ωροσκοπιο εβδομαδας 30/11-06/12 2015

zwdia-seksoualikotita

 

ωροσκοπιο εβδομαδας  30/11-06/12 2015

Την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου, το τεταρτο της Σελήνης στο αποδοτικό στην σκέψη ζώδιο της Παρθένου μας βοηθάει να ισορροπήσουμε τους στόχους που έχουμε για το τέλος αυτής της χρονιάς απέναντι στην πραγματικότητα του Συμπαντικού χωρόχρονου.

Άλλωστε κάθε ημέρα έχει μονάχα 24 ώρες. Το να βάλετε πάρα πολλούς ανώτατους στόχους στο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου μπορεί να αποφέρει υπερβολικό άγχος σε μία κατά τα άλλα ιδιαίτερα εορταστική περίοδο.

Επομένως καλύτερα να βρείτε ποιες είναι αυτές οι υποχρεώσεις που υπάρχει ανάγκη να υλοποιηθούν τον μήνα αυτό, και ποιες είναι εκείνες που είναι καλύτερα να περιμένουν να ξεκινήσει το νέο έτος.

zodia-taro-45

Το σεληνιακό λοιπόν αυτό τεταρτο, μας βοηθάει ακριβώς σε αυτή την διάκριση που πρέπει να πράξουμε. Ξεκινήστε με το να κοιτάξετε τα παλαιότερα μηνιαία σας προγράμματα και δείτε τον καταμερισμό του χρόνου σας , ανάμεσα στην εργασία και την διασκέδαση και φροντίστε τον μήνα αυτό να τα διαχωρίσετε ισομερώς και αποδίδοντας ίση αξία και στους δυο αυτούς τομείς της ζωής σας.

zwdia-3-zodia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η ζωτική ενέργεια της Παρθένου προσθέτει ακόμα μία κοινωνικής φύσεως δήλωση από την μεριά μας για την έναρξη μιας περισσότερο υγιεινής διατροφής κατά την διάρκεια των εορτών.

Μπορεί παραδοσιακά, η ζάχαρη , το βούτυρο και το λευκό αλεύρι να αποτελούν τα βασικά συστατικά της εορταστικής μας κουζίνας όμως φέτος προσθέστε μερικά πιάτα αποτελούμενα από περισσότερη πρασινάδα και πιο θρεπτικά σε βιταμίνες συστατικά στο εορταστικό σας μενού.

zvdia-zwdia-tarw
Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδια την Παρασκευή και εισέρχεται στο ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει ως τις 30 του Δεκέμβρη 2015. Η αντίστροφη μέτρηση ως την έναρξη του έτους 2016 έρχεται συνεπώς με μία επιπρόσθετη κουταλιά σεξαπίλ.

Όμως στην πολύ προσωπική σας ζωή παρακαλώ όλο αυτό το σκηνικό!. Η Αφροδίτη στον απατηλό Σκορπιό κρατάει όλη την διασκέδαση κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν χρειάζεται επομένως ούτε να αλλάξετε την κατάσταση σας στο προφίλ στα διαδικτυακά μέσα επικοινωνίας, ούτε να πείτε σε κανέναν τις τελευταίες περιπέτειες σας. Αφήστε , να είναι απλά το μικρό σας μυστικό!.

Διαβαστε επισης :

ζωδια εβδομαδας οικονομικα 29/11-06/12

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 30/11-06/12

zwdia-agnh

Οι αδέσμευτοι πολύ πιθανόν να δούμε ότι την εποχή αυτή μας έλκουν περισσότερο οι μυστήριοι τύποι ή ο τύπος του κακού αγοριού ή κοριτσιού αντίστοιχα , ερωτικά.

Διασκεδάστε ακόμα και με αυτά τα παιχνίδια του στυλ κυνηγιού ανάμεσα στην γάτα και το ποντίκι , αν και πρέπει να σας προειδοποιήσω πως αν κάποιος γίνει αρκετά κουραστικός και δύσκολος στο να πιαστεί στην φάκα μας, αυτομάτως θα χάσουμε και το ερωτικό μας ενδιαφέρον για αυτόν ή αυτήν -και αυτό θα ισχύει ως τις 30 Δεκεμβρίου.

Συμπερασματικά λοιπόν μην γίνετε πολύ μυστήριοι , ή άπιαστοι , και εσείς διότι θα έχετε την ίδια μοίρα. Το να αφήσετε αρκετά στην φαντασία ; Σίγουρα , Το να ξεκινήσετε τις ζήλιες; Με τίποτα. Να στολίσετε το σπίτι με πολύχρωμα παιχνίδια και δέντρα με φως ; Σίγουρα. Όσο αφορά όμως το ντύσιμο προτιμήστε τα παραδοσιακά χειμωνιάτικα χρώματα, τα σκούρα. Μιας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό λατρεύει το μαύρο χρώμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Διαβαστε επισης :

ζωδια εβδομαδας οικονομικα 29/11-06/12

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 30/11-06/12

Τέλος το Σαββατοκύριακο αυτό να έχετε σε λειτουργία την προσοχή σας. Ο πολεμιστής Άρης σχηματίζει ένα μαχητικηοψη με τον αυταρχικό Πλούτωνα, και οι εντάσεις θα πάρουν φωτιά.

Αν δεν είστε προσεκτικοί, μία διαμάχη μεταξύ δύο εγώ, μπορεί να μετατραπεί σε μία επική μάχη. Αυτές οι δύο αρκετά έντονα μαχητικές ενέργειες που απορρέουν από τους δυο αυτούς πλανήτες μπορούν να μας οδηγήσουν στο να επιτεθούμε απερίσκεπτα και με μεγαλύτερη δύναμη από ποτέ .

zwdia-zodia-tarw

 

Να έχετε επίσης το νου σας για λύκους ντυμένους ως πρόβατα!.Κάποιο άτομο που φέρετε ιδιαίτερα προστατευτικά προς εσάς μπορεί να έχει αρπακτικές προθέσεις ή κάποια κρυφή ατζέντα την οποία προσπαθεί να προωθήσει επάνω σας. Ακόμη και οι δυο αυτοί δυνατοί πλανήτες ανατροφοδοτούν την αρχή του πάθους και της ευχαρίστησης.

Ερωτικές έλξεις που σιγοβράζουν μπορεί ξαφνικά να εκραγούν, αλλά και να μας μπλέξουν σε διάφορες όχι και τόσο ευχάριστες καταστάσεις επίσης. Επομένως πριν απογυμνωθείτε εντελώς ερωτικά φροντίστε να κρατιέστε από κάτι στιβαρό.

zodia-astra-tarot