Ωροσκόπιο Πανσέληνος 22/12 β

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Ωροσκόπιο Πανσέληνος

Παρθένος

Αυτή η Πανσέληνος, στρέφει το προσκήνιο στις φιλίες σας και τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον. Το χάος στην κοινωνική σας ζωή, μπορεί να σας δημιουργήσει έξαψη σήμερα με αποκαλύψεις που σας ωθούν ν’ ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε το δημιουργικό σας κέντρο, να ενωθείτε με τη δική σας χαρά και ευτυχία και ν’ ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Τα Χριστούγεννα αφορούν πάντα τις σχέσεις, τους φίλους και την οικογένεια, για σας – όλοι συγκεντρωμένοι μαζί για να μοιραστούν την αγάπη. Αισθάνεστε εξαιρετικά κοινωνικοί φέτος και οι συγκεντρώσεις θα αποδειχθούν εξαιρετικά ικανοποιητικές συναισθηματικά. Με τα συναισθήματα σε υπερβολική ταχύτητα, οι άνθρωποι μπορεί να ενεργούν λίγο τρελά σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα που δεν μπορείτε να χειριστείτε δεδομένης της χαρακτηριστικής υπομονής και τρόπου μεταχείρισής σας. Είτε σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την οικογένεια, να είστε με φίλους ή να περάσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας, θα αισθανθείτε ένα μεθυστικό μίγμα φιλίας, ειδυλλίου και εγγύτητας, αυτά τα Χριστούγεννα. Αφήστε τους άλλους να σας μαγέψουν με το μαγικό τους ξόρκι! Καλά Χριστούγεννα, αγαπητοί Παρθένοι… και πόσο όμορφα Χριστούγεννα θα είναι!!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Πανσέληνος

Ζυγός

Αυτή η Πανσέληνος, στρέφει το προβάδισμα στην καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα . Μπορεί να αισθάνεστε ξαφνικά απίστευτα συναισθηματικά για το πού κατευθύνεστε και για τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων. Αν βρείτε το δημόσιο προβολέα πολύ φωτεινό ή αν οι επαγγελματικές σας ανησυχίες σας εκνευρίζουν, μπορείτε να γυρίσετε στο σπίτι και την οικογένειά σας, για μια σταθερή αγκαλιά.

Αυτά τα Χριστούγεννα σας φέρνουν σε μια θέση τιμής – είτε πρόκειται να είστε στην κορυφή του τραπεζιού, υπεύθυνοι για τις προετοιμασίες, είτε σε κάποια άλλη σεβαστή θέση. Μια πανσέληνος στον οίκο της σταδιοδρομίας σας, ακριβώς την ημέρα των Χριστουγέννων, υποδηλώνει ότι κάτι σημαντικό για τους στόχους σας και τη γενική κατεύθυνση σας, έρχεται να αποφέρει καρπούς, αυτά τα Χριστούγεννα. Θα επισημοποιήσετε κάτι ? Μεσουρανεί κάποιο εργασιακό θέμα που σας ανατέθηκε ? Ή είναι κάποιος σε υψηλό πόστο που σας δείχνει ιδιαίτερη προσοχή ? Ένα γονέα μπορεί να τον αγαπάτε ιδιαίτερα και μπορεί να εργάζεστε σκληρά, για να τον κάνετε περήφανο. Ο κόσμος μπορεί να είναι φτιαγμένος με περισσότερη συγκίνηση από όση αντέχετε για να νιώθετε άνετα, αλλά τα μικρά πράγματα, μπορούν να πυροδοτήσουν τη φαντασία σας σ’ αυτή τη μαγική σφαίρα, δείχνοντάς σας την πορεία προς την πρόοδο. Αν οι υποχρεώσεις σας, σας κρατήσουν μακριά από το σπίτι, σίγουρα αυτό θα προκαλέσει εντυπώσεις. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, αγαπητοί Ζυγοί!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 22/12 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Πανσέληνος

Σκορπιός

Αυτή η Πανσέληνος δίνει προβάδισμα στο όραμά σας για το μέλλον. Υπάρχει κάποια επέκταση μ’ αυτή την πανσέληνο, που φέρνει τη δίψα για ταξίδια στο εξωτερικό, την ανάγκη ειδικών γνώσεων ή την ανάγκη να κάνετε κήρυγμα σε ένα ευρύτερο κοινό … Νέα μπορεί να προκαλέσουν νευρική ένταση και η προσωπική σας στάση σε κάτι, μπορεί να προσελκύσει πάρα πολλή προσοχή . Σε περίπτωση αμφιβολίας, στραφείτε στους λόγους και τα γεγονότα.

Αυτό τα Χριστούγεννα δεν μοιάζουν με κανένα από τα προηγούμενα αγαπητοί Σκορπιοί! Ξεχειλίζουν από αγάπη, ρομαντισμό και απόλυτη ευτυχία! Το επίκεντρο είναι οι ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον, ειδικά όταν αυτά εμπνέονται από τη νέα σας αγάπη -που δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά-, ένα προσωπικό έργο ή τη γέννηση ενός παιδιού. Αν τυχαίνει να ταξιδεύετε, τότε αυτή θα είναι πραγματικά μια γιορτή που θα θυμάστε. Βλέπετε τον κόσμο μέσα από ροζ χρωματιστά γυαλιά, αυτά τα μαγευτικά Χριστούγεννα. Και γιατί όχι? Είναι τελικά τα Χριστούγεννα, η εποχή που μπορείτε να πιστέψετε στη μαγεία! Αισθάνεστε αρκετά αγαπητοί και ξέγνοιαστοι φέτος, σε θέση να απολαύσετε κάθε είδους πτήσεις φαντασίας. Είστε υπεύθυνοι για την ψυχαγωγία ? Το κρασί? Τέλεια! Να έχετε πολύ χαρούμενα Χριστούγεννα!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Πανσέληνος

Τοξότης

Αυτή η Πανσέληνος τονίζει το πιο ιδιωτικό και έντονο μέρος του χάρτη σας, κάνοντάς σας να νιώθετε έντονα συναισθηματικά και αφυπνίζοντας βαθιές σας ανασφάλειες. Μια σχέση ή ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να προκαλέσει συναγερμό μέσα σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός να δεσμευτείτε βαθύτερα σε ένα έργο ή σ’ ένα άτομο. Για να αποφύγετε να νιώσετε παγιδευμένοι, γιατί να μην εστιάσετε στα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, να μυρίσετε και να προσδιορίσετε?

Είστε συνήθως party animal, αλλά τις φετινές γιορτές, θα τις περάσετε στο σπίτι με την οικογένεια αγαπητοί Τοξότες. Μόλις βάλατε υποθήκη για σπίτι? Ή ίσως μόλις μπήκατε στο καινούργιο σας σπίτι με τον αγαπημένο σας ? Ό, τι κι αν είναι, αυτά τα Χριστούγεννα φέρνουν ευλογίες… ιδιωτικού και προσωπικού χαρακτήρα. Μπορεί να είναι τα οικονομικά έξοδα για το σπίτι των ονείρων σας, μπορεί να είναι η γέννηση ενός μωρού ή μια συνάντηση με κάποιον που ξυπνά βαθιά συναισθήματα μέσα σας. Δεν είστε από τα ιδιαίτερα συναισθηματικά ζώδια συνήθως, αλλά αυτά τα Χριστούγεννα είναι υπερφορτωμένα, οπότε καλύτερα να τα περάσετε με τους αγαπημένους σας. Ήρθε η ώρα ν’ αφήσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε…σαν νεογέννητο μωρό. Και ποιο είναι το καλύτερο διάστημα για να γίνει αυτό, απ’ ό, τι τα μαγευτικά Χριστούγεννα? Χαρούμενα Χριστούγεννα!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 22/12 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Πανσέληνος

Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος, ρίχνει τους προβολείς στον σύντροφό σας, που θα συμπεριφέρεται σαν μικρό παράλογο παιδί, ενώ εσείς είστε ώριμοι και σοβαροί. Αν το άλλο σας μισό αναστατώσει το σπίτι σας, τότε θυμηθείτε να το μεταχειριστείτε ευγενικά – είστε τελικά ώριμος … και αφήστε τη θύελλα να περάσει.

Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν, μ’ εκείνους τους θαυμάσιους ανθρώπους, που σας δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς και συντροφικότητας. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη μέρα, που περιβάλλεται από τους ανθρώπους που σημαίνουν τα πάντα για σας. Αν έχετε μια οικογενειακή συγκέντρωση, ετοιμαστείτε να δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όλη την προσοχή που μπορείτε να συγκεντρώσετε! Ο κόσμος σας είναι κυριολεκτικά πασπαλισμένος με μαγεία, εξαιτίας ενός θαυμάσιου ατόμου – ή μερικών – που εμπλουτίζουν τη ζωή σας. Ως Αιγόκεροι πιθανότατα είστε εργατικοί, αλλά μπορείτε να ξεχάσετε τη δουλειά σήμερα, καθώς οι άλλοι σας βγάζουν από το κέλυφος σας. Εναλλακτικά, μια σύντομη απόδραση με τον σύντροφό σας, είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθεί πολύ ρομαντική. Αυτή είναι μια θαυμάσια κοινωνική και διεγερτική εορταστική περίοδος, και μπορείτε να κάνετε πολλά για να ανανεώσετε τους δεσμούς σας και να αποκαταστήσετε σημαντικές σχέσεις. Χαρούμενα Χριστούγεννα!

