Τρεις ημέρες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ 14-15-20/07

selini-afosiwsi-allagi

Τρεις ημέρες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ .

Καθώς ο ήλιος στον Καρκίνο έρχεται σε σύγκρουση με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, εντείνονται οι αλλαγές στη ζωή μας.

Οι 14, 15 και 20 Ιουλίου είναι τρεις ημέρες, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Καθώς ο καλοκαιρινός ουρανός θερμαίνεται, το σύμπαν φέρνει πολλή ηλεκτρική ενέργεια και σπινθήρα στη ζωή μας. Και δεν μιλάω για το τυπικό ουράνιο δράμα!

Ο ήλιος στον Καρκίνο θα κάνει αντίθεση με Δία/ Κρόνο/Πλούτωνα – όλοι τους ανάδρομοι στον Αιγόκερω – φέρνοντας το «εγώ» μας, στο προσκήνιο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινομενικά ατελείωτα ζητήματα που κουβαλάει αυτό το βασικό πλανητικό ζώδιο…. ένα προς ένα.

zodia-taro-45

Στις 14 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο και ο Δίας στον Αιγόκερω, θα κάνουν αντίθεση. Επειδή ο Δίας είναι ένας πλανήτης από τη φύση του ωφέλιμος, αυτή η διέλευση έχει στόχο να φέρει ακραία αισιοδοξία και χαρά, τόσο προσωπική όσο και συλλογική – συναισθήματα που όλοι θα νιώσουμε αυτή τη στιγμή.

Η επεκτατική φύση του Δία θα μας κάνει να νιώθουμε, πως ο ουρανός είναι το όριό μας. Και, παρόλο που ο τυχερός πλανήτης είναι ανάδρομος, θα συνεχίσει να φέρνει την ευτυχία, αν είμαστε δεκτικοί στις κοσμικές απολαύσεις.

Η μόνη προειδοποίηση γι’ αυτήν την ουράνια ενέργεια, είναι ότι θα γίνουμε φοβερά φανατικοί. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τη φιλοσοφία του – Δίας στον Αιγόκερω- αλλά να παραμείνουμε πιστοί στις δικές μας πεποιθήσεις – ιδιαίτερα αυτές με τις οποίες μεγαλώσαμε -ήλιος στον Καρκίνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τρεις ημέρες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Η ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές ιδεολογίες και τις εγγενείς μας απόψεις, , μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, μπορούμε να βρούμε ηρεμία, αν δεσμευτούμε για τις αιτίες στις οποίες βρίσκουμε παρηγοριά και επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να αναπτυχθούν πνευματικά.

Την επόμενη μέρα, ο ήλιος στον Καρκίνο θα δημιουργήσει επίσης μια αντίθεση με τον Πλούτωνα, που είναι κι αυτός ανάδρομος στον Αιγόκερω . Σε αντίθεση με τον Δία, ο Πλούτωνας μπορεί να κεντρίσει λιγάκι την ουράνια δραστηριότητα.

Συνήθως, ο Πλούτωνας προκαλεί μάχες εξουσίας με τους άλλους. Ωστόσο, όταν έρχεται σε αντίθεση με τον λαμπερό ήλιο, μπορεί να αυξήσει τη συναισθηματική αστάθεια και να μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια με τα συναισθήματά μας. Δηλαδή, θα αντιμετωπίσουμε εκείνα τα σκοτεινά συναισθήματα… που προκαλούνται από παρελθόντα τραύματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-17/07 Γυναικεία σχόλια – Ερωτικός καυγάς

xartomanteia

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να αλλάξουμε τον εαυτό μας, στο άτομο που θέλουμε να είμαστε. Το να αφήσουμε το παρελθόν είναι δύσκολο… αλλά θα μας επιτρέψει να γίνουμε η πιο εξελιγμένη έκδοση του εαυτού μας.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα ξεκαθαρίσουμε όλα τα προβλήματα που βιώσαμε στα νεανικά μας χρόνια, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να κοιτάξουμε τους φόβους μας στα μάτια και να δούμε τις καταστάσεις ακριβώς όπως είναι. Αυτό θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να μεταμορφώσουμε το παρελθόν και το μέλλον μας. Με αποτέλεσμα….να νιώσουμε αναγεννημένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Τρεις ημερες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Λίγες μέρες αργότερα, στις 20 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, που πρόσφατα επανήλθε στον Αιγόκερω λόγω της ανάδρομης κίνησής του.

Αυτή η διέλευση θα συμβεί κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, πράγμα που σημαίνει ότι θα αγωνιστούμε να δούμε μέσα από την ουράνια ομίχλη της ημέρας.

Ο αυστηρός Κρόνος, που είναι λίγο πιο ευγενικός όταν είναι ανάδρομος και ο τρυφερός ήλιος στον Καρκίνο, αναγκάζουν το «εγώ» μας να δεχτεί τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου. Η κοινωνική αποστασιοποίηση, μας κάνει ν’ αναζητάμε περισσότερη επαφή και σύνδεση. Ωστόσο, δεν μπορούμε να έχουμε όλες τις αγκαλιές και την αγάπη που λαχταρούμε τώρα – κάτι που θα μας ωθήσει να δράσουμε.

Το να κρύβουμε την αγάπη μας από τους άλλους, είναι μια μορφή αυτοπροστασίας, αλλά κάποιες φορές, μας κάνει μοναχικούς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-17/07 Γυναικεία σχόλια – Ερωτικός καυγάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα παιδιαρίσματα, θα αποδειχθούν μια κοινή συναισθηματική απόκριση, στην αντίθεση Ήλιου/Κρόνου. Μπορεί επίσης να νιώθουμε σαν να μην λαμβάνουμε αρκετή προσοχή από τον φιλικό κι οικογενειακό μας κύκλο.

Το μάθημα που θα μάθουμε όλες αυτές τις μέρες, είναι ότι πρέπει να θέσουμε σαν προτεραιότητα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Είναι εντάξει να είμαστε λίγο εγωιστές, αρκεί να μην βλάπτουμε κανέναν. Θα μάθουμε επίσης ότι πρέπει να είμαστε πάντα ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να παραδεχτούμε πως όσα έχουμε κάνει δεν ήταν ιδιαίτερα σχολαστικά.

Αν δεν το παραδεχτούμε, τότε όλες αυτές οι Καρμικές διελεύσεις, θα έχουν βαθύτερη επίδραση στο μέλλον μας από ό, τι υποθέτουμε. Αν είμαστε αληθινοί, θα μπορέσουμε να βιώσουμε μια λαμπρή κι ευτυχισμένη αίσθηση ευεξίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος