Ωροσκόπιο 18/08 Νέα Σεληνη στον Λέοντα

miniaies-provlepseis-lewn

Ωροσκόπιο 18/08 Νέα Σεληνη στον Λέοντα .

Ωροσκόπιο 18/08 Λέων .

Μερικές φορές Λέοντα, «το λιγότερο είναι πραγματικά περισσότερο»! Για παράδειγμα: όσο λιγότερα ισχυρίζεστε ότι γνωρίζετε για τον κόσμο, τόσο περισσότερα μπορείτε να μάθετε και να ωριμάσετε.

Αυτό το νέο φεγγάρι σάς βοηθάει να βγείτε στο άγνωστο. Διευρύνοντας το πλαίσιο αναφοράς σας, μπορεί να καταλήξετε να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Παρθένος

Είναι εύκολο να κάνετε το σωστό μπροστά σ’ ένα κοινό. Όμως Παρθένε, αυτό που κάνουμε όταν κανείς δεν μας βλέπει, τονίζει την λάμψη του πραγματικού μας χαρακτήρα. Αυτό το νέο φεγγάρι, υποστηρίζει την επανένταξή σας με την ακεραιότητά σας. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας (και στους άλλους) τι σας κάνει να είστε πραγματικά αξιόπιστοι.

Ζυγός

Το να γνωρίζετε τον εαυτό σας, σημαίνει να αγαπάτε τον εαυτό σας Ζυγέ. Και σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, οι άνθρωποι φαίνονται ιδιαίτερα πρόθυμοι να σας γνωρίσουν. Αν έχετε την επιθυμία και την ενέργεια για κάτι τέτοιο, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες φιλίες τώρα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν υπερεκτιμάτε τη δυναμική, του: « φίλοι για πάντα»!

zwdia-3-zodia

Ωροσκόπιο 18/08 Σκορπιός

Λέγεται ότι η επιτυχία είναι «δέκα τοις εκατό έμπνευση και ενενήντα τοις εκατό προσπάθεια». Αλλά για σας, Σκορπιέ αυτό αφήνει ορισμένους βασικούς παράγοντες, έξω από την εξίσωση. Σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, πρόκειται να καθορίσετε στόχους, στους οποίους μπορείτε να βάλετε όλη την καρδιά και την ψυχή σας – και να αναζητήσετε ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν!

Τοξότης

Ο ουρανός είναι το όριό σας Τοξότη! Τουλάχιστον, έτσι ακριβώς φαίνεται πως συμβαίνει τώρα. Με την ενέργεια, τον ενθουσιασμό, το πάθος και την υπερηφάνεια σας, οι δυνατότητές σας, φαίνονται πρακτικά ατελείωτες. Ωστόσο, σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, δεν θα ήταν κακό…. να είστε ταπεινοί. Αγαπήστε τις αδυναμίες σας….. όχι μόνο τα δυνατά σας σημεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο 18/08 Αιγόκερως

Όσο πιο κοντά και προσωπικά γίνεται! Για σας Αιγόκερε, αυτό το νέο φεγγάρι έχει να κάνει με την οικειότητα – είτε πρόκειται για σεξουαλική, ψυχολογική, πνευματική ή όλα τα παραπάνω. Υπάρχει μια φλογερή πλευρά σας, που μόνο μερικοί άνθρωποι στην ζωή σας, μπορούν να βιώσουν. Το να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας τώρα, μπορεί να εμβαθύνει και να μεταμορφώσει τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

«Νιώθω τόσο καλά!» Υδροχόε, οι σχέσεις για τις οποίες μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά και χωρίς ειρωνεία…. είναι αυτές που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Αυτό το νέο φεγγάρι προσφέρει ευκαιρίες για να χτίσετε και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, με άτομα που όχι μόνο εκτιμούν το μοναδικό σας όραμα, αλλά το μοιράζονται.

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο 18/08 Ιχθύες

Δεν κάνετε ό,τι κάνετε για την αναγνώριση, Ιχθύες! Η δουλειά σας, είναι ένα έργο αγάπης. Ωστόσο, είναι καλό να σας δείχνουν την εκτίμησή τους, για όλα όσα κάνετε και για τις συνεισφορές που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Αυτό το νέο φεγγάρι σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τα μοναδικά ταλέντα σας, στους τομείς, που μπορούν να λάμψουν πραγματικά.

Κριός

«Η ζωή είναι ή μια τολμηρή περιπέτεια, ή τίποτα.» Κριέ, αυτό το ρητό το έχετε σίγουρα κάπου τατουάζ! Ελπίζω ωστόσο, ότι έχετε αρκετή αγάπη απέναντι στον εαυτό σας και αρκετό αυτοσεβασμό για να αναγνωρίζετε, πως όταν παίζετε με ασφάλεια, είναι περισσότερο προς το συμφέρον σας. Αυτό το νέο φεγγάρι υποστηρίζει τη λήψη υπολογισμένων ρίσκων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ταύρος

Όλοι αξίζουμε να νιώθουμε σαν βασιλιάς ή σαν βασίλισσα του δικού μας κάστρου! Αλλά για σας Ταύρε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αυτό το νέο φεγγάρι σας υποστηρίζει, ώστε να διεκδικήσετε το χώρο σας και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει το σπίτι σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η ενέργεια είναι ζεστή και φιλόξενη.

Δίδυμοι

Είχατε πάντα τον τρόπο σας με τα λόγια, Δίδυμοι. Αλλά σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, είστε πραγματικά φωτιά! Οι άνθρωποι φαίνονται ιδιαίτερα δεκτικοί σε ό, τι έχετε να πείτε – οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πειθώ σας, για καλή χρήση. Να είστε αυθεντικοί και να προσέχετε να μην εξωραΐζετε την αλήθεια.

Καρκίνος

«Σαν αφεντικό»! Καρκίνε, έτσι νιώθετε σ’ αυτό το νέο φεγγάρι. Η αυτοεκτίμησή σας ενισχύεται, με την προσθήκη νέων επιτευγμάτων σε ένα ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό. Είτε μαθαίνετε νέες δεξιότητες είτε επιδεικνύετε τις παλιές σας, αξίζετε να νιώθετε περήφανοι για αυτό που φέρνετε στο τραπέζι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot