ζωδια Σαββατοκυριακο Λεων 03-04/10

zwdio-lewn-ilios

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο λέων

Φάτε- πιείτε και γλεντήστε μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, διότι έπειτα λόγω του ότι η Σελήνη θα μεταφερθεί η κοινωνικότητα σας θα πέσει ενεργειακά και θα μετατραπεί τε σε απόλυτο σπιτόγατο.

Το Σαββατοκύριακο σας ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκετε στον 11ο οίκο σας, τον οίκο της κοινωνικότητας σας. Αφεθείτε σε μία απογευματινή διασκέδαση του στυλ, φρίσμπι στο γειτονικό πάρκο- χαζεύοντας τις βιτρίνες των μαγαζιών ή πηγαίνοντας σε ένα υπαίθριο πανηγύρι.

zodia-taro-45

 

 

Δοκιμάστε επίσης να πάτε σε ένα απογευματινό-βραδινό εστιατόριο ή στην απογευματινή παράσταση της ταινίας που βγήκε χθες το βράδυ στα σινεμά.

Και φυσικά αν σε αυτές σας τις δραστηριότητες έχετε και την παρέα σας από δίπλα, θα δείτε που δεν θα σας πειράξει καν αν θα πρέπει πχ να περιμένετε λίγη ώρα παραπάνω στη σειρά για να βγάλετε εισιτήρια για την ταινία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Απο το βραδυ του Σαββατου ομως το φεγγάρι πηγαίνει στον 12ο οίκο σας που σχετίζεται με τον ύπνο και την ξεκούραση και θα δείτε που θα θελήσετε να κλείσετε την βραδιά σας εκεί και θα λαχταρίσετε το σπιτάκι σας.

Αράξτε λοιπόν άνετα στον καναπέ αγκαλιά με την αγάπη σας και απολαύστε την βραδιά βλέποντας τηλεόραση , συζητώντας ή διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο- σε περίπτωση που νιώσετε έντονα την ανάγκη ξεκούρασης τότε απλά πηγαίνετε να απολαύσετε τον ύπνο σας.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia
Την Κυριακή το τέταρτο της Σελήνης σας δίνει επίσης και άλλο χρονικό διάστημα ξεκούρασης και αναδιοργάνωσης του εαυτού σας.

Κάτι που απόλυτα χρειάζεστε μετά από την τόση ένταση που είχατε όλες αυτές τις προηγούμενες εβδομάδες γενικότερα, προκαλώντας ένα είδος εγκεφαλικού overload .

Αντισταθείτε σε αυτή την διαβολική φωνή που σας λέει συνεχώς “προχώρα -προχώρα-προχώρα” και αφήστε το έξω για αργότερα . Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα ψυχικό και εγκεφαλικό διάλειμμα. Με το να μην προβείτε σε καμία πράξη την Κυριακή τελικά θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα από το να προσπαθούσατε να φτιάξετε τη θέση και κατάσταση σας τελικά…

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zodia-zvdia-75