Το Καρμα προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία 26-28/08

imerisies-24214

Το Καρμα προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία 26-28/08 .

Το Καρμα προσφέρει : 26 Αυγούστου – Άρης εξάγωνο με Βόρειο Δεσμό (26,47 μοίρες Κριού / Διδύμων)

Συμπεριλαμβανομένης μιας ή δύο ημερών πριν και μετά από τη σημερινή ημερομηνία, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που οι ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας.

Η ανάληψη δράσης μπορεί να έχει αποτελέσματα ή επιπτώσεις που φτάνουν πιο μακριά από το αναμενόμενο.

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί ή παθιασμένοι από το συνηθισμένο, και θα είναι ευκολότερο να προχωρήσετε σε έργα και σχέδια. Με τον ίδιο τρόπο, αν δραστηριοποιηθείτε και κάνετε βήματα προς αυτό που θέλετε, το κίνητρο και η ενέργεια θα σας ωθήσουν να συνεχίσετε.

Με άλλα λόγια, η κίνηση της φυσικής σας ενέργειας θα μπορούσε να «γεμίσει την αντλία» σας, διανοητικά και συναισθηματικά. Να θυμάστε ότι αυτό, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε είδος ενέργειας – όχι μόνο θετικής αλλά και αρνητικής….με θυμό, εχθρότητα, εκδικητικότητα και απόρριψη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία…. με σύνεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

27-29 Αυγούστου – Σελήνη Εκτός Ορίων (27,08 μ. Τοξότη – 25,26 μ. Αιγόκερω).

Η Σελήνη βγαίνει εκτός ορίων (OOB) με απόκλιση, κατά τη διάρκεια της οποίας τα συναισθήματα και τα αισθήματά σας, μπορεί να είναι λίγο πιο έντονα από το συνηθισμένο. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο αποκομμένοι από τον κόσμο γύρω σας, και να αισθανθείτε λίγη μοναξιά ή να χρειαστείτε κάποια καθησυχαστική ανθρώπινη επαφή.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η απόσπαση μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Αν αισθάνεστε λίγο αγχωμένοι ή συγκλονισμένοι από την ενέργεια που επικρατεί γύρω σας και χρειάζεστε λίγο χρόνο… Ή, ίσως βρείτε την ώρα να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο, να αναζητήσετε τη δική σας παρέα ή ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον.

μελλοντολόγος

Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, μπορεί να είναι περισσότερο πρόθυμες να ακολουθήσουν κάποιες ασυνήθιστες ιδέες, ιδιοτροπίες και παρορμήσεις.

Ένας πλανήτης είναι εκτός ορίων, όταν η απόκλισή του είναι μεγαλύτερη από 23 μοίρες και 26 λεπτά, που είναι η μέγιστη απόκλιση του Ήλιου! και ο Ήλιος ορίζει τα Όρια. Το 2020, η μέγιστη απόκλιση της Σελήνης, βγαίνει εκτός ορίων τον Μάρτιο, για πρώτη φορά από το 2011 και θα συνεχίσει να είναι εκτός ορίων, μέχρι τον Ιανουάριο του 2030.

Προς το παρόν, η μέγιστη απόκλιση της Σελήνης αυξάνεται σταδιακά κάθε μήνα και φτάνει στις 24 μοίρες και 52 λεπτά ως τον Δεκέμβριο του 2020 (σε σύγκριση με τη μέγιστη απόκλιση της που είναι 28,34, την οποία θα φτάσει το 2025). Έτσι, το 2020 η Σελήνη είναι λίγο εκτός ορίων (ΟΟΒ)…. και αυτή η ενέργεια μπορεί να μην είναι πολύ αισθητή μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Από την άλλη πλευρά, σ’ αυτές τις περιόδους OOB μπορεί οι συναισθηματικές αντιδράσεις σας, να είναι κάπως πιο ενισχυμένες από το συνηθισμένο. Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε τη Σελήνη ή άλλους πλανήτες OOB στο γενέθλιο χάρτη σας, μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι σε αυτήν την ενέργεια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/08 Ερωτικές εξελίξεις – Οικονομικές αλλαγές

tarw-taro-xartomanteia

Το Καρμα προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία 26-28/08

27 Αυγούστου –Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας (19,57 μοίρες Καρκίνου/Ιχθύων)

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ρομαντισμού, δημιουργικότητας και αίσθησης ενότητας με τη φυσική ομορφιά όλων όσων υπάρχουν στον κόσμο. Σε κοινωνικό ή οικείο επίπεδο, τα πράγματα μπορεί να λειτουργούν ομαλά – ακόμα και λίγο μαγικά!

Γι’ αυτό, βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι για αυτό που πραγματικά θέλετε. Όσον αφορά τα οικονομικά και τις υλικές αξίες σας, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή αφθονίας, που φαίνεται να εμφανίζεται από το πουθενά.

Αλλά να είστε προσεκτικοί…γιατί μπορεί επίσης, να αρχίσετε να ξοδεύετε και να αναρωτηθείτε στο τέλος, πού πήγαν τα χρήματα!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/08 Ερωτικές εξελίξεις – Οικονομικές αλλαγές

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά σας λάμπει τώρα, οπότε είναι καλή στιγμή να κρυφοκοιτάξετε πίσω από οποιαδήποτε όψη γοητείας ή ψευδαίσθησης που μπορεί να σας περιβάλλει. Είναι πιθανό να δείτε τα καλύτερα στους άλλους (και αυτοί σε εσάς) , έτσι ώστε η διαπραγμάτευση, η αλληλεπίδραση και η έλξη, να ρέουν αβίαστα.

Αυτή η μαγική ενέργεια έλξης, θα μπορούσε επίσης να σας κάνει δεκτικούς, στις υπέροχες ιδιότητες των άλλων….. που μπορεί να υφίστανται, μπορεί και όχι! Οπότε κάντε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν αξιόπιστο φίλο, πριν πάρετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia