Τσιγγανικη Χαρτομαντεια – Το Φτασμένο μιας Αγάπης

taro-tsigganiki-katastrwsi

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Το Φτασμένο μιας Αγάπης

Η αυθεντική τσιγγάνικη τράπουλα, που ερμηνεύει τα μελλούμενα της Αγάπης. 65 διπλά φύλλα αποκαλύπτουν με χρονική ακρίβεια τις ερχόμενες κινήσεις, τις κρυφές σκέψεις, και το παρασκήνιο – τρίτα άτομα, που ενδιαφέρουν τον Ερωτώντα.

Προβλέψεις για 10-15 ημέρες:

Κριός: Από την στιγμή που θα λάβετε την πρώτη είδηση, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε αυτό είναι ευθεία επικοινωνία, είτε αυτό είναι μέσω γνωστών, μετρήστε μόνο λίγες ημέρες και θα σας φανερωθεί και ο ίδιος. Η τύχη είναι με το μέρος σας και στα οικονομικά που στο τώρα, θα σας δώσουν και την υλική ασφάλεια που τόσο καιρό επιδιώκετε.
Τυχερές ημερομηνίες: 17/06

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Έχετε στην διάθεση σας μέχρι να λήξει η ερχόμενη, εβδομάδα για να τροποποιήσετε τον λόγο σας και να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, ή και ακόμη το νέο πρόσωπου που σας γοητεύει. Έχετε το κάτι διαφορετικό πάνω σας, στην αύρα σας, στην προσέγγιση σας αυτήν την εποχή, άρα μη κάθεστε, δράστε.
Τυχερές ημερομηνίες: 19/06

Δίδυμοι: Η υπομονή σας θα δικαιωθεί. Αυτός που θέλετε και που ξέρετε ότι ακόμη και μακριά σας, που είναι, σας σκέφτεται, θα έρθει μέχρι να λήξει ο τρέχον μήνας. Θα βρεθούν οι τρόποι, όχι από την δική σας μεριά, για να ξεκινήσουν και πάλι τα συναισθήματα και οι εξελίξεις. Αυτό από την αντίθετη του όψη, για όσους φεύγουν από σχέσεις, σε βάθος λίγου χρόνου θα τους λυτρώσουν από την αγωνία.
Τυχερές ημερομηνίες: 22/06

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Δεν υπάρχει χρόνος για μετάνοιες. Ότι θέλατε τα πείτε και να κάνετε το έχετε ήδη κάνει. Δεν έχετε και σκοπό να ξανασχοληθείτε με άτομα που σας πληγώνουν και σας αποπροσανατολίζουν. Οι επόμενες 2-3 εβδομάδες, σας βρίσκουν σε μια πολύ καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Οι ελεύθεροι που δεν επιθυμούν, τίποτα καινούργιο μέσα στην καρδιά τους, θα περάσουν ίσως και το πιο ήσυχο Καλοκαίρι των τελευταίων ετών.
Τυχερές ημερομηνίες: 23/06

Λέων: Η ανανέωση στα συναισθηματικά σας δεν θα έρθει από μόνη της. Εδώ και καιρό παραπονιέστε στον σύντροφο σας. Και αυτός πιθανόν το ίδιο. Ο ενθουσιασμός έχει ολοφάνερα υποχωρήσει και όλα δείχνουν την έξοδο. Αν θέλετε να περισώσετε κάτι, κάντε το τώρα που ακόμη υπάρχει η επικοινωνιακή επαφή. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, που αισθάνονται πλήξη και μοναξιά, θα ήταν λάθος να γυρίσουν σε κάτι από το παρελθόν.
Τυχερές ημερομηνίες: 30/06

 

Παρθένος: Δεν έχετε καμία διάθεση να συνεχίσετε να συγκρούεστε με αυτόν που έχετε συνειδητά επιλέξει, σαν σύντροφο σας. Αυτό θα πρέπει να παύσει για να μην επέλθει ο εύκολος χωρισμός. Δώστε χρόνο και στις δύο πλευρές για να βρει έκαστη την ισορροπία της. Αυτοί που έχουν και μια άλλη αγάπη στην ζωή τους, θα χρειαστεί να κάνουν τα ξεκαθαρίσματα τους άμεσα, καθώς ήδη είναι ορατό, ότι τα πάντα σείονται υπερβολικά….και πιθανόν να γκρεμιστούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 19/06

