Τσιγγάνικη τράπουλα 20-23/12, Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 20-23/12, Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 5 Καρό

Ο χρόνος σας είναι απλά πολύτιμος και μάλλον δεν πρέπει να το χάνετε με φλερτ και γνωριμίες, που ήδη από αρχής σας έχουν δείξει ότι δεν ταιριάζουν μαζί σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: 4 Σπαθί

Κάποια σημαντικά θέματα που έχουν απασχολήσει τον σύντροφο σας, θα έρθουν στην επιφάνεια έτσι ώστε να τα μάθετε επιτέλους και εσείς.

Δίδυμοι: 6 Καρό

Δεν έχετε δει ακόμη τα έργα και τις πράξεις από την μεριά του συντρόφου σας, και όλο αυτό το διάστημα ήδη σκέφτεστε ακόμη και τον χωρισμό.

Καρκίνος: 8 Μπαστούνι

Είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια της εποχής, που θα έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για να εμπλακούν σε μια ερωτική σχέση με προδιαγραφές!

Διαβαστε  2 τρόποι που θα αλλάξει η σχέση σας το 2019, βάσει του ζωδίου σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Λέων: 2 Σπαθί

Δώστε τόπο στην αγάπη και μην χάνεστε μόνο μέσα σε καταστάσεις παλιές. Σίγουρα υπάρχει πρόνοια του σύμπαντος για να βρεθείτε δίπλα σε έναν νέο σύντροφο.

Παρθένος: 4 Μπαστούνι

Κάποια ζητήματα μέσα στην εργασία σας, μπορεί να σας απασχολούν, αλλά ακόμη δεν είναι και το σωστό χρονικό σημείο για να τα αναφέρετε εκεί που πρέπει.

Τσιγγάνικη τράπουλα

Ζυγός: 7 Καρό

Οι ερωτικές σας εμπειρίες, πια σας έχουν κάνει πια να είστε ώριμοι και σοβαροί για να αντιμετωπίσετε τώρα αυτή την επικοινωνιακή κρίση, με τον σύντροφο σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σκορπιός: 8 Κούπα

Η έντονη σας προσωπικότητα, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου που κινείται στους χώρους του κοινωνικού σας γίγνεσθαι, και σύντομα θα έχετε και την κίνηση του!

Τοξότης: 5 Σπαθί

Κρατάτε ακόμη επαφές με το παρελθόν σας, και ίσως και να ελπίζετε μέσα σας ότι μέσα από την τεράστια υπομονή σας, κάτι μπορεί να αλλάξει και να είστε και πάλι μαζί.

Αιγόκερως: 5 Κούπα

Δεν μπορείτε ακόμη να είστε και τόσο σίγουροι για αυτά, που λέει και υπόσχεται το νέο σας ταίρι. Αυτό είναι και κάτι που θα σας το αποδείξει ο χρόνος.

zodia-88

Υδροχόος: 4 Κούπα

Έχετε γεμίσει την καθημερινότητα σας, με υποχρεώσεις και τρέξιμο και αυτό είναι κάτι που έχει βάλει στην άκρη – στο σκοτάδι τελείως τον άνθρωπο σας, που ήδη έχει παράπονα.

Ιχθείς: 10 Καρό

Δεν θα ζητήσετε πια, τίποτα άλλο από τον σύντροφο σας! Έχετε πει ότι χρειαζόταν και τώρα πρέπει να αναμένετε τις δικές του τις ανταπαντήσεις.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia