Το πνευματικό νόημα της εποχής του Ταύρου είναι η απόλαυση της στιγμής

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Το πνευματικό νόημα της εποχής του Ταύρου… είναι η απόλαυση της στιγμής.

Το πνευματικό νόημα : Οι εποχές αλλάζουν…και μαζί τους έρχονται καινούργιες ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε και να προβληματιστούμε. Όταν ο Ήλιος ταξιδεύει στο ζωδιακό κύκλο, ενεργοποιεί καθένα από τα 12 ζώδια, προσφέροντας την ποιότητα και την ενέργειά του.

Η έναρξη του αστρολογικού ημερολογίου γίνεται την εποχή του Κριού και μοιάζει με μια ενθαρρυντική και ασταμάτητη έκρηξη.

Η εποχή του Κριού είναι παθιασμένη, γρήγορη και φλογερή και αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό που ακολουθεί, την έναρξη του καινούργιου. Μόλις όμως τελειώσει η εποχή του Κριού, η ενέργεια υπόκειται σε μια αξιοσημείωτη αλλαγή.

zodia-taro-45

Το πνευματικό νόημα της εποχής του Ταύρου θα εξηγήσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τι θα ακολουθήσει. Σε αντίθεση με την ταχύτητα της εποχής του Κριού, η εποχή του Ταύρου είναι αργή και σταθερή. Ο Ταύρος παίρνει το χρόνο του πριν καταλήξει σε συμπεράσματα. Επιβραδύνει, για να εξετάσει κάθε στοιχείο μιας κατάστασης.

Αυτό το σταθερό γήινο ζώδιο είναι προσγειωμένο, αξιόπιστο και πιστό. Επίσης είναι πεισματάρικο, ανθεκτικό και δεν εμπιστεύεται εύκολα. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Ταύρου, θα πάρετε μια γεύση από αυτές τις ιδιότητες, μόνοι σας.

Στην αστρολογία, ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη – πλανήτης του έρωτα, της φιλίας, της πολυτέλειας και του χρήματος – και εκπέμπει άψογα αυτή τη δύναμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Το πνευματικό νόημα της εποχής του Ταύρου… είναι η απόλαυση της στιγμής.

Είναι ένα εγγενώς ρομαντικό ζώδιο! Κι ενώ μπορεί να είναι ντροπαλό και υποτονικό με τον τρόπο που εκφράζει το ρομαντισμό του, το πάθος του από την άλλη…..είναι αναμφισβήτητο! Σε τελική ανάλυση, ο Ταύρος συνδέεται και με τις πέντε αισθήσεις – αφή, όραση, ακοή, μυρωδιά και γεύση.

Επομένως ό, τι ενθουσιάζει τις αισθήσεις του, τον κάνει να νιώθει σαν στο σπίτι του. Αυτός είναι ο λόγος που ο Ταύρος μπορεί να είναι λιγάκι υλιστής, καθώς αγαπά τα όμορφα πράγματα, όπως τη μόδα, τα κοσμήματα, και τις τέχνες. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να εορταστεί η εποχή του Ταύρου. Μπορεί να κάνετε τις σχέσεις σας πιο ειλικρινείς και αξιόπιστες.

Μπορεί να ανανεώστε τη ντουλάπα σας. Μπορεί ακόμη να κάνετε απλά πράγματα όπως μια βόλτα στο κήπο. Ο Ταύρος σίγουρα θα το ενέκρινε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Το πνευματικό νόημα της εποχής του Ταύρου… είναι η απόλαυση της στιγμής.

Η εποχή του Ταύρου μπορεί να είναι λίγο πιο άγρια από ό, τι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Εξάλλου υπάρχουν μεγάλες αλλαγές παγκοσμίως. Στις 22 Απριλίου, η Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον απρόβλεπτο Ουρανό, οδηγώντας τις σχέσεις σας σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση απ’ αυτή που περιμένατε.

Στις 30 Απριλίου, ο Ήλιος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό, ελευθερώνοντάς σας από αναστολές και ωθώντας σας να αγκαλιάσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Μπορεί να νιώσετε πως αναδύεται μια νέα πτυχή της προσωπικότητάς σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ωστόσο, οι σχέσεις σας θα φαίνονται ακινητοποιημένες, μέχρι τις 25 Απριλίου. Καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής – πλανήτης της επικοινωνίας – τετραγωνίζουν τον ψυχρό και ανασταλτικό Κρόνο, θα επιζητάτε την απομόνωση και δεν θα έχετε ενδιαφέρον, για κανένα είδος δέσμευσης.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

zodia-zvdia-75

Το πνευματικο νόημα της εποχής του Ταύρου… είναι η απόλαυση της στιγμής.

Θα αναγκαστείτε να κάνετε υπομονή, για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του άλλου…αντί να περιμένετε απλά να σας παραδοθεί. Μέχρι τις 19 Μαΐου, όλα θα είναι πολύ θετικά. Τότε θα μπει και ο Δίας – πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της ανάπτυξης – στο ζώδιο των Ιχθύων. Όταν ο Δίας είναι στους Ιχθύες, νιώθει πολύ ευτυχισμένος. Και όταν είναι αυτός ευτυχισμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αυτή η διέλευση θα ενθαρρύνει τη γενναιοδωρία, την αγάπη και την πνευματική εξερεύνηση.

Θα εκπέμψει ελπίδα… όπως το φως στο τέλος ενός τούνελ. Στο τελείωμα της εποχής του Ταύρου, οι σχέσεις σας θα ζήσουν μια στιγμή σταθερότητας και εμπιστοσύνης. Στις 19 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο – πλανήτη της δέσμευσης και της ωριμότητας. Αυτή η όψη θα σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας χαοτικές σχέσεις και τοξικά μοτίβα και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να μπει σε μια σχέση, που υποστηρίζει την εξέλιξή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA