ζωδια Σαββατοκυριακο Σκορπιος 03-04/10

zwdio-skorpios-romantika-mystika

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο σκορπιός

Εμφανισθείτε , εμφανισθείτε όπου και να έχετε κρυφτεί!

Το Σάββατο πετάτε κάτω από τα ραντάρ αναγνώρισης καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 8ο οίκο σας. Ίσως είστε απασχολημένοι βρίσκοντας τα ξανά με κάποιο παλιό φλερτ ενώ είστε και οι δυο κρυμμένοι κάτω από τα σεντόνια .. ή απλά είστε απομονωμένοι και συλλογίζεστε όλη την εβδομάδα που πέρασε όσο αφορά κυρίως τα ερωτικά σας κατορθώματα…

zodia-taro-45

 

Περίπου μετά το απόγευμα του Σαββάτου όμως θα βγείτε και πάλι από το κρησφύγετο σας που είχατε κρυφτεί και θα βρεθείτε ξανά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ιδίως τώρα που η Σελήνη θα βρίσκετε πάνω ακριβώς από τα κοινωνικά σας στην ευρεία έννοια του θέματος. Κάτι που θα ισχύει για όλο το υπόλοιπο του διημέρου σας.

Αρκετά λοιπόν ιδρώσατε και ασχοληθήκατε με τις μικρό λεπτομέρειες σωστά; Είναι η ώρα να προχωρήσετε μπροστά έχοντας καλή και αισιόδοξη στάση.

zodia-zvdia-75

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το μόνο που χρειάζεται είναι αντί να είστε επικριτικοί να είστε προληπτικοί. Με απλά λόγια σταματήστε να διαμαρτύρεστε και απλά κάντε κάτι για αυτό.

Ίσως μια μικρή ταξιδιωτική απόδραση είναι ότι πρέπει να πράξετε, άλλωστε αυτά τα άστρα όρισαν για εσάς. Ένα ολοήμερο ταξιδάκι που θα συμπεριλαμβάνει και μια όμορφη δράση μέσα στην εκδρομή όπως για παράδειγμα ποδηλασία ή αναρρίχηση στο βουνό.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-astra-tarot
Μιας και την Κυριακή το τριτο τεταρτο του φεγγαριού σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για αυτά που έρχονται , θα έχετε πολλά να συζητήσετε στο δρόμο της επιστροφής.

Αυτές οι γεμάτες έμπνευση συζητήσεις καθώς επίσης και οι υπαίθριες δραστηριότητες , είναι αυτό που τελικά θα σας βγάλει από την “αναλυτική παράλυση” που είχατε πάθει το διάστημα αυτό.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zwdia