Το τετράγωνο Ουρανού/Δία μας προετοιμάζει για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις

imerisies-18314

Το τετράγωνο Ουρανού/Δία μας προετοιμάζει για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις .

Το τετράγωνο Ουρανού/Δία : Ο Δίας στον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18 Ιανουαρίου. Ενώ το σύνολο είναι σίγουρα μεγαλύτερο από το μερικό άθροισμα, η αστρολογία του Ιανουαρίου είναι καθοριστική .

Μερικές από τις πιο ισχυρές διελεύσεις της χρονιάς, συμβαίνουν αυτό το μήνα και θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται σε όλη τη διάρκεια του 2021.

Αν και εκτός από τα αναμφισβήτητα αποτελέσματα του 2020… δηλαδή τη σπάνια και πολυαναμενόμενη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα. Η οποία έγινε αμέσως μετά την σύνοδο Δία/Κρόνου – τρεις φορές μέσα στο 2020 – ένα πράγμα είναι σίγουρο: καθώς ένα κεφάλαιο κλείνει, ξεκινά ένα άλλο.

zodia-taro-45

 

Προσπαθώντας να γυρίσουμε σελίδα από τη Μεγάλη Σύνοδο Δία/Κρόνου στον Υδροχόο, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής και έναν κύκλο 200 ετών που μετατοπίζεται από το γήινο στο αέρινο στοιχείο… είναι σημαντικό να εξετάσουμε την κολοσσιαία ρευστότητα.

Για να μην αναφέρουμε τις αναπόφευκτες συνθήκες που θα προκύψουν, σαν αποτέλεσμα των δύο τελευταίων αιώνων. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και οι μεταβατικές αλλαγές που αντιμετωπίζουμε, τόσο σε ατομικό όσο και σε μακροοικονομικό επίπεδο, δεν πρόκειται να συμβούν σε μια νύχτα.

Ο Δίας και ο Κρόνος συναντιούνται κάθε 20 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα αυτού του Μεγάλου Μετασχηματισμού, θα χρειαστούν περίπου δύο δεκαετίες για να ξεδιπλωθούν .Αντιθέτως μετά από ένα 7μηνο ταξίδι στο ζώδιο της κυριαρχίας του, ο θεός του πολέμου Άρης – πλανήτης της διεκδίκησης, της μάχης, της επιθυμίας, του πάθους και της ώθησης – μπήκε στον Ταύρο.

μελλοντολόγος

Το τετράγωνο Ουρανού/Δία μας προετοιμάζει για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις .

Παθητική και ασυγκίνητη, η μετατόπιση του Άρη σ’ αυτό το σταθερό ζώδιο της γης, αποτελεί βασικό συστατικό της αστρολογίας του Ιανουαρίου . Καθώς τελικά συγκρούεται με τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, προτού συνάψει μια υπερφορτισμένη σύνοδο με τον επαναστάτη Ουρανό.

Παρά την απογοήτευση του Άρη για τη διέλευσή του στον αργοκίνητο Ταύρο, θα υποστηριχθεί από τη διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για τον υπόλοιπο μήνα. Μετά το τετράγωνο που θα κάνει με τον πνευματώδη Ερμή – πλανήτη της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης και των άμεσων ανταλλαγών – ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον καθηγητή Κρόνο… πλανήτη των ορίων, των δομών και ιεραρχιών.

Με πειθαρχία και επιμονή, ο Άρης θα δώσει στον Κρόνο τη θέληση και την αντοχή, ενώ ο Κρόνος θα παρέχει από μεριάς του στον Άρη, την εστίαση και τη δομή. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη για να αξιοποιήσετε τα οράματα και τα ιδανικά σας, αλλά με δυσκολίες. Ο συνδυασμός Άρη/Κρόνου υποστηρίζει τις μεγάλες προσπάθειες, αλλά δημιουργεί τριβή και απογοήτευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Το τετράγωνο Ουρανού/Δία μας προετοιμάζει για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις .

Στις 18 Ιανουαρίου, ο πανίσχυρος Δίας – πλανήτης της αφθονίας, της πίστης, της αισιοδοξίας και της ανώτερης μάθησης – θα συγκρουστεί με τον ηλεκτρικό Ουρανό σε ένα δυνατό τετράγωνο.

Αυτή η αναβράζουσα ευθυγράμμιση με τη σειρά της, ξαναζωντανεύει έναν κύκλο που ξεκίνησε το 2010. Συχνά αναφέρεται σαν «Μεγάλη Αφύπνιση». Ο Ουρανός είναι ένας αστρικός επιστήμονας κι ένας κοσμικός πρωτοπόρος.

Στην αστρολογία, αυτό το ουράνιο σώμα είναι σύμβολο των ανακαλύψεων, του χάους, της αναστάτωσης, της ελευθερίας . Της καινοτομίας και των απροσδόκητων αλλαγών… όπως ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της αμερικανικής και γαλλικής επανάστασης.

tarw-taro-xartomanteia

Έκτοτε, η παρουσία του καινοτόμου Ουρανού σχετίζεται με τις εξεγέρσεις, την τεχνολογία, τα κβαντικά άλματα και τις τεκτονικές αλλαγές. Παρόλο…. που όταν ευθυγραμμίζεται με τον επεκτατικό Δία, παρατηρούνται στιγμές επιφοίτησης.

