Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 3ο 10μερο ΜΑΡ’17

deste

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 3ο 10μερο ΜΑΡ’17

Σε λίγες ημέρες φεύγει και ο δύσκολος Μάρτιος. Μια χρονική περίοδος που είναι γεμάτη με γεγονότα που θα δώσουν τις ευκολίες σε όλους, για να ολοκληρώσουν υποθέσεις ερωτικού χαρακτήρα. Ακόμη και δύσκολες επανασυνδέσεις, θα έχουν την ευκαιρία τους.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Η Μπρατσέρα
Εσείς έχετε πια πάρει τις αποφάσεις σας. Δεν θα γυρίσετε πίσω σε ένα ταίρι που στο τότε, δεν σας σεβάστηκε και μόνο σας ταλαιπώρησε επί μακρόν. Τουλάχιστον το σύμπαν είναι έτοιμο, να σας αποδώσει κάποιον νέο έρωτα που θα σας θεραπεύσει.

zodia-taro-45

Ταύρος: ASSYRANTA – Η Σουλτάνα του Εβένου
Πείτε την αλήθεια σας. Αν έχετε παράπονα η απορίες και θέλετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας, είναι ίσως και η πιο κατάλληλη εποχή για να το κάνετε. Να είστε βέβαιοι, ότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ανησυχείτε. Όλα εξελίσσονται ομαλά.

Δίδυμοι: GAMHAT- Ο Πασάς του Διαμαντιού
Είσαστε απόλυτα υπεύθυνοι για όλα αυτά τα κουτσομπολιά, που έχουν δημιουργηθεί στα περιβάλλοντα σας, και με αφορμή την σχέση σας. Αυτό σίγουρα είναι λάθος. Προσπαθήσετε να βρείτε την άκρη με τον άνθρωπο σας, χωρίς την παρέμβαση των τρίτων.

 

Καρκίνος: Ο Ήλιος
Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν εξελίξεις, που τόσο πολύ περιμένατε. Οικονομικά θα ανεβείτε και ίσως και κάποιοι να χρειαστεί να πάνε και ένα ταξίδι. Επανασυνδέσεις είναι στα προσεχώς και δυνατοί έρωτες για τους μοναχικούς.

Λέων: MOYNZOYR – Το Άλογο του Εβένου
Κάποια στιγμή, θα χρειαστεί να κάνετε ένα πιο σοβαρό διάλογο με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που από κοινού σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην Άνοιξη. Ξεκινήστε πρώτα από όλα, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Όλα τα άλλα θα γίνουν και με πολλή αγάπη.

Παρθένος: Το Κλειδί
Η οικογένεια σας έχει πολλά που θέλει να συζητήσει με εσάς. Ίσως αυτό το τελευταίο χρονικό έχετε χαθεί, εξαιτίας ενός νέου έρωτα. Όλα εσείς μπορείτε να τα ισορροπήσετε και να έχετε όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια