Ωροσκόπιο 17/09 Νέα σελήνη στην παρθένο

panselinos-stin-partheno

Ωροσκόπιο 17/09 Νέα σελήνη στην παρθένο . Μέρος β’

Ωροσκόπιο 17/09 Λέων .

Ώρα να ελέγξετε τα οικονομικά σας, αγαπητέ Λέων. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε τους λογαριασμούς σας και να διορθώσετε τυχόν ανεπάρκειες. Πού μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να επενδύσετε την ενέργεια, το χρόνο ή τα χρήματά σας για να αποδώσουν καλύτερα? Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας. Αποφύγετε αυτές που δεν αξίζουν τον κόπο.

Η απόκτηση του ελέγχου της ζωής σας είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ξεκινά μια περίοδο αξιοποίησης των δυνατοτήτων σας. Ανασκουμπωθείτε και βγάλτε χρήματα!

zodia-taro-45

Παρθένος

Είναι η σειρά σας στην κοσμική σκηνή, αγαπητή Παρθένε! Τα φώτα είναι αναμμένα, το κοινό σας περιμένει και ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο σας! Δεν είναι ώρα για μετριοπάθειες.

Βγείτε μπροστά, δυναμικά! Ξεκινήστε να κάνετε σημαντικά βήματα για την επίτευξη όλων όσων επιθυμείτε, με όλη σας την καρδιά. Η νέα σελήνη ανανεώνεται στο ζώδιό σας μόνο μία φορά το χρόνο και είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βάλετε πρώτα τις ανάγκες σας και να ξεκινήσετε τα πιο σημαντικά σας πρότζεκτ.

Αναδιαμορφώστε τον κόσμο σας! Ανανεώστε την εμφάνισή σας! Να είστε εγωιστές και να πάρετε το προβάδισμα! Ο Κόσμος το απαιτεί!

Διαβαστε τις προβλεψεις για την Νέα Σελήνη  ωροσκόπιο για καθε ζωδιο

Μέρος α’    Μέρος β’

zwdia-zvdia-taro-00

Ωροσκόπιο 17/09 Ζυγός

Αυτή είναι μια εποχή πνευματικής κάθαρσης, αγαπητέ Ζυγέ. Είστε κουρασμένοι μετά το καλοκαίρι και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε για τα επερχόμενα γενέθλιά σας. Είτε πρόκειται για ένα καταφύγιο είτε για να ξεκινήσετε ήσυχα τη δουλειά σας υπάρχουν πολλές προετοιμασίες που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια. Τα μυστικά – δικά σας ή άλλων – θα έρθουν στο φως μ’ αυτή τη νέα σελήνη στην Παρθένο και ίσως θελήσετε λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας τώρα και ετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα σε εργασία και σχέσεις, το φθινόπωρο!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι η καλύτερη στιγμή, για να ξεκινήσετε τα μεγάλα σας σχέδια αγαπητέ Σκορπιέ! Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τα μεγαλύτερα και πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι στην πραγματικότητα μερικούς ομοϊδεάτες. Αυτή η Νέα Σελήνη σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Σας βοηθά να κάνετε νέους φίλους και να συμμετάσχετε σε μια καινούργια ομάδα. Οι ομαδικές επιχειρήσεις ευνοούνται τώρα, όπως κάθε προσπάθεια να κερδίσετε συμμάχους, να εκμεταλλευτείτε ευγενικά το κοινωνικό σας δίκτυο ή να μπείτε σε μια ομάδα, που διακρίνεστε περισσότερο. Μια πολύ κοινωνική και ικανοποιητική περίοδος ξεκινάει για εσάς. Αγγίζετε τα αστέρια!

tarw-taro-xartomanteia

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-20/09 Ερωτικές επανενώσεις – Αισθηματικά ζητήματα

Τοξότης

Η καριέρα σας απαιτεί έντονη εστίαση, αγαπητέ Τοξότη. Ασχοληθείτε σοβαρά με το μέλλον σας! Τι θέλετε από τη ζωή? Πού βλέπετε τον εαυτό σας σε μερικά χρόνια? Ποια είναι τα επόμενα βήματά σας? Οι άλλοι περιμένουν από εσάς να πάρετε αποφάσεις και ν’ αναλάβετε υπευθυνότητα. Όλα όσα κάνετε τώρα, είναι πιθανό να εξεταστούν, γι’ αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε τη ζωή σας και να φυτέψετε μερικούς σπόρους για το μέλλον. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ξεκινά με ένα πολύ υψηλό προφίλ. Τώρα εσείς κάνετε κουμάντο….καθώς εργάζεστε για να φτάσετε στην κορυφή…. και η πίεση που θα νιώσετε, θα είναι εξίσου υψηλή.

Ωροσκόπιο 17/09 Αιγόκερως

Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ακούγεται σαν κάλεσμα για περιπέτεια, αγαπητέ Αιγόκερε! Είναι ένα μεγάλο συναρπαστικό διάστημα που κάνετε υπέροχες σκέψεις και ανυπομονείτε ν’ αναλάβετε μερικά ρίσκα. Είτε πρόκειται για αργοπορημένες διακοπές είτε για ένα πρότζεκτ που έχετε αναλάβει, έχετε μια αίσθηση ενθουσιασμού και απεριόριστων δυνατοτήτων . Ευδοκιμείτε στη δουλειά και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια ενθαρρυντική προσπάθεια, για μια καμπάνια μάρκετινγκ, μια διεθνή συμφωνία ή κάποια άλλη επεκτατική και επικίνδυνη επιχείρηση. Αυτό είναι επίσης ένα φανταστικό διάστημα, για να ταξιδέψετε ή να ξεκινήσετε το κολέγιο. Νέες εμπειρίες, σε πολλούς τομείς σας περιμένουν!

Διαβαστε τις προβλεψεις για την Νέα Σελήνη  ωροσκόπιο για καθε ζωδιο

Μέρος α’    Μέρος β’

κρυσταλλομαντεία

Υδροχόος

Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας, αγαπητέ Υδροχόε! Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, και να πληρώσετε λογαριασμούς, φόρους, δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Είναι επίσης καιρός να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο. Η σφυρηλάτηση των άθραυστων δεσμών ευνοείται τώρα…. είτε με τράπεζες ή χορηγούς, είτε με τον σεξουαλικό σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους και να αντιμετωπίζετε τη γυμνή αλήθεια σε όλες τις συναλλαγές σας.

Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ξεκινάει μια εποχή αλλαγών, έντασης και προσωπικού μετασχηματισμού.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-20/09 Ερωτικές επανενώσεις – Αισθηματικά ζητήματα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ιχθύες

Έχει μπαγιατέψει και παλιώσει ο κόσμος σας αγαπητοί Ιχθύες? Αφήστε τότε ν’ ανανεωθεί με τη φρέσκια ενέργεια της νέας σελήνης στην Παρθένο. Οι σχέσεις σας ωφελούνται περισσότερο τώρα, καθώς οι άλλοι λειτουργούν σαν καθρέφτης σας και αναζωογονούν τον μικρόκοσμό σας. Αν είστε ελεύθεροι, τότε βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Κάποιος απ’ αυτούς ίσως σας ταιριάζει. Απλά πείτε ΝΑΙ. Όσοι Ιχθύες είστε σε σχέση, θα ανανεώσετε και θα ενισχύσετε το δεσμό σας. Οι άλλοι έχουν πολλά να σας διδάξουν τώρα, άρα αφήστε τον σύζυγό σας, τον πράκτορα ή τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη – ή ακόμα και ένα ολοκαίνουργιο κοινό – να ταρακουνήσει τον κόσμο σας! Ένα πολύ εξωστρεφές χρονικό διάστημα ξεκινά για εσάς.

Διαβαστε τις προβλεψεις για την Νέα Σελήνη  ωροσκόπιο για καθε ζωδιο

Μέρος α’    Μέρος β’

zwdia-3-zodia