Ζυγός: Χαρωπή και ανάλαφρη η διάθεση σας και θα συνεχιστεί επί μακρόν έτσι. Αυτό που σας ζόριζε στον συναισθηματικό σας κομμάτι, τείνει να λυθεί με κοινές πρωτοβουλίες και να σας δώσει και πάλι την ασφάλεια συναισθημάτων που ζητάτε. Όσοι έχουν χωρίσει και δεν έχουν ακόμη δεχτεί την απομάκρυνση, αν κάνουν ένα μόνο βήμα προς την κατεύθυνση της επικοινωνίας, και που σίγουρα θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες.
Τυχερές ημερομηνίες: 20/06

chartomantia-098

 

Σκορπιός: Έχετε πολλά να δείτε και άλλα τόσα να ακούσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο άνθρωπος που σας αναστατώνει το πνεύμα και την καρδιά, θα έρθει και θα σταθεί μπροστά σας και θα θελήσει να ακούσει τις προτάσεις σας. Ετοιμαστείτε για μοιραίες εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Οι Σκορπιοί, που ψάχνουν στο παρελθόν, θα έχουν την ευχόμενη επιτυχία.
Τυχερές ημερομηνίες: 29/06

 

Τοξότης: Αντιλαμβάνεστε τα πάντα στην παραμικρή λεπτομέρεια τους. Ουδείς μπορεί να σας κοροϊδέψει, και πόσο μάλλον ο σύντροφος σας. Αν έχει πιάσει το ένστικτο σας κάτι διαφορετικό, ίσως και άμεσα να πρέπει να το ψάξετε, πριν να βρεθείτε με τον ρόλο του τρίτου προσώπου. Αυτοί που έχουν νέα αγάπη, θα πρέπει να περιμένουν ακόμη μέχρι να δουν και τις μικρές λεπτομέρειες, που στο τώρα καλά κρύβονται.
Τυχερές ημερομηνίες: 28/06

Αιγόκερως: Παλιές ιστορίες θα ανακινηθούν και θα βρεθούν στους δρόμους σας. Έχετε αφήσει πολλές καταστάσεις σε ημιτελή φάση. Αυτό μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα αρχίσει να εμφανίζεται μια κίνηση, μια επικοινωνία, μια ‘τυχαία’ συνάντηση. Ακόμη και σε αυτό μεσολαβούν χιλιόμετρα και τρίτα πρόσωπα. Ότι έχετε ζητήσει θα συμβεί, θα σας προταθεί και θα ολοκληρωθεί.
Τυχερές ημερομηνίες: 21/06

Υδροχόος: Πατάτε πάνω σε σταυροδρόμια καρδιάς. Είσαστε με σκέψεις για κάτι από το παρελθόν σας, αλλά και σε αγωνία για μια νέα γνωριμία. Αυτό όμως δεν μπορεί να τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει και η ψυχική δυναμική. Αφιερώστε χρόνο στην νέα προσωπικότητα, ζυγίστε τα λάθη του παρελθόντος και μέχρι να αλλάξει ο μήνας, κάντε τις σκέψεις σας προτάσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 24/06

δωρεάν-προβλέψεις

 

Ιχθείς: Ξεκινήστε να σκέφτεστε το μέλλον σας. Σας έρχονται συναισθηματικά και υλικά δώρα. Οι εξελίξεις θα σας αφήσουν το στόμα ανοιχτό. Άτομο που είχε εξαφανιστεί εδώ και ένα μεγάλο διάστημα από την ζωή σας, και δεν έχει δώσει ίχνος επικοινωνίας, θα κάνει την μεγάλη έκπληξη, και με διαφορετικά πια δεδομένα….. θα σας ζητήσει κάτι συναισθηματικό. Οι μέρες είναι καλές και για τα οικονομικά σας, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Τυχερές ημερομηνίες: 18/06