ζωδια Σαββατοκυριακο Ταυρος 03-04/10

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο ταύρος

Το Σάββατο σηκώστε τα μανίκια σας καθώς σας περιμένει αρκετή δουλειά.

Καταρχάς ξεκινήσετε με το να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να δώσετε ένα καθοριστικό τέλος σε όλες τις δουλειές που έχουν συσσωρευτεί, και να ξεφορτωθείτε ότι δυσκίνητο υπάρχει στη ζωή σας (εννοώντας ότι πράγμα ή κατάσταση απλά σας δυσκολεύει την ζωή αφού δεν έχει καμία απολύτως χρήση για εσάς).

zodia-taro-45

 

Όλα αυτά τα φέρνει η διέλευση της Σελήνης το Σάββατο από τον 2ο οίκο του ζωδίου σας, δηλαδή τον οίκο της πρακτικότητας.

Η απλοϊκότητα πρόκειται να σας αναζωογονήσει αυτή την εποχή, οπότε όπου έχουν μαζευτεί αρκετά πράγματα ξεκινήστε να πετάτε τα άχρηστα …. άλλωστε όπως λέει και το γνωμικό “τα ελάχιστα είναι αρκετές φορές υπέρ αρκετά”.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

Πάρτε όποια ρούχα είναι πλέον ξεπερασμένα και αντικείμενα παλιά αλλά δίχως χρησιμότητα στην καθημερινότητα σας και δώστε τα σε κάποιο κέντρο φιλανθρωπίας. Έπειτα προβείτε σε μία καλή ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας αγοράζοντας τα πιο ιν μοντέλα της μόδας (τώρα που υπάρχει χώρος στην ντουλάπα σας για αυτά!)
Το Σάββατο το βράδυ όμως η Σελήνη θα μεταφερθεί από το 2ο οίκο στον 3ο οίκο σας και θα παραμείνει εκεί ώσπου να τελειώσει το Σαββατοκύριακο.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-astra-tarot

 

Βάλτε προς το παρόν όλα τα εργασιακά σας πρότζεκτ στην άκρη και πηγαίνετε να περάσετε τον χρόνο σας μαζί με τα φιλαράκια σας.

Μία συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση που σας ακολουθεί από την προηγούμενη εβδομάδα θα μπορούσε να επιλυθεί επισήμως την Κυριακή , μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο , έχοντας και την βοήθεια του τεταρτου της Σελήνης να σας δίνει την δύναμη και να σας κάνει να έχετε ως βάση σε αυτόν τον διάλογο την κοινή λογική αυτή την φορά.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zodia-zvdia-75