Όλοι μπορούν να ξαναβρούν τη φλόγα 02-08/08

flogeros-erwtas-ananewsi

Όλοι μπορούν να ξαναβρούν τη φλόγα 02-08/08 .

Όλοι μπορούν να ξαναβρούν τη φλόγα : Η Εποχή του Λέοντα βρίσκεται στην πλήρη εξέλιξή της, κάνοντας πιο εύκολο το να σας παρασύρει η στιγμή!

Απολαμβάνετε τις αυθόρμητες ψυχαγωγίες, επιδιώκετε και ασχολείστε μόνο με όσα φορτίζουν το πάθος σας…

Αλλά μια αντίθεση είναι προ των πυλών, που απαιτεί περισσότερη ισορροπία στη δόμηση των κινήσεών σας!

zodia-taro-45

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ο ακέραιος Κρόνος θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο. Καλό θα σας κάνει μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να διαβεβαιώσετε ότι δεν έχετε παρεκκλίνει από το επιθυμητό μονοπάτι. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να μείνετε ακίνητοι για πολύ… Μόνο όσο χρειάζεται για να επιθεωρήσετε τον εσωτερικό σας πλοηγό, ώστε να στήσετε μια προσεκτική στρατηγική για το επόμενο μεγάλο άλμα σας!

Ρωτήστε τον εαυτό σας αν προβάλλεστε υπό το καλύτερο διαθέσιμο πρίσμα. Αν χρειάζεστε λίγη βελτίωση, αξιοποιήστε την λάμψη και δημιουργικότητα του Ήλιου στον Λέοντα για να την πετύχετε. Μετά, αφήστε τον οραματιστή Κρόνο να γίνει ο αστρολογικός σας «ελεγκτής»!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Όλοι μπορούν να ξαναβρούν τη φλόγα 02-08/08 .

Με αυτό τον αποδοτικό πλανήτη στον τεχνολόγο Υδροχόο, ελέγξτε κατά πόσο τα συστήματα και οι εφαρμογές σας λειτουργούν άρτια. Ίσως υπάρχουν πιο αποδοτικές διαδικασίες, όπως η χρήση νέων προγραμμάτων διαχείρισης. Είστε όσο περιεκτικοί και συνειδητοί χρειάζεται, ως προς την ευελιξία της ομάδας σας; Στη διάρκεια αυτής της ετήσιας αντίθεσης, το πώς εργάζεστε έχει ανάλογη αξία με το αποτέλεσμα που φέρνετε!

Εξετάστε τα κίνητρά σας πριν εκτεθείτε σε δημόσια θέα, γιατί η εν λόγω όψη μπορεί να προκαλέσει κέντρισμα των δύστροπων εγώ. Αν και ο Ήλιος στον Λέοντα προάγει την αυτοπροβολή, ο Κρόνος δίνει ανταμοιβές με βάση την αξία του καθενός. Αν διαθέτετε τον ζήλο και τα προσόντα, είναι βέβαιο ότι θα φτάσετε στον ζητούμενο στόχο!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

chartomantia-098

Όλοι μπορούν να ξαναβρούν τη φλόγα 02-08/08 .

Την Τρίτη 3 Αυγούστου, δημιουργικές λύσεις θα αναδυθούν στην ατμόσφαιρα. Η ειρηνοποιός Αφροδίτη στην Παρθένο, σχηματίζει ένα τρίγωνο εναρμόνισης με τον καινοτόμο Ουρανό στον Ταύρο. Αν κάτι σας περιόριζε ως τώρα, μπορείτε να απελευθερωθείτε από μια «μυωπική» ομάδα που οι στενόμυαλες απόψεις της σας αμαύρωναν. Αυτή η προοδευτική όψη φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο… Και όχι μόνο για λίγους και εκλεκτούς!

Μήπως είστε βαλτωμένοι στη ζώνη άνεσής σας όσον αφορά το ρομάντζο; Με αυτό ο τρίγωνο που προκαλεί τα όρια, η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα. Να είστε ανοικτόμυαλοι και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Αν είστε αδέσμευτοι και σε αναζητάτε ταίρι, λειάνετε την εστίασή σας την Τρίτη… Μπορεί να σας συναρπάσει μια ανανεωτική γνωριμία, που θα απέχει από τις συνήθεις επιλογές σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ολοι μπορούν να ξαναβρούν τη φλόγα 02-08/08 .

Τα ζευγάρια μπορούν να ξαναβρούν τη φλόγα, κάνοντας περιπετειώδη κοινά σχέδια. Και μην περιμένετε να φτάσει το σαββατοκύριακο για τα υλοποιήσετε: Τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό – ή τρελό, στο πρώτο μισό της εβδομάδας!

Την Κυριακή 8 Αυγούστου, η ετήσια Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα μετατρέψει τον κόσμο σε μια φωταγωγημένη πασαρέλα. Αν δυσκολεύεστε να φορτίσετε την εσωτερική σας δύναμη, αυτό το φεγγάρι αποτελεί καύσιμο για τη «γεννήτριά» σας. Επιπρόσθετα, θα δημιουργήσει ένα δυναμικό τετράγωνο με τον Ουρανό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάτι αποφασιστικά αντισυμβατικό, προκειμένου να επανασυνδεθείτε με τη δημιουργική και τη ρομαντική πτυχή σας… Είναι καλή ιδέα να ανατρέπετε το κατεστημένο, αρκεί να μην φτάνετε σε καταστρεπτικά σημεία!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 01-08/08 – Αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

taro-zodia-76

Για πολλούς, αυτό μπορεί να σημαίνει να περάσετε ένα σαββατοκύριακο κάνοντας λιγότερα από το συνηθισμένο. Αφήστε τον εαυτό σας να βρυχηθεί ελεύθερα, όπως τα λιοντάρια στη σαβάνα. Ένα χαλαρό πνεύμα και σώμα, είναι το καλύτερο «σαρκίο» για να μπει η μούσα της έμπνευσης. Και αν ήδη επεξεργάζεστε πολλές ιδέες, αρχίστε να περνάτε στη δράση!

Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να δημιουργήσετε ένα πιο δελεαστικό προφίλ γνωριμιών στο διαδίκτυο. Μιας και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα προάγει τη γονιμότητα, κάντε τις σχετικές διευθετήσεις. Είναι η στιγμή που οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία, γι’ αυτό αναρωτηθείτε: Πώς θέλετε εσείς να λάμπετε μέσα στον κόσμο; Μελετήστε καλύτερα τις πρακτικές σας… Η απάντηση μπορεί να σας φέρει συναρπαστικές αναγνωρίσεις μέσα στους επόμενους έξι μήνες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot