ζωδια Σαββατοκυριακο Τοξοτης 03-04/10

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο τοξότης

Δώστε στο ελευθέρας ηθικής πνεύμα σας λίγες ημέρες άδεια από σήμερα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα αστέρια τονίζουν ιδίως τον τομέα των στενών σας επαφών , καθώς η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από τις ζώνες συνεργασίες στην ουράνια χαρτογράφηση σας.

zodia-taro-45

 

Κάποια ορισμένη “ιδιαίτερη” ύπαρξη περιμένει υπομονετικά εδώ και αρκετό καιρό την αμέριστη προσοχή σας, κάτι το οποίο ακόμα δεν έχει λάβει, και μιας και είναι αρκετά δύσκολο να σας πετύχει και μόνους σας αυτό το διάστημα , πρέπει να γνωρίζετε ότι τα όρια της υπομονής αυτού του ατόμου άρχισαν ήδη να εξαντλούνται.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-zvdia-taro-00

 

Με το να δώσετε όλη σας την προσοχή για μια μέρα στο εν λόγω άτομο το κάνετε να νιώθει πως υπάρχει για εσάς και πως αποτελεί την νο 1 προτεραιότητα στη ζωή σας , αντί για κάτι απλά του ή της δίνεται λίγη από την προσοχή σας αναγκαστικά.

Επίσης αυτή σας η ενέργεια θα δείτε ότι θα αποτελέσει ένα επιπλέον μπόνους στην αισθηματική σας τράπεζα , όταν θα ξεκινήσετε για την επόμενη σόλο περιπέτεια σας. Οπότε πάρτε μια απόφαση και είτε παρατήστε τα όλα και πηγαίνετε στο πάρτι που έχετε προγραμματίσει παρέα με τους 150 κολλητούς σας φίλους ή απλά πάρτε το ρίσκο και πάρτε παρέα και το μωρό σας μαζί.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia-taro-astra
Την Κυριακή η Σελήνη θα σας θυμίσει καθαρά πως δεν μπορεί ούτε και αξίζει ο καθένας να είναι μέλος του κοινωνικού σας κύκλου.

Δεν πειράζει από την μία και είναι και ωραίο επίσης από την άλλη να υπάρχει και μια κατηγορία ή ένας δεύτερος κοινωνικός κύκλος όπου θα εμπεριέχει άτομα με τα οποία κάνετε μια κάποια φιλική παρέα είτε επειδή είστε συνεργάτες ή επειδή περνάτε κάποιες καλές στιγμές μαζί αλλά σίγουρα δεν είναι οι άνθρωποι σας.

Τέλος ταυτόχρονα ένα άτομο που τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε σε μια φάση είτε ζούμε είτε πεθαίνουμε μαζι , νομίζω ότι αξίζει μια αναβάθμιση ως ένα από τα σημαντικότερα άτομα στη ζωή σας πια.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zodia-zvdia-yy