ζωδια Σαββατοκυριακο Παρθενος 03-04/10

miniaies-zwdio-parthenos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο παρθένος

Να δουλέψετε την διάρκεια του Σαββατοκύριακου;

Η αλήθεια είναι πως αυτό θα συμβεί επειδή η Σελήνη χρονοτριβεί επάνω στον υπάκουο 10ο οίκο σας ως το απόγευμα του Σαββάτου.

zodia-taro-45

 

Αναλάβετε λοιπόν το εξής πρόγραμμα: φτιάξτε τα ράφια της ντουλάπας σας που έχουν χαλάσει, οργανώστε τα ρούχα που έγιναν ένα κουβάρι λόγω της πτώσης τους και τέλος φέρτε στην τελική μορφή της μία πρόταση που δεν τελειώσατε 100 % την Παρασκευή.

Κάτω από τους τόσο ευνοϊκούς για την παραγωγικότητα ουρανούς θα τελειώσετε τις δουλειές σας σε χρόνο ρεκόρ. Επίσης μιας και ο 10ος οίκος σας , συνδέεται ισχυρά με την αντρική παρουσία, το Σάββατο είναι η ιδανική ημέρα για να έρθετε σε επαφή με μία αρκετά σημαντική αντρική φιγούρα της ζωής σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Τώρα το Σάββατο το βράδυ , όταν το φεγγάρι μεταφερθεί στον 11ο οίκο σας δηλαδή στον κοινωνικό οίκο σας, η κοινωνικότητα σας θα αγγίξει τα ύψη.

Άρα ξεχάστε τα πρέπει και την ατζέντα σας και κοιτάξτε να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις που θα λάβετε στο έπακρο την νύχτα αυτή. Βγείτε έξω μαζί με την παρέα σας και φροντίστε να περάσετε το υπόλοιπο από το Σαββατοκύριακο μόνο διασκεδάζοντας.

Το τριτο τεταρτο της Σελήνης την Κυριακή θα σας υποδείξει μία φιλία κλειδί που υπάρχει στη ζωή σας καθώς θα σας βάλει να εξετάσετε λιγάκι πιο προσεκτικά την κοινωνική σας δικτύωση.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia

 

Ο κοντινός σας κοινωνικός-φιλικός κύκλος τροφοδοτεί όπως θα θέλατε την ψυχή σας ή όχι; Είναι αλήθεια ότι οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν ανά διαστήματα κάπως ερημίτες , όμως η πολύ απομόνωση από την υπόλοιπη κοινωνία να γνωρίζετε ότι τελικά ποτέ δεν σας κάνει και τόσο καλό όσο ίσως και να πιστεύετε ενδόμυχα.

Αρχίστε από την Κυριακή αυτή να περνάτε περισσότερες ώρες με άτομα που θεωρείτε ότι ανήκουν στην ίδια ανώτερη πνευματική αστρική φυλή με εσάς και λιγότερες με ανθρώπους που νιώθετε ότι σας στραγγίζουν αισθηματικά και ενεργειακά από εδώ και πέρα.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zodia-zvdia-yy