φαίνεται να στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας. Ή μήπως πρόκειται για λάθος επενδύσεις? Από εκείνες που έχουν πρόσθετους όρους, και είναι επίφοβες. Το ιδανικό σενάριο? Ριχτείτε με πάθος σε ένα δημιουργικό έργο! Ή … κάντε το σεξ της ζωής σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-08/11 επανασύνδεση, ερωτικά λόγια

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να μεταμορφώσετε το χώρο του σπιτιού σας ή να αντιμετωπίσετε ένα φιλόδοξο έργο, στον τομέα των ακινήτων! Και μπορείτε να μεταμορφώσετε το πονεμένο παρελθόν και τη δυσαρέσκεια…. με τον τρόπο σας. Τα παιχνίδια εξουσίας, με τα μέλη της οικογένειας, είναι πιθανά – ειδικά αν τα γενέθλιά σας είναι γύρω στις 7ο.

Σ’ αυτή την περίπτωση, έχετε τη δύναμη. Είστε η σκανδάλη. Μην κάνετε νταηλίκια. Συγκρατηθείτε… και αφήστε πίσω σας το παρελθόν!

 

Υδροχόος

Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα εκτός ελέγχου….αλλά μην ενδίδετε στην παράνοια. Μπορεί να νιώθετε πως είναι όλοι εναντίον σας ή πως σας επιτίθονται. Και μπορείτε να στείλετε ένα θυμωμένο μήνυμα ή να φωνάξετε στο τηλέφωνο. Δεν είναι καλή ιδέα. Ούτε να έχετε εμμονή με κάτι που έγραψε ή είπε κάποιος. Είναι οι δικοί σας δαίμονες, που φανερώνονται.

Ένας μεγάλος οργανισμός, μπορεί να εμποδίσει τις ιδέες σας. Η θεραπεία, φέρνει αποτελέσματα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

dream

Ιχθύες

Προσέξτε τις δαπάνες σας! Θα μπορούσατε να ξεπεράσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες κάνοντας υπερβολές, για να πετύχετε ένα φιλόδοξο σχέδιο, μέσα σε λίγα λεπτά. Κανένα έξοδο δεν είναι αρκετά μεγάλο! Σίγουρα, αλλά μην μείνετε άφραγκοι.

Φίλοι και σύμμαχοι μπορεί να σας προδώσουν και να σας εξουθενώσουν. Μια ομαδική προσπάθεια, μπορεί να είναι έντονη και να κοστίσει αρκετά.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-08/11 επανασύνδεση, ερωτικά λόγια

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot