Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα η επιρροή του στις ερωτικές μας σχέσεις

imerisies-21214

Τι σημαίνει το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα για τις ερωτικές μας σχέσεις, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Γιατί το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα, μας βοηθά να εστιάσουμε σ’ αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Μέχρι να ξέρουμε γιατί, τίποτε άλλο δεν μας ενδιαφέρει.

Ο τρόπος που βλέπουμε τους εαυτούς μας και τη ζωή, πρόκειται να αναβαθμιστεί όταν ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα- με τον Άρη από την Παρθένο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω- στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ενώ δεν είχαμε σχεδόν καθόλου χρόνο να συνειδητοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τις αλλαγές που έχουμε περάσει μέχρι στιγμής, η τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν θα είναι διαφορετική, όσον αφορά την ερωτική και προσωπική μας ζωή.

zodia-taro-45

Με την πανσέληνο στους Ιχθύες, δύο πλανήτες που αλλάζουν ζώδιο, με τον Κρόνο σε ορθή πορεία κι ένα πλήθος πλανητικών παραμέτρων, μας προειδοποιεί και πάλι, να μην νιώθουμε εφησυχασμένοι, με την υπάρχουσα κατάσταση. Στην αστρολογία, τρίγωνο είναι η απόσταση 120 μοιρών, ανάμεσα σε δύο πλανήτες, που δημιουργούν, μια θετική και αμοιβαία ευεργετική ενέργεια για τα ζώδια.

Ενώ βιώνουμε δυο τρίγωνα ανάμεσα σε Άρη/Πλούτωνα φέτος – το πρώτο εμφανίστηκε τον Μάρτιο- δεν θα δούμε άλλο, μέχρι το Φεβρουάριο του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στις ζωές μας, στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τι σημαίνει το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα για τις ερωτικές μας σχέσεις, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της φιλοδοξίας. Αλλά στην Παρθένο, η ενέργειά του είναι διαφορετική. Δεν ασχολείται τόσο με τον ενθουσιασμό, όσο με τη σταθερότητα… όχι τόσο με τις σύντομες σχέσεις, όσο με τις βραχυπρόθεσμες, όπως είναι η δέσμευση. Σ’ αυτό το ζώδιο, δέχεται μια πιο σταθερή και γειωμένη ενέργεια! Οπότε ενώ θα εξακολουθούμε να αισθανόμαστε πάθος, θα οδηγηθούμε στη επίτευξη διαφορετικών πραγμάτων. Θα ασχοληθούμε μόνο με τους τομείς της ζωής μας, που είναι σημαντικοί για μας, σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ο Πλούτωνας είναι ο άρχοντας του κάτω κόσμου, ο ελεγκτής όλων όσων βρίσκονται στο υποσυνείδητό μας ή ακόμα και στα σκοτεινά μέρη της ψυχής μας…. και όσων προσπαθούμε να καταπιέσουμε ή να αγνοήσουμε. Ο Πλούτωνας αρέσκεται επίσης, να κρατάει μυστικά! Αλλά τώρα που είναι ανάδρομος -και θα είναι μέχρι τις 3 Οκτωβρίου- απολαμβάνει την έκθεσή τους, ακόμη περισσότερο!

taro-zodia-76

Στον Αιγόκερω αυτός ο πλανήτης, ανησυχεί για τα θεμέλια και την αίσθηση της σταθερότητας. Εξετάζει αν προσπαθούμε ή όχι να παραλείψουμε βήματα ή αν δουλεύουμε για τον εαυτό μας και το μέλλον μας….. ακόμη και αν είναι δύσκολο!

Αυτός ο πλανήτης έχει γυρίσει ανάδρομος, από τα τέλη του περασμένου Απριλίου. Οπότε ενώ είναι ανάγκη να φέρουμε στη θύμηση μας, τα γεγονότα του Μάρτη, όταν συνέβη αυτό το τρίγωνο την πρώτη φορά…..θα ήταν επίσης χρήσιμο, να επικεντρωθούμε και στον ανάδρομο Πλούτωνα.

Προσπαθήστε για μια στιγμή να θυμηθείτε τι συνέβαινε από τα τέλη Μαρτίου ως τα τέλη Απριλίου, της προηγούμενης χρονιάς. Τι θέματα αντιμετωπίσατε? Δεν αφορούσαν ιδιαιτέρως, θέματα σχετικά με μυστικά, αλήθειες και σχέσεις που είχατε εκείνο το διάστημα?

κρυσταλλομαντεία

Τι σημαίνει το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα για τις ερωτικές μας σχέσεις, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Ενώ κάθε αστρολογικό γεγονός μπορεί να είναι η αρχή ενός νέου κύκλου… κι επειδή αυτό το τρίγωνο συνέβη νωρίτερα μέσα στη χρονιά, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε γεγονότα με παρόμοια θέματα.

Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσουμε ή να επιβεβαιώσουμε γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη Άνοιξη.. Οπότε είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για τις σκέψεις και τα γεγονότα που σας περιβάλλουν.

Ο Άρης και ο Πλούτωνας μερικές φορές, φαίνεται πως δεν είναι οι πλανήτες που μας μεταφέρουν θετική ενέργεια. Ωστόσο, παρά την θερμή και κρύα φύση αυτών των πλανητών μαζί, δεν αφορά μόνο το να γίνει ο Άρης παθιασμένος για να ζήσει ειλικρινά και να εκθέσει μυστικά. Μάλλον, αφορά το να ψαχτούμε βαθιά μέσα μας, για να μάθουμε τι είναι σημαντικότερο για μας!

zwdia-66

Τι σημαίνει το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα για τις ερωτικές μας σχέσεις, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Ο Άρης είναι ένας παθιασμένος πλανήτης! Μπορεί να επικεντρωθεί και να καθοδηγηθεί. Αλλά εξαιτίας της ενέργειας από την Παρθένο, ο Άρης δεν σκέφτεται πού θα βρει την επόμενη συγκίνηση του! Αντιθέτως, αυτό που θέλει είναι κάτι, που να τον δεσμεύσει…. κάτι που να έχει αξία και θα μπορούσε ενδεχομένως, να διαρκέσει.

Σε αρμονία με τον Πλούτωνα σημαίνει, ότι ο Άρης θα μας οδηγήσει σε μια αποστολή αναζήτησης της ψυχής μας. Άραγε, νιώθουμε συνδεδεμένοι με τη ζωή που ζούμε? Ζούμε την αλήθεια μας ή την κρύβουμε από τους άλλους? Είμαστε στο σκοτάδι, επειδή φοβόμαστε να ζήσουμε στο φως?

Αυτή η διέλευση, έρχεται μετά την πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14 και την ορθή πορεία του Κρόνου, στις 18 του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται μόνο για το αν θέλουμε να ζήσουμε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αλλά επίσης, για το τι σημαίνουν για μας, οι σχέσεις μας- ερωτικές και προσωπικές.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ποιο άτομο ανακαλύπτουμε, όταν βουτάμε βαθιά μέσα στις ψυχές μας? Είναι μήπως ένα πραγματικό πρόσωπο? Ίσως ακόμη και ο σύντροφός μας που τον έχουμε παραγκωνίσει, γιατί είμασταν πολύ απασχολημένοι με τα επαγγελματικά μας? Ίσως να πρόκειται για έναν πρώην ή γι’ αυτό ακριβώς, το ερωτικό συναίσθημα που επιθυμούμε να έχουμε στη ζωή μας.

Αυτό είναι επίσης μέρος των αποκαλύψεων, που θα φέρει ο Άρης και ο Πλούτωνας, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να σκάψουμε βαθιά, να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και να κάνουμε κάτι, γι’ αυτό που ανακαλύψαμε.

Αρκετά συχνά, όταν ο Πλούτωνας συμμετέχει σε μια διέλευση, ακόμα κι αν μπορούμε να δούμε και να νιώσουμε την αλήθεια μας, δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε, τι πρέπει να κάνουμε με διαφορετικό τρόπο. Μπορούμε εύκολα να νιώσουμε εγκλωβισμένοι από τη συντριπτική δύναμη του Πλούτωνα, ακόμα κι αν είναι γνωστός, σαν ο πλανήτης που μας μεταμορφώνει, απλά και μόνο επειδή πρέπει να νιώθουμε παθιασμένοι με τις αλλαγές που κάνουμε.

tarw-taro-xartomanteia

Τι σημαίνει το τριγωνο Άρη-Πλούτωνα για τις ερωτικές μας σχέσεις, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Αυτό που ισχύει όμως πραγματικά, είναι ότι πρέπει να γνωρίζουμε, το γιατί. Είμαστε σε θέση να κάνουμε οτιδήποτε! οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή, ανατροπή σεναρίου ή ένα νέο κεφάλαιο. Αλλά για να βρούμε την καπατσοσύνη που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε, πρέπει να καταλάβουμε, το γιατί.

Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο, με το οποίο είμαστε τόσο βαθιά ριζωμένοι στο γιατί εμβαθύνουμε τόσο, γιατί χαιρετίζουμε μια μεταμόρφωση…που κανένας και τίποτα δεν θα μπορέσει να μας αποτρέψει. Και δεν έχει σημασία αν οι άλλοι το καταλαβαίνουν ή το αποδέχονται…. γιατί αυτό είναι κάτι που το κάνουμε για μας!

Έτσι, ενώ ο Άρης και ο Πλούτωνας μπορούν να φέρουν πολλά στο φως, θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε, το γιατί!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA