ζωδια Σαββατοκυριακο Ζυγος 03-04/10

miniaies-zwdio-zygos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο ζυγός

Βγείτε έξω και εξερευνήστε!

Η Σελήνη βρίσκετε στον 9ο οίκο σας μέχρι το Σάββατο το απόγευμα , κάτι που σας σπρώχνει προς την περιπέτεια καθώς και σας ενώνει με δυναμικά πνεύματα του ουρανού.

zodia-taro-45

 

Μην ξεκινήσετε αυτή σας την περιπλάνηση έχοντας στο μυαλό σας κάποιο πρόγραμμα αλλά βγείτε έξω δίχως κανένα απολύτως σχέδιο καλύτερα.

Έτσι θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε ανά πάσα στιγμή είτε αυτό θα είναι το να αποδεχθείτε μια πρόταση που σας κάνουν επιτόπου ή να συνεχίσετε να περιπλανιέστε δίχως σχέδιο και πρόγραμμα στο περιβάλλον τριγύρω.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Με τον τομέα του ταξιδιού τόσο ανεβασμένο μία ημερήσια εκδρομή έξω από τα πλαίσια της πόλης σας ίσως να είναι ακριβώς ότι σας χρειάζεται.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη περνάει στον 10 οίκο-των υποχρεώσεων και εργασιών, και έτσι η σκέψη σας επιστρέφει σε όλα αυτά που πρέπει και έχετε να πράξετε και θα συνεχίσει έτσι για το υπόλοιπο του διημέρου.

Πολύ πιθανό να νιώθετε έντονα πως θέλετε να τελειώσετε κάποια εργασία που δεν έχετε τελειώσει ακόμα ή να εκπληρώσετε μία υποχρέωση που έχετε αμελήσει ως σήμερα.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia
Η Σελήνη που θα υπάρχει στο ουράνιο στερέωμα την Κυριακή θα πυροδοτήσει αυτές τις φωτιές που αφορούν την υπευθυνότητα που δείχνετε προς τις υποχρεώσεις και θα σας κάνουν ακόμα και να αναρωτηθείτε που οδεύει η ζωή σας τελικά.

Μήπως τελικά είναι στιγμή για αλλαγή καριέρας ή επίτευξης ενός ακόμα μεγαλύτερου στόχου ζωής από μεριάς σας; Λόγω του ότι αλλαγές αποφασίσετε να κάνετε αυτό το διάστημα θα επηρεάσουν άμεσα όλες σας τις σχέσεις θα ήταν καλό και σοφό να ανοίξετε μία συζήτηση που αφορά τις αλλαγές αυτές με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα αρχικά.

Ιδίως τον σύντροφο σας. Θέλετε τελικά και οι δυο τα ίδια πράγματα στη ζωή μακροχρόνια; Που φαντάζεστε και οι δυο σας τον εαυτό σας σε πέντε ή δέκα χρόνια από τώρα; Ευθυγραμμιστείτε πρώτα με το περιβάλλον σας σχετικά με τα μεγαλόπνοα αυτά σας πλάνα και μετά θέστε τα σε εφαρμογή .

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zodia-zvdia-75