ζωδια Σαββατοκυριακο Καρκινος 03-04/10

miniaies-zwdio-karkinos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο καρκίνος

To Σαββατοκύριακο προβλέπεται να το περάσετε εντελώς χαλαρά καθώς η Σελήνη θα είναι στο 12ο οίκο , τον οίκο της οικίας κάτι που μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου θα σας κάνει να θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας ξεκούραστα στο σπίτι σας.

 

Επομένως το Σαββατοκύριακο σας θα ξεκινήσει χαλαρά. Και φροντίστε είναι η συμβουλή μου να συνεχίσετε αυτή την χαλαρότητα και να ξεκουραστείτε απόλυτα.

zodia-taro-45

Αν επίσης δείτε ότι με τίποτα δεν καταφέρνετε να ανοίξετε τα μάτια σας- πάρτε το απόφαση , όση καφεΐνη και να καταναλώσετε δεν πρόκειται να ξυπνήσετε εντελώς, οπότε χαρείτε την ξεκούραση που σας δίνετε και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Χαλαρώσετε με ένα μάθημα γιόγκα , κοιμηθείτε, ή απλά ακούστε λίγη ήρεμη μουσική ή μουσική διαλογισμού. Το να αφεθείτε πλήρως σε αυτή την αισθησιακή ατμόσφαιρα θα είναι αναζωογονητικό οπότε κάντε το.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-zvdia-taro-00

 

Η ενέργεια σας θα επανέλθει σε πλήρη ισχύ το Σάββατο αργα το βράδυ που η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο σας. Ακυρώστε το Σάββατο το βράδυ όλα τα προηγούμενα σας σχέδια και απολαύστε την νύχτα αυτή δίχως να έχετε προγραμματισμένο σχέδιο , αφήνοντας το τιμόνι στον αυθορμητισμό.
Την Κυριακή η Σελήνη πάνω στο ζώδιο του Κ αρκίνου σας σπρώχνει ώστε να περπατήσετε και πάλι ένα μονοπάτι που οδηγεί σε κάποιον στόχο ζωής που έχετε, αλλά αφήσατε στην άκρη για κάμποσο καιρό τώρα.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-zvdia-75

 

Έχετε αρχίσει τις σκέψεις πάνω στην μεγάλη εικόνα που αφορά την εικόνα της ζωής σας στο μέλλον-γεγονός που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και είστε τόσο έτοιμοι όσο επίσης σχεδιάζετε να κάνετε και ένα αρκετά τολμηρό και μεγάλο βήμα που αφορά την καριέρα σας.

Τώρα η σκόνη που έκανε θολή την όραση συμπαντικά έχει σχεδόν εξαφανιστεί και επομένως μπορείτε να δείτε καθαρά τα πράγματα όπως έχουν, και να λάβετε αποφάσεις προς την σωστή κατεύθυνση …. ο προορισμός σας είναι άλλωστε μόνο ένας: Η κορυφή!!

 

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zwdia