Το Κάρμα προσφέρει μια θεραπευτική κρίση 16-18/09

erwtikes-provlepseis-savvato-3-5

Το Κάρμα προσφέρει μια θεραπευτική κρίση 16-18/09 .

Το Κάρμα προσφέρει : 16 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Χείρωνα (04:07 στους Ζυγό / Κριό)

Μπορεί να βιώσετε επιπλέον ευαισθησία, συμπόνια ή συμπάθεια προς τα προβλήματα και τη δυστυχία των άλλων υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Μια πιθανότητα είναι να συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους που θα παλεύουν με προβλήματα που τραβούν την προσοχή σας.

Μια άλλη πιθανότητα είναι να είστε η πλευρά που βιώνει το αποτέλεσμα του πόνου τους –για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να ξεσπάσει την απογοήτευση ή την αποθάρρυνσή του πάνω σας.

zodia-taro-45

Ωστόσο, μια άλλη πιθανότητα είναι να συναντήσετε ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι και είναι σε θέση να σας προσφέρουν βοήθεια για τα δικά σας προβλήματα. Μπορεί να είστε στη ξεχωριστή θέση να έχετε μια καθαρή εικόνα για τα προβλήματα των άλλων ή και τα δικά σας. Η ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών, ιδεών και θεωριών θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη αλληλεπίδραση με κάποιον που εγείρει ένα παλιό θέμα για το ύφος της επικοινωνίας (για παράδειγμα, μπορεί να λέγονται πράγματα με καλές προθέσεις αλλά να προκαλούν κακό). Είναι καλή περίοδος για να ακούσετε και να παρατηρήσετε και μπορεί να πιάσετε μια λάμψη κάποιας ειρωνικής ή παράδοξης αλήθειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα (04:04 στους Ζυγό / Κριό)

Μπορεί να είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, στους αγώνες ή τα διλήμματα τους υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Τα δικά σας προβλήματα στις σχέσεις ή στα οικονομικά μπορεί να υποβληθούν σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης».

Κατά τη διάρκεια της κρίσης αυτής μπορεί να υπομείνετε αυξημένα προβλήματα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ανοχή, συμβιβασμό ή διαπραγμάτευση για να κρατήσετε τα πράγματα από το να καταρρεύσουν σε μια χειρότερη κατάσταση.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Κάρμα προσφέρει μια θεραπευτική κρίση 16-18/09

Ταυτόχρονα, μπορεί να είστε σε θέση να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο αποδοχής και εσωτερικής ηρεμίας. Αυτό δεν θα συμβεί κατ’ ανάγκη λύνοντας τα προβλήματά σας.

Αλλά αφήνοντας τους αγώνες που δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο νομίζατε και κάνοντας ότι καλύτερο μπορείτε για τους υπόλοιπους.

Οι άλλοι ή οι εξωτερικές περιστάσεις μπορεί να σας δώσουν μια ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό στην αρχή μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λες και οι παλιές πληγές σας ξανανοίγουν.

Αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους να φέρετε θεραπεία και ισορροπία στα παλιά προβλήματα, ειδικά μέσω της ανοχής, του συμβιβασμού και της αποδοχής.

tarw-taro-xartomanteia

ο Καρμα προσφέρει μια θεραπευτική κρίση 16-18/09

18 Σεπτεμβρίου – Ο Κρόνος σταθεροποιείται ορθόδρομος (13:54 στον Αιγόκερω, έως τις 11 Μαΐου 2020)

Για μία εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή η ενέργεια του Κρόνου είναι ιδιαίτερα δυνατή και έντονη. Μπορεί να τη βιώσετε με σωματική ή πνευματική νωθρότητα ή βάρος. Θα ανακαλύψετε ότι πρέπει να «σοβαρευτείτε» σχετικά με κάποιες ευθύνες ή να πρέπει να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής σε μακροπρόθεσμα πρότζεκτ και σχέδια που αναπτύσσατε τους τελευταίους 5 μήνες περίπου. Ή μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε διαφορετικά σχετικά με παλιούς περιορισμούς. Μπορεί να βρείτε περισσότερους τρόπους να τους ξεπεράσετε ή να συμφιλιωθείτε μαζί τους. Αν αντιμετωπίζετε τέλη σε κάποιον τομέα της ζωής σας, αυτή την περίοδο θα αρχίσετε επιτέλους να το ξεπερνάτε και να προχωράτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988