Όλες οι σχέσεις είναι υπό εξέταση – Ανάδρομη Αφροδίτη

sex-afroditi-zodia

Όλες οι σχέσεις είναι υπό εξέταση – Ανάδρομη Αφροδίτη .

Όλες οι σχέσεις : Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω ( 19 Δεκεμβρίου-29 Ιανουαρίου)

Οι ανάδρομοι πλανήτες στην πραγματικότητα δεν κινούνται προς τα πίσω. Είναι απλά μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη.

Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως «προς τα πίσω» λειτουργία των πλανητικών ρόλων.

zodia-taro-45

Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης έχει διάρκεια έξι εβδομάδων και συμβαίνει μία φορά κάθε 18 μήνες. Τελευταία φορά βιώσαμε αυτή την αναδρομή το διάστημα μεταξύ 12 Μαΐου – 24 Ιουνίου του 2020. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της πιθανόν να βιώσουμε αλλαγές σε μια σημαντική σχέση. Η θέση της στον Αιγόκερω, σημαίνει εργασιακές σχέσεις. Οι ασταθείς σχέσεις εδώ θα δοκιμαστούν.

Επειδή η Αφροδίτη κυβερνά και την προσωπική εμφάνιση, πράγματα όπως κούρεμα, τατουάζ, ή άλλες τέτοιες αλλαγές δεν συνιστώνται. Το πιο ουσιαστικό θέμα αυτής της αναδρομής, είναι η κοινωνική δυσλειτουργία. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι άβολες ή αγχωτικές.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Όλες οι σχέσεις είναι υπό εξέταση – Ανάδρομη Αφροδίτη .

Είναι συχνές επίσης οι απροσδόκητες καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η Ανάδρομη Αφροδίτη πρέπει να κρίνει την υγεία της σχέσης που έχουμε τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τους άλλους. Αυτή η διέλευση απαιτεί κρυστάλλινη επικοινωνία για να υπάρξει επιτυχία. Αυτό που μαθαίνουμε είναι πως… αν και η αντιπαράθεση μπορεί να είναι άβολη ή αγχωτική, δεν παύει να απελευθερώνει την ψυχή με έναν ισχυρό τρόπο.

Γι’ αυτό λοιπόν φροντίστε να είστε ειλικρινείς και άμεσοι. Όταν η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στον εργασιομανή Αιγόκερω, η επαγγελματική μας ζωή είναι υπό εξέταση. Για τον Αιγόκερω, όλα έχουν να κάνουν με την οικοδόμηση της φήμης μας. Ο Αιγόκερως, όπως ο κυβερνήτης του Κρόνος, λειτουργεί μέσω συστολής και διατήρησης. Στην επαγγελματική μας ζωή, αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερη διάκριση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/12 Αισθηματικές εκκρεμότητες

chartomantia-098

Δεν είμαστε τόσο αφελείς τώρα… όπως με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Ο τράγος της θάλασσας είναι σοβαρός και ήσυχος… γενναιόδωρος και αξιόπιστος. Όσοι γεννήθηκαν με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω περιμένουν από τους άλλους να είναι παρόντες και χρήσιμοι. Δεν ανέχονται την αναξιοπιστία. Όλοι έχουμε δικαίωμα στα δικά μας πρότυπα και προσδοκίες, αλλά ο Αιγόκερως σίγουρα θα μπορούσε να επωφεληθεί αν ήταν λίγο πιο ευέλικτος.

Διαχειρίζεται την κοινωνική του ζωή σαν να ήταν επιχείρηση. Είναι σταθερός και ξεκάθαρος… αλλά ψυχρός, άκαμπτος, συγκρατημένος και αδιάλλακτος. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα μας μαλακώσει σαν το κερί του ηλιοστασίου. Θα μάθουμε το αρχαίο μυστικό του Καρκίνου – ζώδιο αντίθετο του Αιγόκερω: ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύναμο ή ασυνεπές στις απαλές πτυχές της καρδιάς. Ο Αιγόκερως πρέπει απλά, να μάθει να βλέπει την καρδιά, με διαφορετικό τρόπο.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όλες οι σχεσεις είναι υπό εξέταση – Ανάδρομη Αφροδίτη .

Η Ανάδρομη Αφροδίτη αισθάνεται πως όλα τα πράγματα είναι μοιραία. Η ζωή εξελίσσεται όπως πρέπει, ανεξάρτητα από το αν νιώθουμε ή όχι «έτοιμοι». Κάτι περίεργο θα αρχίσει να συμβαίνει. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας άτομα που έχετε να δείτε ή να μιλήσετε χρόνια.

Μπορεί ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, να είναι από έναν πρώην εραστή ή ένα παλιό φίλο, κάποιον με τον οποίο κάποτε μοιραζόσασταν μια βαθιά στενή σχέση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 15-17/12 Αισθηματικές εκκρεμότητες

300x300bΤο είδος της σχέσης που ήταν τόσο ισχυρό που ακόμη και όταν απομακρυνθήκατε για πολλά χρόνια, επιστρέφει στη ζωή σας τόσο ξαφνικά και με τόση δύναμη… που πέφτετε ξανά μέσα στη σχέση, πρόθυμα κι αβοήθητα – όπως κάνουν οι ερωτευμένοι.

Αν νιώθετε ότι έρχεται.. τότε έρχεται

Ημερομηνίες πριν την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης: 18 Νοεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου

Κατά την ανάδρομη κίνησή της: 25 Δεκεμβρίου, 29 Δεκεμβρίου και 8 Ιανουαρίου

Μετά την ανάδρομη πορεία της: 16 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου

Αν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα Επιστροφή της Αφροδίτης σας.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA