ζωδια Σαββατοκυριακο Ιχθυες 03-04/10

miniaies-zwdio-ixtheis

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο ιχθείς

Μιας και η Σελήνη στην αρχή του Σαββατοκύριακου θα βρίσκεται στον 4ο οίκο -τον οίκο που αφορά την οικογένεια και την οικεία σας, ξεκινήστε με το να αφιερώσετε χρόνο ακριβώς σε αυτούς τους τομείς της ζωή σας.

 

Ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, φτιάξτε ότι πρέπει στο σπίτι σας, περάστε ώρα στο σπίτι και με τους αγαπημένους σας, ξεκουραστείτε περισσότερες ώρες μένοντας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι κλπ.

zodia-taro-45

Το βραδάκι που το φεγγάρι θα έχει περάσει στον 5ο οίκο σας θα έχετε γεμάτες μπαταρίες θα είστε ξεκούραστοι και έτοιμοι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε λοιπόν.

Μια καλή ιδέα είναι να διοργανώσετε ένα είδος πάρτι μετά γεύματος στο σπίτι σας, εκτός αν φοβάστε αυτές τις ιώσεις που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες. Ίσως από την άλλη αφού περάσατε όλο το Σάββατο στο σπίτι έχετε την ανάγκη το βράδυ να βγείτε και να το ξημερώσετε αναστατώνοντας ολάκερη την πόλη σας…

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την Κυριακή η Σελήνη πάνω στον 5ο οίκο σας λοιπόν θα σας δώσει τη δύναμη να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις αρνητικές ενέργειες που κουβαλούσατε επάνω και μέσα σας τουλάχιστον την εβδομάδα που πέρασε και πριν από αυτήν.

Όλο αυτό το διάστημα έχετε πάρει όλα τα ζητήματα πάρα πολύ σοβαρά ΄με αποτέλεσμα να προκαλέσετε κάποιο ψυχικό τουλάχιστον κακό σε εσάς. Για αυτό ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους καθώς και να νιώσετε γαλήνη πρωτίστως μέσα σας.

zwdia

 

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

Η Πανσέληνος της προηγούμενης εβδομάδας σας έδωσε μία ώθηση στην αυτοπεποίθηση σας. Συνεχίστε έτσι λοιπόν.

Και κάντε και ένα βήμα ακόμα παραπέρα , πηγαίνετε από το νιώθω αυτοεκτίμηση στην πράξη… ντυθείτε…. φλερτάρετε άνετα …. πείτε ότι αισθάνεστε ιδίως αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω , ο οποίος δεν γνωρίζει το τι νιώθετε για αυτόν προσωπικά επειδή φοβηθήκατε και τα κρατήσατε όλα μέσα σας. Ήρθε η ώρα της πράξης είπαμε και οφείλετε να κάνετε ακριβώς αυτό….

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος   ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις

zwdia