Για παράδειγμα, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η συνεργασία Δία/Ουρανού συνδέεται με στιγμές που έχουν πραγματοποιηθεί συλλογικά πολιτικές διαμαρτυρίες . Κοινωνικές εξεγέρσεις, επιστημονικές ανακαλύψεις και μεγάλες αφυπνίσεις. Το τετράγωνο του Ιανουαρίου μεταξύ Δία/Ουρανού δεν θα αποτελεί εξαίρεση! Ακόμη όμως και τότε, το καλύτερο στοίχημά μας είναι να περιμένουμε το απροσδόκητο.

Θα αναφέρουμε μερικές σημαντικές στιγμές Δία/Ουρανού: Το 2010, στη διάρκεια συνόδου Δία/Ουρανού, το Space X – το πρώτο εμπορικά κατασκευασμένο και λειτουργικό διαστημικό σκάφος – εκτοξεύθηκε . Η Apple κατέγραψε πωλήσεις 65,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν τα smartphone ξεκίνησαν την επαναστατική τους κατάκτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Το τετραγωνο Ουρανού/Δία μας προετοιμάζει για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις .

Όσον αφορά τον πολιτισμό, τρεις ριζοσπάστες ακτιβιστές ξεκίνησαν το κίνημα «BlackLivesMatter» το 2013, σαν τρόπο αντίδρασης στην αθώωση του George Zimmerman, δολοφόνου του Trayvon Martin. Και δύο χρόνια αργότερα, στις 26 Ιουνίου 2015, στο τρίγωνο Δία/Ουρανού, νομιμοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Ο Δίας αλλάζει ζώδιο κάθε δεκατρείς μήνες και ο Ουρανός κάθε επτά χρόνια – και αυτός ο τελευταίος γυρίζει ανάδρομος για πέντε μήνες κάθε φορά. Αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον Κριό, ο πλανήτης της αλλαγής μπήκε στον Ταύρο το 2019 . Για το επερχόμενο τετράγωνό του με τον Δία στον Υδροχόο. Την τελευταία φορά που ο Ουρανός βρισκόταν στον Ταύρο ( 1943 – 1941 ) οι Ηνωμένες Πολιτείες βίωσαν τη χειρότερη οικονομική ύφεση (τη Μεγάλη Ύφεση). Καθώς και τις συνέπειες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, που έφεραν επανάσταση στη σχέση του πολιτισμού με το κεφάλαιο. Η ουσία του Ταύρου που κυβερνάται από την Αφροδίτη συμβαδίζει με θέματα που περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά, την ασφάλεια, τη διατροφή και τη σταθερότητα.

dream

Ο κόσμος βιώνει ήδη την άνοδο των κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin και τις εικονικές εφαρμογές όπως η Klarna και το AfterPay. Αυτή η διέλευση φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιμετωπίζει τα χρήματα.

Παρόλο που, λαμβάνοντας υπόψη τα συγκλονιστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα πρόσφατα στο Capitol Hill . Είναι ασφαλές να πούμε ότι το θέμα της ασφάλειας έχει προτεραιότητα. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην αστρολογία!

Όμως η χρονική στιγμή του τετραγώνου μεταξύ του Δία στο κοινωνικά συνειδητό ζώδιο του Υδροχόου και του επαναστατικού Ουρανού στον Ταύρο – δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη. Τα τετράγωνα μοιάζουν με μάχη διαθηκών. Αυτό συμβαίνει όταν δύο πλανήτες της ίδιας μορφής (δηλαδή θεμελιώδης, σταθερός, μεταβλητός) συναντιούνται σε γωνία 90 μοιρών.

taro-zodia-76

Το τετραγωνο Ουρανού/Δία μας προετοιμάζει για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις .

Και παρόλο που τα τετράγωνα είναι συνήθως καταστροφικά, μπορούν να είναι και εποικοδομητικά…. ανάλογα με την προσέγγιση. Αν και σ’ αυτήν την περίπτωση, ο Δίας στον Υδροχόο ενθαρρύνει το σύνολο, να καλλιεργήσει την κοινωνική ευαισθητοποίηση και να επιδιώξει την αλλαγή. Η έννοια του ανθρωπισμού και της προόδου είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει τα πάντα! Από έναν γενικό ενθουσιασμό γύρω από τη σκέψη της επανάστασης, μέχρι μια παγκόσμια αναρχία. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει υπερβολική ώθηση ή μια αίσθηση ιδεαλισμού γύρω από τις εξεγέρσεις, αλλά δεν είναι απαραίτητα κάτι ρεαλιστικό. Για να ολοκληρώσουμε, ο αποφασιστικός Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στις 20 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου της Σελήνης στον Ταύρο. Τα συναισθήματα αυτής της σεληνιακής φάσης, είναι συνήθως αρκετά τεταμένα, για να μην αναφέρουμε το ισχυρό ενεργειακό κύμα του Άρη.

Καλή τύχη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia