ζωδια Σαββατοκυριακο Διδυμοι 03-04/10

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο δίδυμοι

Όλα τα φώτα θα πέφτουν επάνω σας , καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ως το Σάββατο το απόγευμα.

Κάποιες δίχως σχεδιασμό αυθόρμητες βόλτες και εξορμήσεις με την παρέα σας θα είναι το αντίδοτο για την πολύ δύσκολη και σκληρή εβδομάδα που αντιμετωπίσατε στη δουλειά σας. Αφήστε όλα αυτά τώρα πίσω σας και αφεθείτε ελεύθερα στις ιδιοτροπίες σας και στους αυθορμητισμούς σας.

zodia-taro-45

 

Το Σάββατο το βράδυ το φεγγάρι κινείται προς τον 2 οίκο σας και θα σας προσφέρει μια πολυτελή έξοδο . Σκεφτείτε καλά και οργανώστε μια επιτυχημένη εμφάνιση για το βράδυ και έπειτα , ξεκινήστε για τα εγκαίνια της νέας gallery – επισκεφτείτε το νέο wine bar – ή δοκιμάστε αυτό το εστιατόριο , για το οποίο συνεχώς μιλάνε οι καλοφαγάδες φίλοι της παρέας σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot
Την Κυριακή το σεληνιακό τεταρτο δίνει τροφή στο μυαλό σας ώστε να αρχίσει να οργανώνει σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας.

Είχατε σημαντικές επιφοιτήσεις που αφορούν το μέλλον που θα σας φέρει το μονοπάτι πάνω στο οποίο πορεύεστε, αρκετές φορές μάλιστα την εβδομάδα που πέρασε και την Κυριακή θα πρέπει να βάλετε εμπρός την πραγματοποίηση των ιδεών σας λοιπόν.

Φροντίστε τέλος να αφήσετε λίγο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα που ετοιμάζετε για την εβδομάδα που θα αρχίσει για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα επιχειρηματικά αυτά ζητήματα παράλληλα με τις υπόλοιπες ήδη υπάρχοντες υποχρεώσεις σας.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zodia-zvdia-yy