Φως σε αλήθειες που είναι θαμμένες βαθιά 24-30/05

dieleyseis-opseis-aprilioy

Φως σε αλήθειες που είναι θαμμένες βαθιά 24-30/05 .

Φως σε αλήθειες : Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Τοξότη, πρόκειται να αναδυθεί την Τετάρτη 26 Μαΐου.

Και δεν είναι απλά μια λαμπερή Έκλειψη Σελήνης, τη συνοδεύει κάτι ιδιαίτερο επιπλέον…

Ανοίγει την εποχή των εκλείψεων της Άνοιξης, στην οποία περιλαμβάνεται η Ηλιακή και Νέα Σελήνη στις 10 Ιουνίου στους Διδύμους!

zodia-taro-45

Αυτά τα σεληνιακά γεγονότα, απηχούν τις εκλείψεις Μαΐου – Ιουνίου του 2020 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Εγείρουν και πάλι όσα αφορούν τις διεθνείς συνεργασίες, την αλήθεια και εγκυρότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τις επεκτάσεις στις συμπράξεις!

Υπό κανονικές συνθήκες, μια Πανσέληνος στον Τοξότη θα κέντριζε τους πάντες για αυθόρμητες αποδράσεις ή και αλλαγές έδρας. Αλλά ενόσω ισχύουν ακόμη κάποιοι περιορισμοί στις μετακινήσεις, ο καθένας θα αναζητήσει άλλους τρόπους σύνδεσής του με τους «απομακρυσμένους» φίλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Φως σε αλήθειες που είναι θαμμένες βαθιά 24-30/05 .

Είναι γνωστό ότι οι Εκλείψεις Σελήνης αποκαλύπτουν όσα βρίσκονται στις σκιές. Έτσι και αυτή, αναμένεται να ρίξει φως σε αλήθειες που είναι θαμμένες βαθιά. Η περσινή Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη – η πρώτη του τωρινού ζεύγους, έσκισε το «κάλυμμα» σε φυλετικές διακρίσεις που λάμβαναν χώρα χωρίς καμία παρέμβαση… Για αιώνες!

Όπως ταιριάζει στο ασίγαστο πνεύμα του Τοξότη, η διεθνής αντίδραση πυροδοτήθηκε κοντά στην πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη σε αυτό το ζώδιο τον περασμένο Ιούνιο.

Η «αποστολή» αυτών των εκλείψεων, είναι να αποκαλύψουν τις όποιες διαφορές προκειμένου να μπουν σε διάλογο. Μπορεί η διεθνής σκηνή να βελτιώσει τα πράγματα στο εξής; Είναι συγκρατημένη η αισιοδοξία… Ο δρόμος για τη φυλετική ισότητα είναι ακόμα δύσβατος, παγκοσμίως. Μέχρι τη λήξη αυτής της σειράς εκλείψεων – στις 4 Δεκεμβρίου 2021, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλές ακόμη ιστορικές περιπτώσεις!

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

 

chartomantia-098

Η «υπερδοσολογία» από κάτι καλό, δεν θεωρείται θετική. Αλλά όλοι θα είστε επιρρεπείς στην υπερβολή την Πέμπτη 27 Μαΐου: Ο νεφελώδης Ποσειδώνας θα σχηματίσει ένα τετράγωνο πρόκλησης των ορίων, με την παρακμιακή Αφροδίτη. Αυτοί οι δύο δεξιοτέχνες των αποδράσεων, γνωρίζουν πολύ καλά την ξέγνοιαστη ζωή… Αλλά κανένας τους δεν φημίζεται ότι γνωρίζει από περιορισμούς!

Προτιμήστε την πραγματιστική οδό αυτή την Πέμπτη. Και αν χάνετε την επαφή με την κοινή λογική, αναβάλετε κάθε μεγάλη αγορά και δεσμευτική υπόσχεση… Τουλάχιστον μέχρι να έχετε αρκετά στοιχεία, που να δικαιολογούν την όποια επιλογή σας!

κρυσταλλομαντεία

Φως σε αλήθειες που είναι θαμμένες βαθιά 24-30/05 .

Με την Αφροδίτη στους ευμετάβλητους Διδύμους και τον Ποσειδώνα στους ασυντόνιστους Ιχθύες, είναι πιθανό να αλλάξετε πολλές φορές γνώμη πριν καταλήξετε στην ιδανική. Και ακόμη και τότε, μπορεί να νιώσετε κάποιες τύψεις για τις αγορές σας!

Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στους Διδύμους προάγει την έρευνα. Και αυτή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ό,τι άλλο διατίθεται, όπως μια καλύτερη επιλογή από αυτή που κάνατε αρχικά. Ο πνευματικός Ποσειδώνας υποστηρίζει τη διαίσθηση. Αν νιώσετε προβληματισμένοι, αναζητήστε ένα ήσυχο μέρος για λίγο διαλογισμό την Πέμπτη. Δοκιμάστε να γράψετε, αφήστε όσα νιώθετε να περάσουν στις σελίδες σας!

Αν δεν έχετε καταλήξει μέχρι το Σάββατο 29 Μαΐου, προτιμήστε την αναβολή μέχρι τις 22 Ιουνίου. Αιτία; Για δεύτερη φορά μέσα στο 2021, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Και αυτή η αναδρομή του είναι «διπλής ισχύος»: Γίνεται μέσα στους ήδη αναποφάσιστους Διδύμους, ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής – μαζί με την Παρθένο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φως σε αληθειες που είναι θαμμένες βαθιά 24-30/05 .

Καλή τύχη στη τύχη κάθε είδους δεσμευτικής απόφασης, στη διάρκεια αυτών των τριών ιδιαίτερων εβδομάδων… Εκεί που νομίζετε ότι έχετε καταλήξει σε κάτι, θα ανακύπτουν στην πορεία σας επιπλέον πληροφορίες.

Οι απόψεις ρέουν ανεξέλεγκτα όταν ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους. Και όταν είναι ανάδρομος, μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένα ατέλειωτο – και αγχωτικό – αδιέξοδο. Περισσότερο από ποτέ, τώρα πρέπει να ελέγχετε την πηγή κάθε είδησης που σας προσεγγίζει!

Από την άλλη πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει ευτυχείς επανασυνδέσεις. Και μέσα από τους Διδύμους των αγαστών σχέσεων, ίσως ξαναβρεθείτε επιτέλους με φίλους που έχετε να δείτε από την έναρξη των υγειονομικών περιορισμών.

Διαβαστε επισης : Καλοκαίρι 2021 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

 

xartomanteia

Απλοποιήστε τα σχέδιά σας και θα βρείτε την κατάλληλη αφορμή για μια μικρή απόδραση. Ελέγξτε την ρεζέρβα και τον γρύλο σας για να είστε ασφαλείς, φροντίστε τις λεπτομέρειες των κρατήσεων που θα κάνετε και τις διαδρομές σας!

Ο αγγελιαφόρος πλανήτης φωταγωγεί και τις επιστροφές σε ενασχολήσεις, οι Δίδυμοι ευνοούν την τεχνολογία και τις επιθεωρήσεις. Τώρα μπορείτε να επανέλθετε και να αναβιώσετε ένα εγχείρημά σας που εμπεριέχει γραφή ή γνωστοποίηση.

Αν σας αρέσουν τα μαστορέματα και οι χειροτεχνίες, ίσως να ασχοληθείτε ξανά με κάτι που αγαπάτε. Αξιοποιήστε από τον κύκλο τριών εβδομάδων ως ένα εντατικό καταφύγιο: Μέχρι τις 22 Ιουνίου μπορεί να έχετε το προσχέδιο ενός γραπτού σας για να προωθήσετε, είτε δημιουργήματα που θα πουλήσετε σε θερινά παζάρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot