Το Κάρμα μας ζητάει μια νέα αντίληψη 05/2020 – 01/2022

erwtikes-2414

Το Κάρμα μας ζητάει μια νέα αντίληψη 05/05/20 .

Το Κάρμα : 05 Μαΐου – Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μπαίνει στους Διδύμους (έως τις 18 Ιανουαρίου 2022)

Όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι στους Διδύμους, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης είναι στο αντίθετο σημείο, στον Τοξότη. Μαζί σχηματίζουν έναν άξονα ενέργειας, που στην περίπτωση αυτή κατευθύνεται προς τους Διδύμους και μακριά από τον Τοξότη.

Στον Βόρειο Δεσμό, λαμβάνεις την ενέργεια, αποκτάς νέα κατανόηση και μάθηση και αντιμετωπίζεις νέες προκλήσεις.

zodia-taro-45

Για περίπου ενάμιση χρόνο θα μαθαίνετε για την ενέργεια των Διδύμων: ιδέες, πληροφορίες και επικοινωνία. Είναι καιρός να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις και επίγνωση με τους άλλους γύρω μας.

Συγκρίνετε αυτά που ξέρετε, μαζέψτε νέες πληροφορίες και απλώς παρατηρήστε τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω σας. Είναι επίσης η ώρα να βρείτε τη φωνή σας –να πείτε τις ιδέες σας και να μοιραστείτε τη γνώση σας με τους άλλους.

Μάθετε να ακούτε καλύτερα, επιτρέψτε στους άλλους να βρουν τη δική τους φωνή όταν μοιράζονται πληροφορίες μαζί σας. Βρείτε τις ομοιότητες με αυτούς γύρω σας και ανακαλύψετε πώς συνδέεστε μαζί τους. Κάντε παρέα με φίλους και γείτονες και απλώς απολαύστε μια όμορφη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Το Καρμα μας ζητάει μια νέα αντίληψη 05/05/20 .

Βρείτε τρόπους να περάσετε καλά και να γελάσετε, να δείτε τη ζωή από μια νέα, αγνή οπτική. Γίνετε έξυπνοι, πνευματώδεις και γοητευτικοί και απολαύστε αυτά τα χαρακτηριστικά στους άλλους.

Στον Νότιο Δεσμό (στον Τοξότη στην προκειμένη) αφήνουμε κάτι που δεν μας χρειάζεται πλέον. Μόλις μάθετε το μάθημα που σας διδάσκει ο Νότιος Δεσμός, το αφήνετε, το μετακινείτε από το προσκήνιο στο παρασκήνιο.

Ο Τοξότης έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση, σοφία και την ευρεία οπτική για τη ζωή. Αντί να μαζεύετε και να μοιράζεστε απλώς πληροφορίες, τώρα πρέπει να ανακαλύψετε το ευρύτερο νόημα, τις επιδράσεις και να κατανοήσετε τις πληροφορίες.

Διαβαστε επισης: Οι τυχεροί της εβδομάδας 04-10/05

zodia-astra-tarot

Εδώ ο Τοξότης μπορεί να παγιδευτεί στον διανοητικό σνομπισμό και στην αλαζονεία. Μπορεί να επικεντρωθεί τόσο πολύ στην ευρεία, θεωρητική οπτική των πραγμάτων που να χάσει την αξία του να απολαμβάνει το εδώ και το τώρα. Φτάνει με την ένωση με τα αδέρφια σας στην ανθρωπότητα, δείτε τι έχετε κοινό με τους γείτονές σας. Αφήστε την εξάρτησή σας στο συμβολικό, διανοητικό ή θεωρητικό νόημα της ζωής, καθώς αυτό μπορεί να κρύβει τον φόβο της απλής σύνδεσης με τους ανθρώπους δίπλα σας.

Τα θέματα Διδύμων – Τοξότη θα εκτυλιχτούν και στους οίκους του χάρτη σας που κυβερνούν αυτά τα ζώδια. Θα δείτε προκλήσεις στον οίκο που βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός και θα αφήσετε τα φορτία που σχετίζονται με τον αντίθετο οίκο, εκεί που βρίσκεται ο Νότιος Δεσμός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος