Το Κάρμα Φανερώνει τα επόμενα γεγονότα

anadromos-aris

Το Κάρμα Φανερώνει τα επόμενα γεγονότα .

Το Κάρμα Φανερώνει : Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ήρθαν σε σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός που συμβαίνει μόνο μια φορά κάθε 33 με 38 χρόνια.

Επομένως μόνο μία, δύο φορές ή τρεις φορές στις ζωές των περισσότερων ανθρώπων.

Στην αστρολογία, πολλοί θεωρούν τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα σαν μια «παγκόσμια επιστροφή του Κρόνου» καρμικής φύσης, με σημαντικά αποτελέσματα για ολόκληρο τον κόσμο.

zodia-taro-45

Και καθώς ο Κρόνος – ο ρωμαϊκός θεός της γενιάς, της διάλυσης, της αφθονίας, του πλούτου, της γεωργίας. Της περιοδικής ανανέωσης, της απελευθέρωσης και του χρόνου. Συναντιέται με τον γιο του τον Πλούτωνα – θεό του κάτω κόσμου και θεατή του κάρμα.

Πολλοί αναρωτιούνται αν αυτή η κοσμική ευθυγράμμιση και η συνδυασμένη επιρροή αυτών των ισχυρών πλανητών, θα προκαλέσει εντάσεις. Σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να επιφέρει την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί η αστρολογία, οι συμβολισμοί, η μυθολογία και η ιστορία της συνόδου Κρόνου / Πλούτωνα, έχουν κάνει κάποιες προβλέψεις για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στη μυθολογία

Στη Ρωμαϊκή μυθολογία ο ρόλος του Κρόνου, σαν θεός του πλούτου, της γεωργίας και της απελευθέρωσης, ήταν αντιπροσωπευτικός των φυσικών δυνάμεων που διατηρούσαν «την κυκλική πορεία των χρόνων και των εποχών». Το ελληνικό του ισοδύναμο, είναι ο Κρόνος… ο θεός του χρόνου.

Η σύζυγος και αδελφή του Κρόνου, ήταν η θεά του πλούτου, της αφθονίας και των πόρων…. και μαζί συνέλαβαν έξι παιδιά – τον Δία, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα, την Ήρα, τη Δήμητρα και την Εστία..

Ο Πλούτωνας είναι το Ρωμαϊκό ισοδύναμο του Άδη, του θεού του κάτω κόσμου, στην ελληνική μυθολογία.

taro-zodia-76

Ενώ ο Πλούτωνας μερικές φορές θεωρείται σύμβολο του υλισμού ή της καταστροφικής και αποσυνθετικής δύναμης στο χώρο της εργασίας. Μια τέτοια ερμηνεία δεν αποκαλύπτει τον ουσιώδη χαρακτήρα της πολύπλοκης, καθολικής διαδικασίας, που απελευθερώνει αυτό που απαιτείται, για να μειωθεί στα βασικά ό, τι έχει φτάσει στο τέλος ενός κύκλου.

Τι σημαίνει για την αστρολογία, η σύνοδος Κρόνου /Πλούτωνα

Σαν εξωτερικός πλανήτης, ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ισχυρές αλλαγές….. τόσο προσωπικά, όσο και παγκόσμια. Δεδομένου ότι η πρωταρχική ανησυχία του Κρόνου σχετίζεται με αυτό που έχετε και μ’ αυτό που δεν χρειάζεστε.

Ο Πλούτωνας είναι ο ηγεμόνας του Σκορπιού, το ζώδιο της κοινής χρήσης, των πόρων, της απόκτησης χρημάτων από άλλους και της κληρονομιάς… ορισμένοι αστρολόγοι θεωρούν αυτή τη σχέση, σαν χρόνο αξιολόγησης προσωπικών περιουσιακών στοιχείων και πόρων.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το ταξίδι του Κρόνου γύρω από τον Ήλιο και η ολοκλήρωση της διέλευσής του από τον Αιγόκερω, συνεπάγεται μια αργή εξέλιξη της συνειδητοποίησης, για την αναδιάρθρωση της κοινωνίας και του τρόπου με τον οποίο τα άτομα ζουν τη ζωή τους, στο σύνολό της.

Ενώ πολλοί ανησυχούν με την πιθανότητα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου αυτή τη στιγμή, ο Κρόνος ενδιαφέρεται περισσότερο για τους πόρους που μοιραζόμαστε ο ένας με τον άλλον.

Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι αστρολόγοι πιστεύουν ότι η σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα θα θέσει τέλος στον υλισμό!

Ενώ κάποιοι άλλοι λένε, ότι θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους, να προχωρήσουν, σ’ ένα μινιμαλιστικό τρόπο ζωής.

Ουσιαστικά, ο Κρόνος σας αναγκάζει να μεγαλώσετε και να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας.

xartomanteia

Το Κάρμα Φανερώνει τα επόμενα γεγονότα .

Αν και γνωρίζουμε πως ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δομής, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Στη Βεδική (δηλαδή, Ινδουιστική) αστρολογία, ο Κρόνος είναι γνωστός ως «καράκα» – αυτός που φέρνει μακροζωία. Πράγμα που σημαίνει ότι «η δουλειά του Κρόνου είναι να κρατήσει το σώμα καθαρό ώστε να μην αρρωστήσει».

Ο Κρόνος θεωρείται επίσης ένας κακόβουλος πλανήτης – ένας που «σκέφτεται να φέρει κακή τύχη και ατυχία σε εκείνους που γεννιούνται στην ακτίνα του» – και όπου βρίσκεται στο αστρολογικό σας χάρτη, μπορεί να σας σημάνει κακά μαντάτα μέχρι να τα ζήσετε αρκετές δεκαετίες μετά, με την επιστροφή του Κρόνου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Κρόνος παραμένει σε κάθε ζώδιο για δυόμισι χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι ολοκληρώνει έναν πλήρη κύκλο γύρω από τον Ήλιο.

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω από το 2017 και λόγω της ανάδρομης κίνησής του δεν θα τελειώσει με αυτό το ζώδιο, μέχρι το τέλος του 2020.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος