ζωδια Σαββατοκυριακο Υδροχοος 03-04/10

miniaies-zwdio-ydroxoos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο υδροχόος

Η συνταγή της επιτυχία του Σαββατοκύριακου για εσάς είναι : λίγο παιχνίδι- λίγη εργασία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο που έχει να κάνει με την διασκέδαση τον αυθορμητισμό σας και την ενεργητικότητα σας , ως αργά το βράδυ του Σαββάτου, οπότε ότι ενέργεια σχετίζεται με τα προαναφερθέντα καλό θα ήταν να την ξεκινήσετε από νωρίς το Σάββατο πρωί….. αν και το πιθανότερο είναι πως ακόμα θα βρίσκεστε υπό την ενέργεια της εμπειρίας που βιώσατε στο φεστιβάλ την Παρασκευή το βράδυ και ότι άλλο κάνατε πριν η μετά από αυτό.

zodia-taro-45

 

 

Φυσικά αυτός δεν είναι και λόγος να σταματήσετε την διασκέδαση οπότε για παράδειγμα συνεχίστε το πρόγραμμα με ένα ωραίο πικνίκ ή με ένα αυθόρμητο ημερήσιο πάρτι χορού…. γιατί όχι;

Αργά το Σάββατο το απόγευμα το φεγγάρι περνάει στον 6ο οίκο και αρχίζετε να απασχολήστε με ζητήματα που αφορούν την υγεία σας και τη ψυχική σας υγιεινή. (κάτι που θα συνεχίσετε να πράττεστε ως το τέλος του Σαββατοκύριακου αυτού).

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Ανταλλάξτε λοιπόν το Σάββατο το βράδυ ένα γλέντι διασκέδασης με ένα απλό και γεμάτο βιταμίνες βραδινό γεύμα και έναν πολύωρο ύπνο τον οποίο θα ακολουθήσει ένα νωρίς ξύπνημα την Κυριακή το πρωί για μια γυμναστική προπόνηση.
Το τεταρτο της Σελήνης την Κυριακή ενισχύει τον ορθολογισμό και την απλούστευση στη σκέψη σας , κάτι που μετά θα εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας. Βρείτε μία λύση εξοικονόμισης χρόνου που θα κάνει τη ζωή σας απλούστερη.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-zvdia-taro-00

Κάτι τέτοιο σίγουρα θα σας βοηθήσει , αλλά περισσότερο θα βοηθηθείτε από την απλή πράξη του να λέτε όχι σε κάποιες προτάσεις που σας κάνουν την στιγμή που ήδη το πρόγραμμα σας είναι υπέρ φορτωμένο. Οπότε εξασκηθείτε περισσότερο στο δεύτερο μισό της πρότασης που προηγήθηκε για το υπόλοιπο της εβδομάδας που έρχεται.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zodia-zvdia-yy