ζωδια Σαββατοκυριακο Αιγοκερως 03-04/10

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο αιγόκερως

Στην υγεία σας πρώτα από όλα. Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκετε μέχρι αργά το απόγευμα στη ζώνη της ευεξίας σας οπότε χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας και πηγαίνετε για πεζοπορία ή όποιο άλλο μάθημα αφορά την άθληση του σώματος σας.

 

Επίσης μια βόλτα με το ποδήλατο ή μια πεζοπορία κοντά στη φύση θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε και το κεφάλι σας από τις σκέψεις αυτής της έντονης εβδομάδας που περάσατε γενικά. Παράλληλα δώστε και προσοχή στο τι τρώτε: καλύτερα να πιείτε κάποιο καλό χυμό από μια μίξη φρούτων και να αγοράσετε από την λαϊκή αγορά τα υλικά για να μαγειρέψετε . όσο πιο υγιεινά τόσο πιο καλά.

zodia-taro-45

Με τη Σελήνη να κινείτε στον τομέα της οργάνωσης στον ουράνιο χάρτη σας το να τακτοποιήσετε τα πράγματα στο σπίτι σας με βάση την ενέργεια , όπως πχ διδάσκει το feng shui θα σας κάνει πολύ καλό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-taro-astra

Μετά το απόγευμα του Σαββάτο το φεγγάρι μετακινείται και εισέρχεται στον τομέα των σχέσεων σας όπου και θα παραμείνει όλο το διήμερο.

Αυτή η “ενέργειας εκκαθάριση” του χώρου σας μπορεί να προσελκύσει την αγάπη στο χώρο σας ή να εξομαλύνει τα ζητήματα που πιθανόν να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τη σχέση σας αυτό το διάστημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την γαλήνη σας και να γίνετε πιο ευχάριστη παρέα προς όλους από ότι ήσασταν πριν.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia-zvdia-taro-00
Το Κυριακάτικο τριτο τεταρτο της Σελήνης σας βοηθάει να εξισορροπήσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σας ωθεί να πράξετε με τόλμη για την αγάπη. Απελευθερώστε από μέσα σας τυχόν φόβους που έχουν να κάνουν με τα αισθήματα της εγκατάλειψης και της απόρριψης και γνωστοποιήστε το τι αισθάνεστε στο πρόσωπο αυτό που πρέπει να γνωρίζει τα συναισθήματα σας αυτά.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις