Χαρτομαντεία, Ερωτικό Ταρωσκόπιο – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ‘19

tarw-taro

Χαρτομαντεία, Ερωτικό Ταρωσκόπιο – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ‘19

Η νέα χρονιά, θα είναι γεμάτη από αισθηματικά δώρα για την πλειοψηφία των ζωδίων.
Χαρτομαντεία, Ερωτικό Ταρωσκόπιο. Πιο αναλυτικά:

Κριός : Ο Αρχιερέας

Έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και σε αυτόν, σίγουρα και πουθενά δεν βλέπετε να υπάρχουν ή να επαναλαμβάνονται οι προβληματικές καταστάσεις από το παρελθόν σας.
Τυχερή ημερομηνία : 12/01

zodia-taro-45

Ταύρος : Το Άρμα

Τύχη μεγάλη στην αγάπη θα έχει το αγαπητό ζώδιο σας, και μάλλον οι μόνοι ή αυτοί που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έρθουν νωρίς τον Ιανουάριο πρόσωπο με πρόσωπο με το νέο και μοιραίο τους έτερο.
Τυχερή ημερομηνία : 14/01

Δίδυμοι : Οι Εραστές

Δεν θα ξεχάσετε τα δύσκολα του 2018, και αυτό σίγουρα σας σώσει από καταστάσεις που δεν θέλετε να ξανα-ζήσετε. Σίγουρα οι ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας, θα σας βγάλουν και τον καλύτερο εαυτό τους.
Τυχερή ημερομηνία : 18/01

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος : Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχουν έτοιμες λύσεις για εσάς, πλέον και από τον άνθρωπο σας. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι εσείς οι δύο θα απελευθερωθείτε από τα παλιά σας δεσμά, και να συνεχίσετε χωρίς αναβολές μαζί και επίσημα.
Τυχερή ημερομηνία : 10/01

Λέων : Ο Ήλιος

Ανήκετε στα άκρως τυχερά ζώδια, που θα βρουν μια νέα ερωτική αγκαλιά που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα παλιά. Ακόμη και αυτοί που περιμένουν το παρελθόν να επιστρέψει, θα αποζημιωθούν.
Τυχερή ημερομηνία : 08/01

Παρθένος : Το Αστέρι

Οι σκέψεις σας δεν είναι και πάλι να μπλέξετε με αμφίβολες ερωτικές καταστάσεις. Επειδή θα περάσουν διάφορες προσωπικότητες από μπροστά σας, προσοχή μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Τυχερή ημερομηνία : 03/01

zwdia-taro-astra

Ζυγός : Η Σελήνη

Δεν έχετε χρόνο για να σπαταλήσετε σε αδιέξοδες καταστάσεις που δείχνουν ότι μόνο παίζουν μαζί σας. Ακόμη και αν αυτό συνεχιστεί και μέσα στο νέο έτος, εσείς απλά θα αποχωρήσετε.
Τυχερή ημερομηνία : 30/01

Χαρτομαντεία, Ερωτικό Ταρωσκόπιο

Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας

Είναι πάρα πολλά τα θέματα, που πρέπει αυτόν τον μήνα του Ιανουαρίου να λύσετε, για να μπορέσετε να χαράξετε μια νέα πορεία με τον άνθρωπο σας, και εσείς οι δύο να μην βρείτε μπροστά σας άλλα εμπόδια.
Τυχερή ημερομηνία : 07/01

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης : Ο Γητευτής

Ένας νέος έρωτας είναι προγραμματισμένος, να έρθει στον δρόμο σας, και αυτό θα σας κάνει να φύγετε από αρρωστημένες καταστάσεις που μόνο σας θλίβουν και σε φέρνουν σε αδιέξοδο.
Τυχερή ημερομηνία : 02/01

Αιγόκερως : Η Αρχιέρεια

Εσείς θα έχετε πρώτα υλικά δώρα από το νέο έτος, και σε δεύτερο βαθμό, τα αισθηματικά! Είστε το ζώδιο με τις περισσότερες επανασυνδέσεις, που θα γίνουν μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις.
Τυχερή ημερομηνία : 22/01

Υδροχόος : Ο Κόσμος

Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι πολλά και σημαντικά, αυτήν την καινούργια χρονιά. Ακόμη και να αλλάξετε εργασία, να βρείτε νέο ταίρι ή και ακόμη να μετοικήσετε κάπου μακριά από όλους!
Τυχερή ημερομηνία : 15/01

Ιχθείς : Ο Τροχός της Τύχης

Χρονιά ορόσημο για το ζώδιο σας, που θα δείτε μεγάλες και μόνιμες αλλαγές στην καθημερινότητα σας, και ειδικά την ερωτική, που τώρα θα έχει και τις βάσεις για να σας δώσει γάμο – οικογένεια.
Τυχερή ημερομηνία : 19/01

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia