’Το Έβδομο Κύμα’ Πάγωμα συναισθημάτων

filtro (1)

Το Έβδομο Κύμα’ Πάγωμα συναισθημάτων

Ενεργειακά Προϊόντα  ‘LOVE  TALKS

 

Το ισχυρότατο και αποκλειστικό αυτό προϊόν της σειράς Ενεργειακών Προϊόντων ‘LOVE TALKS’, δημιουργεί το γνωστό πάγωμα και την οριστική εξάλειψη – ρήξη  των συναισθημάτων μεταξύ δύο ανθρώπων.

 

Μεγάλοι έρωτες και βαριά συναισθήματα που ακόμα σιγοκαίνε μόνο από την μια πλευρά και χωρίς καμία ελπίδα πια για επανένωση, αγάπες που μοιράστηκαν …λόγω τρίτου προσώπου, ξαφνικός και αναιτιολόγητος χωρισμός, αλλά  και άλλες δύσκολες περιπτώσεις, λήγουν με τον πιο σύντομο και γαλήνιο τρόπο.

zodia-taro-45

 

Τα συναισθήματα…μπλοκάρονται, δεν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη αυτών, ο ενθουσιασμός εξαλείφεται,  η ερωτική- σεξουαλική επιθυμία υποχωρεί άμεσα, και το συναισθηματικό φορτίο πια χάνεται μόνιμα και χωρίς καμία ελπίδα αναζωπύρωσης…ποτέ!!!

 

Για το εν λόγω ξόρκι ‘Το Έβδόμο Κύμα’ θα χρειαστείτε :

 

Υλικά:

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι ξαστρισμένα

  • Ζωδιακό κερί περίπου 10 Εκατ.
  • Αλάτι   (2 κουταλάκια)
  • Κόκκινο λιβάνι -7 κόκκους
  • Σκόνη από κάκτο (1 κουταλάκι) -υπάρχει σε μαγαζιά με βότανα-
  • 1 μεγάλο Φύλλο φασκόμηλου
  • 1 αποξεραμένο  πέταλο από κίτρινο τριαντάφυλλο
  • Ένα κόκκινο πουγκάκι στρογγυλό

Συνταγή:

Τοποθετείτε – στερεώνετε  το ζωδιακό κερί του ατόμου που σας ενδιαφέρει, όρθιο σε ένα λευκό πιατάκι και το ανάβετε με σπίρτα, με το αριστερό χέρι σε μονή ώρα (πχ 11:00, 15:00, 21:00). Γύρω-γύρω από το κερί που ανάβει ρίχνετε αριστερόστροφα το ένα κουταλάκι αλάτι, το κόκκινο λιβάνι και την σκόνη από τον κάκτο.

Αφήνετε  το κερί να καεί μέχρι την μέση και το σβήνετε με νερό. Το κόβετε σε δυο κομμάτια και το τοποθετείτε μέσα στο κόκκινο πουγκάκι. Εκεί μέσα βάζετε και το δεύτερο κουταλάκι αλάτι, το ένα φύλλο φασκόμηλο, το κίτρινο αποξεραμένο πέταλο τριανταφυλλιάς, και στο τέλος αυτά που υπήρχαν στο πιατάκι. Όλα μαζί μέσα στο πουγκάκι και το ράβετε χιαστί με μαύρη κλωστή.

 

Την ώρα που τοποθετείτε τα υλικά μέσα στο πουγκάκι, λετε 7 φορές συνεχώς  τα κάτωθι λόγια:

 

Λόγια:

‘’Όπως σκορπίζει ο αγέρας την άμμο από το πρόσωπο της έρημης γης, έτσι να σκορπιστούν μόνιμα  στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και  τα συναισθήματα του / της….για τον / της…, όπως διαλύεται το άλας μέσα στον ωκεανό, έτσι να διαλυθεί και η σκέψη του / της…. για τον / της… ’’

 

Το Πουγκάκι μετά το τοποθετείτε σε έναν σκοτεινό χώρο, όπως ένα συρτάρι ή μια ντουλάπα / πατάρι και ….το ξεχνάτε. Μόλις ολοκληρωθεί η επιθυμία σας, το τυλίγετε σε ένα λευκό πανί / χαρτοπετσέτα και το πετάτε.

 

Όλο το ιδιαίτερο τελετουργικό αυτό, δημιουργεί άμεσα ισχυρές  ενεργειακές δονήσεις στο μυαλό και στην καρδιά του ατόμου,  το  οποίο θέλετε να παγώσετε.  Είναι  θέμα μόνο 3-5 ημερών.

Τα άνωθεν υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε ενεργοποιημένα από την σειρά  Ενεργειακών  Προϊόντων ‘LoveTalks,  ή ακόμα έτοιμο το πουγκάκι  και φορτισμένο πάνω στην επιθυμία  σας για το άτομο/α που θέλετε.

Τιμή 60Ευρώ. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

 

Καλή επιτυχία…!

Το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της Astro-Live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

Στείλτε το μήνυμα σας στο email: info@astro-live.gr  και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε. _