Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 1ου Δεκαημέρου ΦΕΒ΄17

anapodes-kartes-taro

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 1ου Δεκαημέρου ΦΕΒ΄17

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα- Νο 03
Πολλά αυτά που σας λείπουν αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το διορθώσετε, ιδίως τώρα, που Ερμής και Αφροδίτη έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους. Εσείς που είσαστε μέσα σε σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα καταφέρετε να έχετε αναλυτικές κουβέντες με τον σύντροφο σας, για δεσμεύσεις – γάμο – οικογένεια – αγορές, από την εποχή του Φθινοπώρου…. προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής, είτε είστε μόνοι σας, είτε μέσα σε κάποια σχέση. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι οι αστρολογικές όψεις που θα συντελούνται μέχρι την ημέρα της Πανσελήνου. Οι ΄’τουρίστες’’ μπορούν να ελπίζουν σε νέες γνωριμίες που θα τους απογειώσουν την διάθεση και το ερωτικό ταμπεραμέντο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τα κεκτημένα σας. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την εποχή μέσα στην σχέση σας, είναι να κάνετε την υπερπροσπάθεια σας για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους, άσχετα αν εσείς χάνετε χρόνο και ενέργεια. Είσαστε πια ελεύθεροι από τον Άρη, άρα άνετα μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας, και χωρίς τύψεις και ενοχές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Το να υποχωρείτε συνεχώς στον άνθρωπο σας, για να τον κάνετε να αισθάνεται ασφαλείς, ίσως και προσεχώς να σας κουράσει. Μια αναλυτική συζήτηση θα βοηθούσε στο να αποκατασταθούν οι επικοινωνίες και η ισορροπία. Οι Πύρινοι που έχουν μέσα στην καρδιά τους και μια δεύτερη αγάπη – ενθουσιασμό, θα βρεθούν σε αμήχανη θέση μέσα από άσχημες αποκαλύψεις. Προσέχετε παραπάνω τις επικοινωνίες και τις υπερβολικές συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Δεν χρειάζεται για ακόμη μια φορά να κάνετε βήματα πίσω στα θέλω και στον χρόνο σας, απλά για να λέτε ότι είσαστε μέσα σε μια σχέση. Αν τελικά μόνο δίνετε και δεν παίρνετε κάτι πίσω ανάλογο, κάπου μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθείτε μόνοι και με άσχημη ψυχολογία. Διαπραγματευτείτε τις αλλαγές, και δώστε περιθώριο για τις εξελίξεις. Ακόμη και οι μόνοι θα μπορέσουν να ανοίξουν τους ορίζοντες τους, μέσα από νέο ποιοτικό κόσμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε σε σκέψεις και έτοιμοι για δράσεις στην εργένικη σας ζωή. Νέος κόσμος έχει εισέλθει στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Το ευχάριστο είναι ότι έχετε το περιθώριο, για να διαλέξετε με την ησυχία σας, οτιδήποτε είναι ταιριαστό με τα δεδομένα σας. Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρική απόσταση, ίσως πια και να λήξουν χωρίς άλλες καθυστερήσεις και αγωνίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Το κλίμα αλλάζει προς το δικό σας όφελος. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει στο να βρείτε με τον άνθρωπο σας, την κοινή σας πορεία, και ίσως λίγο αργότερα κάνετε και ένα παραπάνω βήμα. Οι μόνοι του ζωδίου, να είναι άκρως προετοιμασμένοι για επάνοδο ιδιαίτερου ατόμου – μεγάλης αγάπης από το παρελθόν, που έρχεται και αποζητά επανένωση υπό νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Ως γνωστόν, κρατήστε μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεστε εύκολα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων