ζωδια Σαββατοκυριακο Κριος 03-04/10

miniaies-zwdio-krios

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο κριος

Ετοιμαστείτε για ένα αρκετά κοινωνικό Σάββατο.

Η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από τον 3ο οίκο σας, που συνδέεται με τα κοινωνικά μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου, μετατρέποντας την ημέρα αυτή ιδανική για να παρακολουθήσετε τα όποια φθινοπωρινά φεστιβάλ, τοπικές συγκεντρώσεις ή την συνάθροιση της γειτονιάς σας. Μην περιορίσετε τον εαυτό σας , αποφεύγοντας σαν την πανούκλα όσους βρεθούν στο δρόμο σας και είναι άστεγοι ή άτομα σε ανάγκη, κάνοντας παρέα συνέχεια με τον φίλο που θα πάτε.

zodia-taro-45

 

Υιοθετήστε μια πιο χαρούμενη στάση , και πείτε σε όλη σας την παρέα ή σε όποιον θέλετε να έρθει και να σας συναντήσει στο χώρο της εκδήλωσης , ενώ παράλληλα αρχίστε να κάνετε γνωριμίες.

Αν μπορέσουν βέβαια να σας εντοπίσουν μέσα στο πλήθος. Το Σάββατο το απόγευμα και ύστερα αντίθετα , θα είναι πανεύκολα να σας εντοπίσει ο καθένας , μιας και το φεγγάρι πλέον θα βρίσκεται στο τέταρτο οίκο σας, την εστία και θα έχετε κάθε διάθεση να περάσετε το υπόλοιπο του διημέρου στο σπίτι.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Φροντίστε να είστε όσο πιο άνετα γίνεται, διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο, μόνοι ή με παρέα και κανονίστε ένα μικρό δείπνο με δυο τρία αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σαν μια μικρή βραδινή συγκέντρωση. Την Κυριακή το τριτο τεταρτο της Σελήνης σας γεμίζει με την ανάγκη να βάλετε την προσωπική σας πινελιά στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Αφήστε στην άκρη τις μέχρι τώρα ιδέες να μετατρέψετε το σπίτι σας σαν διαφημιστικό φυλλάδιο ή εικόνα του περιοδικού Home Decor και μετατρέψτε το χρησιμοποιώντας το ως έναν λευκό καμβά όπου πάνω του θα θέσετε τα δικά σας χαρακτηριστικά και προσωπικά στοιχεία.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zwdia