taro-6-9

Ωροσκόπιο Πανσέληνος

Υδροχόος

Αυτή η Πανσέληνος εστιάζει στη ρουτίνα της εργασίας και της υγείας σας. Μια εργασιακή κρίση ή μια ξαφνική είδηση, μπορεί να απαιτεί το ειδικό σας, αόρατο χέρι … Εναλλακτικά, ένα θέμα υγείας μπορεί να ξεσπάσει, από ένα τηλεφώνημα. Ό, τι κι αν είναι, φροντίστε να το ξεπεράσετε εύκολα, να ξεκουραστείτε, να αποκαταστήσετε και να μην υπερεκτιμήσετε, το νευρικό σας σύστημα.

Μήπως πέφτει σε σας, ν’ ασχοληθείτε με τη μαγειρική φέτος ? Ή υπάρχει κάποια άλλη δουλειά που σας πέφτει, επειδή όλοι οι άλλοι είναι απλά πολύ απασχολημένοι? Ή μήπως εργάζεστε πολύ σκληρά μέχρι τα Χριστούγεννα ? Φαίνεται να έχετε τα χέρια σας γεμάτα, αυτά τα Χριστούγεννα … Αλλά αυτό δεν είναι χωρίς ευχαρίστηση. Μπορεί να υπάρχουν μάλλον ονειρικές οικονομικές ανταμοιβές για παράδειγμα. Ή μπορεί να επιτελείτε κάτι πραγματικά πολύτιμο. Εκτός αυτού, αν ασχοληθείτε με τα καθήκοντά σας, θα μπορέσετε ν’ αποφύγετε τη συναισθηματική τρέλα που θα τους πιάσει όλους, χωρίς αμφιβολία, την εορταστική Πανσέληνο. Δεν είστε καλοί στα υπερβολικά συναισθήματα, έτσι θα είστε πιο ευτυχισμένοι που θα ξεφύγετε στην ασφάλεια της κουζίνας … Θα θελήσετε να δείξετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον που σας ενδιαφέρει….. με πράξεις όχι με λόγια! Καλά Χριστούγεννα, αγαπητοί παλαβιάρηδες φίλοι μας, Υδροχόοι!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Πανσέληνος

Ιχθύες

Αυτή η Πανσέληνος, στρέφεται στην αγάπη και το ρομαντισμό, στα παιδιά και στο δημιουργικό δυναμικό. Μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά ο εραστής σας, ένα παιδί να κάνει «διαολιές» ή ένα δημιουργικό έργο μπορεί να κορυφωθεί, προτρέποντάς σας, να αρχίσετε ν’ αναρωτιέστε. Αν προσπαθείτε για ένα μωράκι ή αν ψάχνετε για αγάπη, σήμερα μπορείτε ν’ ανανεώσετε τις προσπάθειές σας. Θυμηθείτε, αν τα πράγματα είναι πολύ φορτικά, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στους φίλους σας, για υποστήριξη.

300x300a

Ω, αυτή είναι η πιο γλυκιά εορταστική περίοδος για σας, εδώ και πολλά χρόνια, αγαπητοί Ιχθύες! Είναι λόγω της γέννησης ενός παιδιού ? Ή ίσως ερωτευτήκατε πρόσφατα? Αν όχι, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε! Ο κόσμος είναι ρόδινος, ο ρομαντισμός είναι παντού και η αγάπη είναι τόσο γλυκιά, αυτά τα χαρούμενα Χριστούγεννα.

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι χαρούμενα και ξέγνοιαστα….και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι σαν ένα μεγάλο παιδί.

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε! Ο κόσμος γύρω σας ευθύνεται για την ονειρική και φανταστική αύρα, που σας κάνει να νιώθετε, σαν να ζείτε το δικό σας παραμύθι …

Λοιπόν, ζήστε το! Είστε πολύ χαρούμενοι στη σφαίρα του συναισθηματισμού και της φαντασίας…. και αυτό είναι το σημαντικότερο, αυτά τα Χριστούγεννα…η λέξη «Απολαμβάνω»! Καλά μαγικά Χριστούγεννα, αγαπητοί Ιχθύες.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 22/12 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia